Jump to content

vakall

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vakall

  1. Ναι τα ειχα αντικαταστησει για τους Q2 και δεν δουλεψε, για τους Q3δεν εχω...
  2. Εχω το 7.4 της Ελενης (Navigon)
  3. Τι κανω λαθος? Εχω περασμενους τους Q1 και παιζει κανονικα, προσπαθησα να περασω Q2 στο παρελθον και τωρα τον Q3 αλλα τζιφος, δεν βλεπει τον χαρτη, λειπει καποιο αρχειο?? Τι δεν κανω καλα??
  4. Γεια σας κι απο μενα, πριν 2 μηνες περιπου σεταρισα ενα 2100max με τα αρχεια της Ελενης (Ευχαριστω πολυ Ελενη) και τη πολυτιμη βοηθεια του Νικου και του And (Ευχαριστω πολυ παιδια), εβαλα την 7.4, με τα νεα αρχεια και Q1 2009, πηγα 20 μερες Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια και με εβγαλε ασπροπροσωπο. Δεν νομιζω πως χρειαζεται να μιλησω για την ποιοτητα των γραφικων (φανταστικα!) και τα αλλα καλουδια (myroutes κτλ) που με βοηθησαν παρα πολυ αλλα και για την ποιοτητα πλοηγησης που μου προσεφερε το maxακι μου, εμεινα τοσο ικανοποιημενος που λεγαμε με τη γυναικα μου πως επρεπε να παντρευτω αυτη τη φωνη:lol::lol::lol: Ευχαριστω πολυ και παλι για τη βοηθεια ολα τα παιδια:respect::respect:
  5. Δυστυχως ουτε με το νεο .nfs μου βλεπει τον Q2 (αυτον που εχω):wacko: Μηπως υπαρχουν καπου Q2:whistle:?? (οχι για μενα, για τη φουκαριαρα τη μανα μου!!!:help:) manavigon Αλλη ερωτηση:με 7.3.4 και Q1_2009 ολα ειναι οκ.!για Q2_2009 να κανω fresh σε 7.4?? ευχαριστω εκ των προτερων.. Εγω με την αναβαθμιση εδα διαφορα, οχι τεραστια, αλλα ειδα
  6. Εχεις δικιο, ειναι η Q1 09 EU, δοκιμασα να βαλω τον Q2 Greece αλλα δεν τον βλεπει (αυτον τον ειχα κατεβασει πριν περασω την 7.4), οσο για το background καταφερα και εφτιαξα:cool::cool: Σε ευχαριστω για τη βοηθεια:respect:
  7. Δυστυχως δεν εχω Q2( υπαρχει καπου και παλι δεν το βλεπω? :rolleyes::hypno:) αυτος της Ελλαδας που ειχα κατεβασει μεσω fresh δεν παιζει (ειναι αλλη βερσιον?). Μηπως υπαρχει αλλο λινκ για τα λογοτυπα, αυτο που εχει δεν λειτουργει (ψαχνω για οπελ):help:
  8. Νομιζω πως με την αναβαθμηση του filmware παει γενικα πιο γρηγορα, και το διο το μηχανημα αλλα και στο φιξαρισμα των δορυφορων(εχω την 7.4):up::up::up: Περισσότερες λεπτομεριες μετα το ταξιδι που ετοιμαζω για εξω με το αμαξι... Btw, αυτοι οι χαρτες ποια εκδοση ειναι? (μεσα απο το final)
  9. Μιλαμε για στραβομαρα:geek: Το ειχα δει το ποστ αλλα οχι το λινκ, σ' ευχαριστω πολυ:respect:
  10. Γεια κι απο μενα, ειμαι νεος στο σπορ (πηρα πριν λιγες μερες ενα 2100 μαχ) και με τη βοηθεια σας εχω καταφερει αρκετα. Θ ηθελα να ρωτησω που βρησκουμε την v1.0707.0409 για να γινει η αναβαθμιση του filmware, και δευερον αξιζει? Ευχαριστω προκαταβολικα ξεχασα να πω πως τωρα εχει 7.0.12 και δεν μου βγαζει κατι αλλο
×
×
  • Create New...