Jump to content

zina_poli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zina_poli

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

zina_poli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σας ευχαριστουμε πολυ για την ευκαιρια που μας δινεται να το αποκτησουμε!!
  2. τελικά βρήκες οθονη? αν ναι, απο που? εσπασε και ενος γνωστου μου και ψαχνει. ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κωδικος για αρχειο ..... δες αναρτηση 8 Ιαν. 2014, 23:23 #456
  3. ποιος ειναι ο κωδικος για το zip αρχειο????
  4. καινουργιο κινητο και να κανεις τετοιες εγχειρησεις.....
  5. ειχα δει κατι βιντεακια με πατεντες, αλλα δεν συγκρατησα τα link. καπου εκει επανω πρεπει να ειναι παντως.... τι να πω... η γνωνη μου ειναι ΔΝΤ = DNT = Do Not Touch !!!
  6. χαχαχαχαχα θα τρελαθω, με αυτα που διαβαζω εδω! πανω που ελεγα για κινεζικο, μαλον θα περιμενω κανενα διαγωνισμο του myphone ! παντως η γνωμη τον κατοχων μετραει πολυ περισοτερο απο καθε site που μπορει να γραφει οτι θελει...... γι αυτο οταν εχεις νεοτερα και δεν βαριεσε, ενημερωνε μας. :rolleyes: και παρεπιπτοντως δες >>> http://www.sanitas.com.gr/product.aspx?id=17 γραφει " Αλουμινόχαρτο Βαριάς Χρήσης " χαχαχαχαχα Κυκλοφορεί σε 8 μέτρα Χ 45 εκατοστά wifi εννοει ?
  7. ποια rom εχει το κινητο? τελικα εβαλες αλουμινοχαρτο και μπηκε στο wifi ? go Σερρες go ! περιμενουμε review
  8. ευχαριστω, πολυ κατατοπιστικος, να μας ενημερωσεις και οταν θα παραλαβεις το τηλεφωνο. reviews εχουν βγει πολλα, http://bocilandroid.blogspot.gr/2013/07/android-review-umi-x2-umi-x2-turbo.html στο συγκεκριμένο λεει οτι υποστηρίζει otg !! οποιος ειναι κατοχος του κινητου ας απαντησει με την δικια του εμπειρια, αυτο ειναι που μερταει.
  9. ψαχνω αλλα.... , αν σου ειναι ευκολο για μια γρηγορη απαντηση συγκεντρωτικα εδω, θα ηταν πιο ευκολο για να μην ψαχνουμε το ενα εδω και το αλλο εκει κτλ κτλ.. οι κατοχοι του UMI X2, που το εχουν παραλαβει, μπορουν να μας πουνε αν: 1. δουλευει το GPS ?? 2. εχει ελληνικα το τηλεφωνο ?? 3. ειναι σιγουρα Gorilla glass ?? 4. otg support ?? 5. φωτισμος οθόνης, φενετε την ημερα στον ηλιο ?? απο wifi απο οτι καταλαβα δεν παει καλα..... και μια πρωταση προς το myphone τετοιες ερωτησεις να τις βγαζει σε " ψηφοφορια" οι κατοχοι να μπορουν να επιλεξουν "απαραδεκτο, μετριο, καλο, καλυτερο, πολυ καλο " σε καθε ερωτηση ετσι ωστε να εχουμε συγκεντρωτικα αποτελεσματα για καθε τηλεφωνο. ευχαριστω! :)
  10. οι κατοχοι του UMI X2, που το εχουν παραλαβει, μπορουν να μας πουνε αν: 1. δουλευει το GPS ?? 2. εχει ελληνικα το τηλεφωνο ?? 3. ειναι σιγουρα Gorilla glass ?? απο wifi απο οτι καταλαβα δεν παει καλα.....
  11. Μακαρι να λυθει το θεμα Παρηγορια στον αρρωστο ομως.... αν σε λιγες μερες μας γραφεις και εσυ " UMI προβλημα με wifi " που ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ απο οσο διαβασα θα εχει γινει το τρια στα τρια. περιμενουμε να μας γραψεις πως θα ειναι η δικια σου συσκευη. τελικα δεν ειπες με ποιο post το παρηγγειλες ??????????
×
×
  • Create New...