Jump to content

Cater

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Cater

  • Ημ. Γέννησης 18/02/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Cater's Achievements

  1. Μια χαρά δουλεύει το bluetooth και στέλνει και δέχεται. Πήγαινε ρυθμίσεις δικτύου και βάλε παγκόσμιο. Αν δεν θες να βλέπεις lte και θες να βλέπεις 4g πήγαινε ρυθμίσεις nusantara , επιλογέας εικονιδίων και ενεργοποίησε το 4g αντί LTE
  2. Δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Πριν την περάσεις είχες κάνει qfil?
  3. Όταν σε συσκευή 6 χρόνων έχω android 11 και μου βγάζει τέτοια bench και το κινητό δουλεύει καλύτερα από ποτέ , δεν έχω λόγο μέχρι να καεί η πλακέτα του να πάρω κάτι άλλο. Ευχαριστώ τον crisbal για την βοήθεια του σε qfil και την υπέροχη nusantara 3.5 rom του.
  4. Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος έκανα qfil και τώρα ότι rom και να περάσω μου βγάζει πρόβλημα. Εκεί που κάνει κάτι η κολλάει και κάνει reboot η πετάει απλά το boot animation για μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχεται. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα η να το στείλω όπως είναι το τηλέφωνο σκουπίδια.
  5. Μπα πάλι με το που κάνω reboot μου τι σβήνει πρέπει να το ξανά κάνω register. Μάλλον το δικό σου το recovery επειδή είναι πιο καινούριο κάτι πείραξε μέσα στα partition και γι'αυτό τώρα το πιο παλιό δεν μου αναγνωρίζει τους χώρους. Ξαναεβαλα το δικό σου και τώρα βλέπει χώρους αλλά πάλι στο reboot χάνεται το fp. Δεν έχω κάνει treble ποτέ ίσως να φταίει και αυτό.
  6. Οκ με το recovery που φλασαρα 3.1.1.0 δε βλέπω καθόλου εσωτερικό λέει 0. Φαντάζομαι τι πιο καινούριο κάτι πείραξε . Γίνεται κάτι για να επανέλθει ? Η πάμε για στήσιμο από την αρχή.
  7. Flashara άλλο recovery πιο παλιό αλλά παι κάνει τα ίδια. Όταν αποφασίσω κάποια στιγμή να στήσω από την αρχή θα δω για αλλαγή ρομ για να πάω σε 11 android. Θέλω κάποια να μην έχει bugs και να μην τρώει μπαταρία γρήγορα. Αυτή που έχω τώρα έχει αυτό το μείον την τρώει σχετικά γρήγορα.. Για την ώρα μάλλον θα μείνω χωρίς fp. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
  8. Με revenge os 3.2 και twrp του crisbal το τελευταίο. Το πέρασα για να κάνω αυτά που μου είπες. Και τώρα οπότε κάνω reboot χάνεται το fp.
  9. Τα έκανα και τα δύο τώρα υπάρχει ένα θέμα. Οπότε κάνω reboot το τηλ σβήνει το fingerprint πρέπει να το περάσω από την αρχή. Σκέφτηκα να αλλάξω recovery αλλά δε βρίσκω πιο παλιό zip.
  10. Οκ θα το δοκιμάσω. Δεν ψήνομαι να ξαναστηνω το τηλ από την αρχή, οπότε για qfil χλωμό. Ευχαριστώ
  11. Φαντάζομαι το αρχείο zip θέλει φλασαρισμα ε? Και qfil πως κάνουμε?
  12. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε τη σπιρτάδα του fingerprint, χωρίς factory reset? Όταν πρωτοπερασα τη ρομ.ηταν αστραπιαίο. Τώρα μετά από κάποιους μήνες οπότε θυμάται δουλεύει. Ειδικά σε τραπεζικά app τάμα κάνω για να ξεκλειδώσει με δαχτυλικο.
  13. 62% υγεία βγάζει αν αλλάξω τη σχεδιασμενη χωριτηκοτητα
  14. 3066 mAh δείχνει το accubattery με 99% health. Πάντως αν έμπαινε 4850 θα ήταν πολύ μεγάλο upgrade γι'αυτό το κινητό. Απορώ γιατί λένε ότι είναι τόσο ενώ δεν είναι..
×
×
  • Create New...