Jump to content

petkord

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petkord

  1. Καλη επιτυχια ! Φοβερο εργαλειο , αντε να δουμεε !
  2. Μακάρι να μας γελάσει ή τύχη αυτή τη φορά. !
  3. Ευχαριστώ πολύ ,θα μάθουμε από βδομάδα και θα σας πω αν τελικά επισκευάζεται και σε αυτά τα χρήματα. Ειλικρινά εψαξα, δεν είμαι πρωταρης ;-) Μακάρι να κανει τη δουλεια τ ο φίλος γιατί έχω απογοητευτεί απο τη Vodafone . ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δίκιο εχεις αλλά φαντασου κινητό με ποντίκι ?? Θα δουμε αν γίνει η δουλεια με το λινκ π μ πρότεινε ο φίλος πιο πανω,ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμ μααα! Είναι δυνατόν;
  4. Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας .. Σε ενος φίλου το κινητό ,έσπασε το γυαλι απ εξω πέφτοντας καταλάθος. Το πήγε στη vodafone και άκουσον άκουσον ,του ζήτησαν 320€ !!! Εντελως απαραδεκτοι ,δεν εχω λογια να περιγραψω..!! Παρακαλώ πολύ αν κάποιος ξέρει να μου πει πως να παραγγειλουμε ανταλλακτικά απ εξω θα είμαστε υπόχρεοι,είναι αμαρτία ενα τέτοιο τηλέφωνο ουτε ενος μηνός να παει στα σκουπίδια. Η οθόνη παιζει κανονικά απλα υπάρχει το εξωτερικο σπάσιμο που είναι ενοχλητικό στη χρηση. Ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλησπέρα παιδιά, εμένα μετα το update είναι λιγοτερο το lag του, όταν ας πούμε πατουσα το home για επιστροφη στην αρχική οθόνη ,πρωτα καθυστερούσαν τα εικονίδια να φανούν,ενω τώρα είναι πιο στρωτο .. Έγινε πιο άνετο,όπως θα έπρεπε να είναι εξαρχής.. Αυτά παρατήρησα.
  6. Συγνωμη, γιατί δεν το ρουταρετε με το framaroot ή το cydia impactor? εγώ ακόμα θέλω να το χαρώ ως στοκ ,όμως νομίζω πως είναι ακίνδυνο το framaroot και μπορεί να ξέ-ρουταριςτει εξίσου εύκολα. ..απλά προτείνω ..
  7. Οχι με την αρχική Ρομ είμαι , ηταν χοντρό το πρόβλημα και μεγάλη στεναχώρια να μη δουλεύει το μικρόφωνο, είναι λίγο κάπως για τέτοια συσκευή. Μπήκα σε recovery οπώς σε ολά τα android, με το volume+ και power. Wipe data και cache. Ηταν λυση απελπισιας προτου παει για DOA.Τώρα για τη ταχύτητα του δεν ειμαι ικανοποιημένος αν συγκρινω οτι στο antutu το vodafone smart 4g διπυρηνο που έχω απο πέρσι έδωσε 16850 και το max δίνει 17900 περιπου... Ίσως με Ρουτ να ανέβει κανά δυο χιλιάρικα ποντους.
  8. Λοιπον... Η επαναφορά μέσα απο το μενού δεν κανει τίποτα, εκανα wipe data απο το recovery της συσκευής και ευτυχώς έχω πλεον μικρόφωνο. Του κολλητου μου που τα αγορασαμε σχεδόν μαζί κανει αλλά. Του εξαφάνισε το βαιμπερ, και μερικές φορες δεν κρατάει το ringtone που του βάζει,μετα απο μια ωρα χτυπάει αλλιως το κινητό. Αυτό που προτείνω σε ολους, τώρα που είναι αρχή ακόμα, κάντε ενα wipe data αλλά και wipe cache καλού κακού προτου σας κρεμάσει μεταγενέστερα.. Κατα τα αλλά ή συσκευή είναι αρκετά καλή σε αρκετούς τομείς.
  9. Παιδιά μόλις πριν 2 ώρες το αγόρασα και διαπίστωσα οτι δε λειτουργει το μικρόφωνο ουτε σε κληση,ουτε σε εγγραφή βίντεο..πουθενά!πήρα το τυχερό η κάνω κάτι λάθος;δεν με ακούνε με τίποτα..
×
×
  • Create New...