Jump to content

pgathana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pgathana

  1. Καλησπερα! Μετα απο καιρο λεω να ασχοληθω με το παλιο μου g2. Λοιπον θελω να περασω την lineage os 16. Απο official 5.1 ειχα κανει ρουτ και εβαλα cloudy 3.3 τοτε. Τωρα για να βαλω αυτη χρειαζεται να κανω κατι ιδιαιτερο; Γτ διαβαζω κατι για bootloader και bootstack που δν τα πολυκαταλαβαινω και δν ξερω και ποια τρεχω εγω εχοντας cloudy απο 5.1 οφισιαλ. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ!
  2. Παιδια, ποση ωρα κανει να φορτισει πληρως το κινητο με τον δικο του φορτιστη? Το εχει ενας φιλος και μου ειπε πως εκανε περιπου 8 ωρες. Παιζει να εχει καποιο προβλημα? Παιζει ρολο το οτι ηταν η 2η-3η φορτιση?
  3. Καλησπερα παιδια. Εχω θεμα με την καμερα. Εχει προβλημα με το μακρο σε κοντινα αντικειμενα δεν κανει φοκους. Δοκιμασα και μανιουαλ και καλο φωτισμο αλλα οχι. Εχει θεμα. Το τζαμακι ειναι καθαρο. Ειχε κανεις καποιο αντιστοιχο προβλημα;
  4. Γεια σας παιδια εχω να πειραξω το κινητο κανα εναμιση χρονο. Το ειχα κανει μια φορα και το αφησα γτ δεν ειμαι πολυ σχετικος και δεν εχω και χρονο. Εχω cloudy 3.3 και δε θυμαμαι καν τι κερνελ. Θελω να τα κανω ολα μια σκουπα να το καθαρισω και να τα ξαναπερασω ολα. Σκεφτομαι να ξαναβαλω την ιδια εκτος αν υπαρχει καμια καλυτερη αντιστοιχη. Απλα θελω λιγη βοηθεια με την twrp, ποια ειναι η τελευταια και που τη βρισκω και ποιον κερνελ προτειτενε, (απλα τον περναω απο πανω αφου εχω βαλει την καινουρια ρομ). Τα λινκ θα με βοηθουσαν!
  5. σ ευχαριστω πολυ. εκανα wipe ολα εκτος της μνημης και φλασαρα τη ρομ και ολα οκ
  6. S O S!!!!!! εκανε επανεκκινηση και τωρα κολλαει στο logo και δεν ανοιγει. Μπορω ομως να μπω σε teamwin recavery. Τι να κανω για να το ανοιξω. cloydy3.3 me xceed 14
  7. S O S!!!!!! εκανε επανεκκινηση και τωρα κολλαει στο logo και δεν ανοιγει. Μπορω ομως να μπω σε teamwin recavery. Τι να κανω για να το ανοιξω. cloydy3.3 me xceed 14
  8. Σορρυ που γραφω εδω, αλλα ξερω οτι εδω σιγουρα ξερετε παραπανω. Εχει δοκιμασει κανεις οθονη απο ebay ή αλλου, μεχρι 30€ (αμα ειναι δοκιμασμενη και αξιζει δινω και κατι παραπανω)? Εκτος απ την κιτρινιλα, μου πεσε κι ενα σημειο δεν πιανει η αφη. Αμα εχετε κανα λινκ.... Σορρυ και παλι!
  9. Εδω και καιρο εχω cloudy 3.3 και xceed 12a. Αλλα εδω και 3 μερες ειχα 3 reboots. Επειδη απεχω καιρο, τι προτεινετε για κερνελ? Αν μπορειτε με link. Απλα το περναω απο πανω ή κανω κανα wipe?
  10. Παιδες, ειμαι cloudy 3.3 Ποιους drivers για καμερα και ποια καμερα προτεινετε να φλασαρω? Αν γινεται και λινκ. Θελει wipes?
  11. Ξερεις τι, την ειχα κανα δυο βδομαδες αλλα μαλλον δε μου κατσε καλα εμενα και επειδη ειχα καιρο cloudy την εχω συνηθισει κι ελεγα μηπως υπαρχει κανα zip απο καμια παλιοτερη cloudy...
