Jump to content

george_21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.472
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by george_21

  1. Ναι αυτό ακριβώς έγινε φίλε μου
  2. Την εμφάνισε πάλι.. τώρα την περνάω
  3. Εμένα την έβγαλε..δεν πρόλαβα να την κατεβάσω κ μετά από 1 ώρα εξαφανίστηκε 🤣 την πήραν πίσω!!
  4. Το πρώτο μου xiaomi ήταν το redmi 2...το κοιτούσαν κ γελαγαν τότε που ερχόταν με κινεζική Ρομ κ έπρεπε να κάνεις αλχημείες 🤣😂
  5. Έρχεται με 6.... Μετά ότι βλέπεις είναι σύν..
  6. Εγώ μετά από χρόνια γύρισα στην συγκεκριμένη εταιρεία.. έχω να πω μόνο καλά λόγια τόσο από ποιότητα κατασκευής όσο κ από την ομαλή λειτουργία του λογισμικού.το έχω 20 μέρες στα χέρια μου προερχόμενος από a54 . βέβαια τώρα κοιτάω κ το 13 προ αλλά οκ...
  7. Καλημέρα φίλε μου ναι έχει κανονικά
  8. Καλημέρα βγήκε αναβάθμιση ασφαλείας Σεπτεμβρίου!
  9. Τι,ακριβώς είναι αυτή η εφαρμογή?
  10. Καλησπέρα καμία πρόσφατη λύση για YouTube??το τελευταίο επιχειρημα από δω μέσα σταμάτησε να παίζει...για vanced μιλάω.. κάτι άλλο να δοκιμάσω??
  11. Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα εγώ τουλάχιστον..φορτίζει κανονικά!!
  12. Το έχει δοκιμάσει κανείς να το βρέξει??εμένα σήμερα πάνω στο σαπ λίγο νεράκι έφαγε...βέβαια βγαίνοντας του,έριξα λίγο από το μπουκάλι...έβγαλε το μνμ. Εντοπίστηκε υγρασία στη θύρα USB. Όπου μετά 5' λεπτά στέγνωσε κ έφυγε.να ανησυχώ????
  13. Καλημέρα χρόνια πολλά. Στο a52s ήρθε ενημέρωση Αυγούστου. Σε μας ακόμη!!
  14. Ναι κ στις κάμερες!!γενικά λίγο καλύτερο σε όλα!!
  15. Δεν εμφανίζει το vowifi αλλά το βγάζει ένα 2ο σηματάκι παρόμοιο με του wifi!!
  16. Εγώ με ένα μήνα χρήσης δεν έχω κανένα από τα παραπάνω προβλήματα!!δεν ξέρω για άλλους...προερχόμενος από το a52s το λες μια μικρή αναβάθμιση
  17. Εμένα φίλε δεν χάνει όλο το βράδυ καλά καλά ούτε 2% κ σε κανονική λειτουργία όχι πτήσης!!κάτι δεν πάει καλά μάλλον..ψάξε να δεις ποίες εφαρμογές τρέχουν..
  18. Σε πιστεύω!!αυτό το συγκεκριμένο δεν,είχε!!!κ,στην αναζήτηση που,έγραφα δεν,έβγαζε...κατέβασα το συγκεκριμένο το official app της σαμμυ..κουφό..?
  19. Κατέβασα εφαρμογή ρολόι...όσον αφορά στις 3 μέρες που,το χω σε σύγκριση με το α52ς..πιο ποιοτικό σαν συσκευή..μπαταρία καλύτερη αν κ καινούριο ενώ το άλλο ήταν 16 μηνών...τώρα φωτογραφίες δεν έχω βγάλει ακόμα να το δοκιμάσω..θα γίνει μέσα στο τριήμερο..κ θα επανέλθω
  20. Το πήρα και εγώ προερχόμενος από α52ς..εφαρμογή ρολόι/ξυπνητήρι δεν βρίσκω 🤣🤣
  21. Έχει έρθει η αναβάθμιση η καινούργια
  22. Οκ στην 1η ευκαιρία θα πάω κ ότι μου πούνε..ευχαριστώ
  23. Άσχετο έχει κάψει κάποιο πιξελ στην κάτω αριστερά γωνία της οθόνης. Δεν έχω την απόδειξη αν πάω smartec το αναλαμβάνουν χωρίς την απόδειξη μιας κ το κινητό είναι λιγότερο από χρόνο από τότε που βγήκε??
  24. Κάτοχος gt 2 pro 15 μήνες περίπου..σήμερα ενώ ήμουν στην θάλασσα βγήκα Κ το είδα σβηστό..πατάω πλήκτρο ανάβει για λίγο μένει στο λογότυπο σβήνει ανοίγει Κ μετά off...καλύπτει η εγγύηση εφόσον το δίνει για αδιάβροχο???
  25. Κατεβάζεις εσύ από play
×
×
  • Create New...