Jump to content

vagkom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagkom

  1. Τα ίδια και σε εμένα αλλα δούλεψε με πιο παλιά έκδοση, 4.2.0.1773.
  2. Μετα από αναβάθμιση η σε 4.1.1 02002,οταν κλεισει η συσκευή το βράδυ για φορτιση δεν κάνει επανεκκίνηση αλλά πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία επισης επίσης ξεκινάει λειτουργία με χαμένη ώρα και ημερομηνία με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το ξυπνητήρι,η μπαταρία φορτίζει μεχρι 92% οσο και να το αφήσω! Έχει παρατηρήσει άλλος ίδια φαινόμενα!
  3. Καλησπέρα,έχει παρατηρησει κανείς να λειτουργεί στα media μονο το ακουστικό κλήσης σαν μεγάφωνο και όχι το ίδιο το μεγάφωνο;Το κάνει ξαφνικά εδω και μια μέρα χωρίς να μπορώ να βρώ στο μενού κάποια παρόμοια ρύθμιση για να το αλλάξω,κατα τα άλλα 2 μήνες και κάτι που το δουλεύω αρκετά λόγω εργασίας πάρα πολυ ευχαριστημένος απο την συσκευή για τα λεφτά της!
  4. Καλησπέρα,δεν μπορώ να κατεβάζω attachments απο το gmail + μπορώ να κατεβάσω κανονικά απο το mail του Alcatel αλλα εκεί δεν μου κρατάει τα μηνύματα με το που διαβάσω ενα mail χάνεται,έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο;Εδώ και μια εβδομάδα ψαχνομαι με τις ρυθμισεις αλλα δεν έχω καταφερει τίποτα
  5. Συγνώμη για την ασάφεια,την διαφορά εννοούσα!eimai_kala σε ευχαριστώ για την απάντηση,τελικά μόλις πέρασα την παραγγελία(ελπίζω να ισχύουν όσα λεει ο ιστοτοπος και να έχω την συσκευη μέχρι Τρίτη) αγγλικό μενού και δεν θα ασχοληθώ παραπάνω παρα μόνο με το ελληνικό πληκτρολόγιο,ανυπομονώ να δώ την λειτουργία του android 4.0 σχετικά με τα όσα διαβάζω για επανεκκινησεις,βέβαια με την προοπτικη αναβαθμισης σε 4.1 μάλλον μικρο το αγχος.
  6. Καλημέρα,διαβάζω εδω και λίγο καιρό σχετικά με το τηλέφωνο και είμαι έτοιμος για παραγγελία (τελικά την αγγλική έκδοση 65 ευρώ δεν ειναι λίγα),σε τηλεφωνική επικοινωνία με γνωστό δικτυακό μαγαζί που δεν ανέφερε στην ιστοσελίδα αν το τηλεφωνο είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και αν υποστηρίζει ελληνικό μενού,ο υπάλληλος μου απάντησε οτι ναι μεν είναι εισαγωγή απο Ευρωπαική ένωση και έρχεται με αγγλικό μενού αλλα υπάρχει δωρεάν εφαρμογη που το κάνει ελληνικό (διευκρινήσαμε οτι δεν εννοεί μόνο το πληκτρολόγιο στα ελληνικά swiftkey και σχετικά).Έχει ακούσει ή ξέρει κανεις άλλος κάτι τέτοιο ;
×
×
  • Create New...