  12. Φλασαρα το zip του Κωστη για qremote σε cloudy 3.3. Λεει πως το φλασαρισμα εγινε επιτυχως και λειτουργει, αλλα δεν εχει τις μαρκες που ειχε οταν το φλασαρα σε f&f 1.3. Γινεται αυτο? Υπαρχει καποιο αλλο zip πιο παλιο? Οταν ημουν στοκ λολλιποπ με καλυπτε το qremote τωρα οχι.
  13. το zip που εχει δωσει ο Κωστης για quick remote, κανει για cloudy 3.3? Γτ αυτο που εχει η ρομ δεν εχει μια μαρκα που θελω, ενω του κωστη με καλυπτει. Κανω cache και d.cache και απλα το περναω απο πανω? Και κατι τελευταιο, με cloudy 3.3 ποιο tweaksbox βαζω και που το βρισκω?
  14. Παιδες, οταν κανω wipe την storage γιατι μου βγαζει error (νομιζω 255)? Ολα τα αλλα τα κανει κανονικα wipe. Τη μνημη ομως οχι.
  15. Σωραια. Απλη, λιτη και αμεση! Να σαι καλα!
  16. Παιδες λογω εξεταστικης, απειχα και βλεπω οτι πηρε φωτια το φορουμ. Επειδη τα post ειναι πολλα και δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα οποιος μπορει βοηθεια. Ειμαι root, twrp και cloudy 3.3. Με εψησε η f&f. Ειναι οκ, εχει κανα θεμα? Δουλευει με xposed? Ποιος xceed ειναι καλυτερος και οποιος μπορει ας δωσει link για ff, xceed και xposed(νομιζω βγηκε 80?). Ευχαριστω και sorry για τα πολλα...
  17. Φιλε, ή οποιος ξερει, επειδη με την 3.3 εχω θεμα με το qremote δεν εχει τις μαρκες που θελω και μια που εχει δε δουλευει, μπορεις να ανεβασεις την cloudy 3.1 και να μου εξηγησεις λιγο πως αφαιρω αυτην που εχω και πως βαζω την αλλη γτ δν ειμαι πολυ σχετικος. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  18. Χαχαχαχαχα. Ημουν σιγουρος πως καποιος θα το πει. Αλλα οχι, ειπαμε ειναι κοπελα, αλλα οχι κι ετσι. Ητανε καλο παντως! Ναι εχει. Κλησεις κανονικα.
  19. Παιδες, εχει μια κοπελα το a5 και μου λεει πως ξαφνικα δε μπορει να στειλει μηνυματα, μπορει να δεχθει αλλα οχι να στειλει, της γραφει οτι η αποστολη απετυχε. Επειδη δεν το εχω στα χερια μου για να τσεκαρω, ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
  20. Παιδια πριν κανω root διαβαζα για boost στον ηχο του G2. Τωρα ειμαι με cloudy 3.3 αλλα δεν το βρισκω. Υπαρχει καποιο link;
  21. Παιδες, επειδη τον τελειταιο καιρο κακομεταχειριστηκα αρκετα τη μπαταρια, μπορω να διαγραψω τα battery stats; ειμαι με cloudy 3.3. Θα καταφερω κατι και αν ναι ποτε το κανω, αφου αποφορτιστει, ωστε να κανω μετα πληρη φορτιση ή οταν ειναι πληρως φορτισμενη? Οπα και τωρα βλεπω οτι ενω κανω μια αλλαγη στο g3 tweaksbox και κανω reboot, οταν το ανοιγω ανοιγει με 5% κατω. Μου το κανε κι εχθες με περισσοτερη απωλεια. Τι παιζει?
  22. Titarasaudi, πως αλλαξες navbar και μεγεθος nav buttons? Βασικα εχω xposed αλλα δεν εχω κανει χρηση ακομη. Τι κατεβαζω?
  23. Σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! :)
  24. Σ ευχαριστω πολυ και κατι ακομη, με το αρχειο xposedbridgeAPI τι παιζει, σε τι χρεαζεται. Θυμαμαι η εφαρμογη manual camera απ το στορ, που σου δινει τη δυνατοτητα να αλλαζεις iso και πολλες αλλες ρυθμισεις σε πραγματικο χρονο, σε G2 δε μπαινει γτ κατι ελεγε για διακαιωματα API και κατι τετοια. Εχει να κανει μ αυτο ή βλακειες λεω?
×
×
  • Create New...