Jump to content

J.Bond_007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About J.Bond_007

  • Ημ. Γέννησης 17/10/1989

J.Bond_007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κατεβασα το Skins Manager v0.40.03A και το p2k-commander 3.3.0 Beta αλλα και παλι δεν μπορω να τοποθετησω τα θεματα στο κινητο γιατι το προγραμμα δε βρισκει το κινητο μου.Παρολα αυτα το motorola phone tools το βρισκει.Καποιες οδηγιες τωρα σιγουρα θα βοηθουσαν πολυ τη κατασταση. σημ:ολα τα υπολοιπα αρχεια (mp3,εικονες...) δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το motorola phone tools να τα μεταφερω απο pc to phone και το αντιστροφο.
  2. Hello!Αγορασα προσφατα ενα V3x και μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω ωστε να τοποθετησω καποια θεματα που εχω κατεβασει απο τον υπολογιστη στο κινητο?
  3. :!: Δεν μπορείτε να πείτε όμως οτι δεν είναι καλά 115hp στα 1400 κυβικά.Για αυτό είπα οτι το top gun είναι πολύ καλό στην κατηγορία του ( δηλ. στην κατηγορία των αυτοκινήτων με 1400 κυβικά) γιατί αν κοιτάξετε κάποια άλλα αυτοκίνητα για να έχουν 115hp θα πρέπει να είναι 1600 κυβικά.
  4. :!: Έγω είπα για το top gun στην κατηγορία του και όχι σε σύγκριση με το LEON CUPRA R.Γιατί σίγουρα αυτή η σύγκριση απλά δεν γίνεται.
  5. :!: Σίγουρα δεν δηλώνω FUN της SEAT αλλά σίγουρα ένα LEON CUPRA R kai ένα IBIZA TOP GUN δεν πιάνοντε με τίποτα.Ειδικά αν είναι και "φτιαγμένα"...
  6. :!: ΦΙΛΕ ΕΧΡΟSED BONE ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ chrismasgr ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
  7. :!: ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΟΚΙΝΗ ΝΤΙΑΜΠΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΥΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΙ.
  8. :!: TI NA ΠΩ ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΗ !!!!!!!!! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Α3 ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ...ΑΜΑ ΔΕΙ Ο FATHER ΜΟΥ ΤΗ ΣΕΙΡΑ 1 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΝΗΤΟ.
×
×
  • Create New...