Jump to content

ddonald

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ddonald

  1. Τελικά έγινε αντικατάσταση συσκευής από το κατάστημα και έληξε το θέμα!!!! :lol: Ευχαριστώ για την βοήθεια !!!!!!
  2. έκανα επαναφορά και πάλι τα ίδια κάνει :mad: αύριο έχει πάει για αλλαγή
  3. πάω να ξεκινήσω την επαναφορά άλλα θέλει έναν κωδικό. που μπορώ να τον βρω?
  4. οκ θα ξεκινισω με την επαναφορα εγοστασιακων ρυθμισεων και αν συνεχίσει το ίδιο πρόβλημα θα το παω αυριο για αντικατασταση . Και παλι ευχαριστώ !!!!
  5. καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!!!! πήρα σήμερα της μητέρας μου το nokia 206 dual sim σαν δώρο και παρατήρησα ότι όταν καλεί δεν ακούγετε τίποτα, και όταν την παίρνουν τηλ και απαντάει πάλι το ίδιο. κατά την διαρκεια της κλίσης η οθόνη είναι μόνιμα στο λευκό χρώμα και το κινητό ανταποκρίνεται μόνο όταν "τερματιστεί" η κλίση. Καμιά ιδέα το τι γίνετε ? Ευχαριστώ!!!!
  6. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την γρήγορη ανταπόκριση θα το μελετήσω . Edit. Προχώρησα ακολουθώντας το ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΡΟΜ ΜΕΣΩ KDZ και το ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ STOCK ΡΟΜ V10K / ΡΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΗ / ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER / ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ CWM χωρίς να κάνω την σημείωση και τη SD και την SIM μέσα. Όλα πήγαν μια χαρά. άργησε λίγο το φλασαρισμα και αγχώθηκαν :worry: αλά οκ άξιζε η τρομάρα. Μετά το reboot της συσκευής το Link2SD δεν αναγνώριζε το 2ο partition με αποτέλεσμα να μη "παίζουν" όσες εφαρμογές ήταν συνδεόμενες σε αυτό. Δεν είναι κάτι σοβαρό από μόνο το πρόγραμμα σου λέει να κάνεις μια επανεκκίνηση. Κατά την επανεκκίνηση σου λέει πάλι "αναβάθμιση android" και όλα δουλεύουν. Ορίστε και μια photo: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30945&stc=1&d=1363606770
  7. Για σας παιδιά καινούργιος και εγώ. :up: Το "πρόβλημα" μου είναι το εξής έχω rootarei την συσκευή με την V1Oi όλα μια χαρά κανένα σημαντικό πρόβλημα μόνο μερικά κωλύματα που και που. Τώρα θέλω να κάνω αναβάθμισή στην V10k. Πια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω και πως να rootarw την V10k ; Επίσης έχω 2 partition στην sd και χρησιμοποιώ το app : Link2SD. Προσπάθησα να διαβάσω όλο το θέμα αλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...