Jump to content

dolcegusto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dolcegusto

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 24

dolcegusto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Γεια σε ολους! Ψαχνω ενα smartphone για τα βασικα social κλπ οχι gaming καθολου αλλα πολυ τικ τοκ οπότε θελω οσο καλυτερη καμερα γινεται μεχρι το ποσο των 250 και εχω βρει τα εξης Redmi note 8 pro Realme 5 Pro Huawei Nova 5t Παρακαλω για την βοηθεια σας! για αυτα τα 3 μοντελα η αν υπαρχει καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα!
  2. Καλησπέρα στην ομάδα,είμαι κάτοχος του huawei p6 και ήρθε η ώρα για νέα αγορά . Θα δώσω για το νέο τηλέφωνο έως 300 ευρώ και έχω καταλήξει στα εξής 3 και θα ήθελα γνώμες :huawei honor 8,huawei p10 lite 4gb ram,iPhone se 32gb.Δινω προβάδισμα στο iPhone μιας και από το ταμπλετ γνώρισα το λογισμικό και μου αρέσει πολύ . κάθε βοήθεια καλοδεχουμενη
  3. Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας,ειλικρινά με βοηθήσατε και καταλήγω στο redmi 3s 3gb.Παντως τα έβαλα διπλα σε compare αυτο και το note 3 pro και το pro εχει hexa core ενω το 3s 8core.Πως και ειναι καλυτερο το note 3 pro? Mου εκανε εντύπωση κιολας που ειναι ακριβότερο.Συγγνωμη εαν η απαντηση ειναι αυτονοητη εγω δεν την ξερω :)
  4. Καλησπέρα στην παρέα Όπως λέει ο τίτλος θα προβώ σε αγορά απο Κίνα και έχω καταλήξει στην μάρκα Xiaomi. Aπο εσάς θέλω την βοήθεια σας επειδή υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα να μου πείτε ποιο να διαλέξω. Θέλω να δώσω μεχρι 180 ευρώ και είμαι ενας απλός χρήστης (viber,facebook,skype και camera) και εαν ειναι κάτω απο 5,5 θα ειναι τέλεια! Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!
  5. Γεια σε ολους! Οτι λεει ο τιτλος αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο θα περνατε? και τα 2 8ιντσες! Ευχαριστω!
  6. και εγω θα ηθελα να μαθω για το site οποιος ξερει ας πει γιατι εχω σοκαριστει https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-MI4-on-sale.html συγκεκριμενα το εχει στα 175 ΑΛΛΑ στις επιλογες λεει οτι με +25 ευρω σου δινει το 64 gb και με σοκαρει γιατι καταρχην ξερω οτι ειναι δυσευρετο και 2ον γιατι και αν το εβρισκα το εβρισκα με τιμη 350 ευρω++.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι το θελω αυτο το κινητο
  7. ενδιαφερουσα άποψη , ευχαριστω adversus:) ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο κομματι υποστηριξη σιγουρα εχεις δικιο!, στο αλλο θεμα οπως καταλαβαινεις ειναι γουστα!
  8. αστα ! ειναι ωραιο το ατιμο και εμενα με δελεαζει!ειδικα τωρα που το βρηκα κοντα στα 170 ειμαι ετοιμος να κανω την αγορα!
  9. προσπαθω να τα ζυγισω και απλα με προβληματιζει στο xiaomi τα 16gb .
  10. Καλησπέρα παιδιά Καθως θελω αντικατάσταση του παλιου μου κινητου ,ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες που λεει ο τιτλος. Αναμεσα σε αυτα τα τα δυο ποιο μου προτεινετε? ευχαριστω!
  11. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Και εγω εχω ακουσει καλα λογια γι αυτο και ειναι στα υποψηφια απλως ενας ανασταλτικος παραγοντας ειναι τα 16 gb και οτι δεν υπαρχει επεκταση!
  12. Αγαπητοι συμφορουμίτες! Καλησπέρα,θα ηθελα τα φωτα σας καθως θα ηθελα να προβω σε μια αγορα smartphone απο Κινα.Συγκεκριμενα ειμαι κατοχος του πανέμορφου huawei p6 αλλα πλεον αρχιζει να τα φτυνει.Ετσι λοιπον και με αυστηρα το budget των 220-240 ευρω γλυκοκοιταζω 3 κινητα και θα ηθελα τα φωτα σας καθως δεν ειναι εποχες να πεταμε λεφτα! 1) http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-3g-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html 2) http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html 3)http://www.honorbuy.com/340-letv-le-one-32gb-rom-smartphone.html Δεν το συζητω οτι καθαρα απο θεμα γουστου και εμφανισης με κερδισε το 3ο! Αλλα επειδη δεν ειναι μονο η εμφανιση στην μεση , γι αυτο και ανοιξα αυτο το θεμα μπας και βοηθηθω!Και για να μην ανοιγετε link τα κινητα ειναι Xiaomi Mi4 vs Xiaomi Mi4c vs Letv Le one x600. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  13. Kαλημερα σε ολους!Θα ηθελα να ρωτησω ποια ρομ προτεινετε με γνωμονα την μπαταρια και το smooth .Για official μιλαω δεν θελω να ασχοληθω με custom .Αυτη τη στιγμη εχω την Β125.Ευχαριστω!
  14. Eυχαριστω παρα πολυ! και εκει πατησα "Παντα" σωστα ετσι? ευχαριστω ipred και παλι!
×
×
  • Create New...