Jump to content

lalakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lalakos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

lalakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. lalakos

    iPhone 5

    παιδες καλησπερα!εχει αντιμετωπισει κανεις καμενο η κολλημενο πιξελ σε iphone 5??
  2. lalakos

    iPhone 5

    τι δεν καταλαβαινεις απο την ερωτηση μου;και απο που και ως που ειναι ακυρη;ρωτω το συγκεκριμενο για να εξακριβωθει εαν προκειται για προβλημα δικτυου η εαν ειναι προβλημα hardware!
  3. lalakos

    iPhone 5

    γεια σου φιλε μου!εχεις μιλησει με κανενα γνωστο σου η καποιος στην οικογενεια σου εχει κοσμοτε;αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα με σενα στην ιδια περιοχη;
  4. lalakos

    iPhone 5

    τεσπα εννοειται και καλα κανεις!!τα κινητα ειναι για να μας υπηρετουν οχι να τα υπηρετουμε!:)
  5. lalakos

    iPhone 5

    καλημερα φιλε!βασικα 2 πραγματακια μου εκαναν εντυπωση!για το touch panel που λες και για την καμερα!τι εννοεις;δεν ειναι δυνατον να ηταν καλυτερο το τατς του 3gs!και η καμερα ειναι οντως απιστευτη μοναδικη!κοιταξε το λιγο το θεμα γιατι εχουν αναφερθει περιστατικα(μεμονωμενα βεβαια)κακης ποιοτητας αναλυσης στην καμερα!
  6. lalakos

    iPhone 5

    εχεις δικιο φιλε μου καλε relax!και γω πλεον αυτο κανω!εσενα η συσκευη γενικα σου βγηκε καλη;κανενα problem??
  7. lalakos

    iPhone 5

    ε ναι ρε συ δεν μας κανει καλο!γιαυτο και γω αποφασισα να ξεχασω το προβληματακι αυτο και να το χαρω το κινητακι μου!α και ξεχασα να σου πω οτι το συγκεκριμενο κλικ στο τζαμι ειναι πολυ ανεπαισθητο σε συγκριση με ολα τα αλλα!το καταλαβαινεις οχι ευκολα !:)
  8. lalakos

    iPhone 5

    οχι ηταν απο δυο διαφορετικα καταστηματα γερμανου και μαλιστα σε διαφορετικα χρονικα διαστηματα!γενικα αντιμετωπισα glass clicking 3 φορες .καμενα πιξελ 3 φορες!το γνωστο προβλημα που ακουγεται η μπαταρια οταν το κουνας 1 φορα!και 2 φορες κακη αναλυση πιξελ οθονης!!!ελπιζω να σε καλυψα :) και να σου πω και κατι αλλο οκ ειμαι πολυ ψειρας και το ξερω!αλλα οταν πληρωνεις για να παρεις κατι και δει οταν αυτο κοστιζει 740 ευρω εεε περιμενεις να ειναι τουλαχιστον αψογο! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  9. lalakos

    iPhone 5

    χωρις παρεξηγηση και παντα φιλικα..μπορει να εχεις και να μην το ξερεις! ειπαμε ολα αυτα ειναι μικροπροβληματα καποιος τα δινει σημασια καποιος οχι!!
  10. lalakos

    iPhone 5

    εσυ εισαι πολυ πολυ καλα..παιζει να εισαι απο τους ελαχιστους!
  11. lalakos

    iPhone 5

    ποσα αλλαξεσ εσυ??
  12. lalakos

    iPhone 5

    γεια σου φιλε μου!το θεμα ειναι το ποσο το ψαχνεις..πολλα προβληματα πολλοι τα εντοπισαν αφου τα ειδαν στο internet η τους τα ειπαν αλλοι!!ασε με τα προβληματα του 5 εχω παρει δοκτορα:p!!
  13. lalakos

    iPhone 5

    καλα θα κανεις!!λοιπον για να μην παρεξηγηθω..το 5αρι ειναι τελειο ειναι απιστευτο τηλεφωνο!ποιοτητα κατασκευης ταχυτητα κτλ..ειναι απιθανο!απλως ειναι η πιο προβληματικη συσκευη που εχει βγαλει η apple!
  14. lalakos

    iPhone 5

    απο οσο ξερω φιλε θα ανοιξει θεσσαλονικη εξουσιοδοτημενο απο apple..αλλα δεν θα ειναι apple store νομιζω..και θα κανει service σε apple προιοντα εκτος απο iphone!
  15. lalakos

    iPhone 5

    υπαρχουν τοσα πολλα προβληματα στη συσκευη που αν κανεις μια αναζητηση στο διαδικτυο πολλοι κατοχοι αναρωτιουνται αν ειναι τρελοι..γιατι τα προβληματα ειναι απιστευτα!εγω προσωπικα ειχα το 4s και εν τελει καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν επρεπε να αγορασω το 5αρι!λαμβανοντας υποψιν και την τιμη που ειναι ακρως απαγορευτικη για τις μερες μας!
×
×
  • Create New...