Jump to content

giannis110992

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannis110992

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

giannis110992's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, είναι φυσιολογικό που εμένα ακόμα δε μου έχει έρθει η αναβάθμιση? Έκανα έλεγχο και μου λέει πως οι πιο προσφατες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί. Δεν έρχεται σε όλους την ίδια στιγμή η αναβάθμιση? :wacko::wacko::wacko:
  2. Παιδιά εσάς όταν έχετε και πιάνετε 4G, σας το γράφει πάνω??? εγώ μόνο μέχρι H+ έχω πιάσει ενώ έχω και το 4G ενεργοποιημένο
  3. Παιδιά γνωρίζετε κανένα site με φθηνές θήκες και tempered glass για το κινητο?
  4. Καλησπέρα παιδιά, από τα 8 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, πόσα κρατάει το σύστημα και πόσα είναι για το χρήστη? :what:
  5. Σ ευχαριστώ για τη βοήθεια :D κατι τελευταίο: το πόσο γρήγορα πέφτει η μπαταρία δεν έχει να κάνει κ με τον επεξεργαστή; Δηλαδή επειδή ο επεξεργαστής του Huawei είναι καλύτερος, μήπως δεν πιέζει τόσο πολυ την μπαταρία ωστε να πέφτει γρήγορα?
  6. Καλησπέρα! θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αυτά τα 2 κινητά! Το Huawei έχει σίγουρα κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά, όμως αξίζουν τα περίπου 40 ευρώ παραπάνω, γνωρίζοντας πως μειονεκτεί στο θέμα της μπαταρίας?
  7. Παιδια το κινητο το εχω εδω και πεντε μερες και μονο θετικες εντυπωσεις μου εχει προκαλεσει προς το παρον...ολα λειτουργουνε τελεια (και το back button ναι :P ) η φωτογραφικη εξαιρετικη και η μπροστα κ η πισω και γενικα το κινητο δε κολλαει καθολου...σιγουρα value for money
  8. elliniko review, aftos leei polu kala logia pantws :p
×
×
  • Create New...