Jump to content

depechemode

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About depechemode

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

depechemode's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ισχύει για τα 8giga... Σπεύσατε!
  2. Ως κάτοχος της προσφοράς 8G με 8€ για 8 μήνες, επικοινώνησα με την Q και τους ρώτησα πότε θα προσφερθεί εκ νέου (μετά από την πρόσφατη που έτρεξε τον Σεπτέμβρη). Χθες λοιπόν μέσω του messenger με ενημέρωσαν ότι η προσφορά θα είναι διαθέσιμη "από εβδομάδα" και θα μου σταλεί σχετικό sms. Εφόσον λάβω το sms θα σας ενημερώσω αμέσως!
  3. Έστειλα mail στην εξυπηρέτηση πελατών της wind και μου απάντησαν ότι είναι δωρεάν η έκδοση sim 4g. Στη συνέχεια τους απέστειλα σε αρχείο pdf την απόδειξη που με υποχρέωσαν να πληρώσω 5 ευρώ στο κατάστημα χαιδαρίου και μου επέστρεψαν το ποσό ακέραιο στο καρτοκινητό μου, ζητώντας και συγνώμη για την αναστάτωση.
  4. Επιτρέψτε μου να κλείσω τη περίπτωση μου (που ανέφερα προ ολίγων ημερών), που ίσως και εσάς σας βοηθήσει και έχει να κάνει με την αντικατάσταση της sim με νέα 4G, ΔΩΡΕΑΝ. 1. Στο site της αναφέρει ρητά ότι η αντικατάσταση είναι δωρεάν (https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/). 2. Σε ερώτηση που υπέβαλα (μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της wind) στην εξυπηρέτηση πελατών, μου έστειλαν ξεκάθαρο mail ότι η αντικατάσταση είναι δωρεάν. 3. Το κατάστημα, παρόλο που τους προσκόμισα εκτυπώσεις των παραπάνω, δεν μου έδιναν δωρεάν τη κάρτα και με υποχρέωσαν να καταβάλλω τα 5 ευρώ. 4. Απέστειλε νέο αίτημα-διαμαρτυρία στην εξυπηρέτηση πελατών, με επισυναπτόμενη την απόδειξη αγοράς και τους ενημέρωσα ότι θα προβώ σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Αποτέλεσμα;;;; Σε λίγες ώρες έλαβα mail από την εξυπηρέτηση πελατών όπου ανέφερε κατά λέξη: "θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη δυσάρεστη θέση στην οποία βρεθήκατε και να σας ενημερώσουμε ότι έχουν προστεθεί 5 Ευρώ στο χρόνο ομιλίας της γραμμής 69ΧΧΧΧΧΧΧ". Μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν!!! Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας!!!
  5. depechemode

    ZTE V967S

    Πρόβλημα: Έκλεισα το κινητό και αφαίρεσα τη κάρτα sd. Όταν την επανατοποθέτησα και πάτησα για εκκίνηση του κινητού, από εκείνη την ώρα το κινητό δεν bootάρει...λέει το "τραγουδάκι" εισαγωγής και στριφογυρίζει το αρχικό λογότυπο. Κάποια συμβουλή;
  6. Δυστυχώς, ενώ στην ιστοσελίδα αναφέρει ρητά την δωρεάν αντικατάσταση κάρτας sim λόγω του 4G, εν τούτοις θέλουν 5€, ενώ όταν τους λέω ότι σύμφωνα με αναφορά στην ιστοσελίδα της wind είναι δωρεάν, αλλάζει το "τραγούδι" και παίζει το "δεν έχω διαθέσιμες κάρτες 4G"!!! (πηγή στοιχείων: Κατάστημα Αχαρνών 316, κατάστημα Αγίων Αναργύρων)
  7. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Τελικά σε 2 καταστήματα στα Κάτω Πατήσια δεν έχουν το μηχάνημα κοπής sim, ενώ για να μου δώσουν νέα κάρτα που να υποστηρίζει 4G, ζητούν 5€!!!!
  8. Γνωρίζετε εάν το "κόψιμο" της κάρτας sim για να γίνει MICRO SIM, κοστίζει στην Q (WIND) ή γίνεται δωρεάν;
  9. Επιτρέψτε μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί: Ποια η διαφορά αυτών των δύο τύπων του ιδίου κινητού (στην ίδια τιμή) στο site minideal;;; XIAOMI Hongmi Note2/Redmi Note 2 4G FDD LTE MTK Helio X10 2.0GHz 64 Bit 2GB RAM 16GB ROM Original Xiaomi Redmi Note 2 4G LTE Mobile Phone 2GB RAM MTK X10 2.0GHz Μήπως στη μπάντα για το 4G; Μήπως είναι καλύτερη η δεύτερη επιλογή λόγω MIUI 7;
  10. Διαθέτω τη πιστωτική κάρτα CITIBANK VODAFONE MASTERCARD και για κάθε αγορά 50€ -ως ανταμοιβή- μου επέστρεφε 1€ στο καρτοκινητό για να αγοράζω πακέτα επικοινωνίας της VODAFONE Καρτοκινητής. Την 06/07 μεταξύ άλλων και οι κάρτες της CITIBANK θα τύχουν οριστικής μετάπτωσης στην ALPHA BANK. Υπάρχει κάποιος φίλος που να χρησιμοποιεί τη κάρτα ΑLPHA BANK VODAFONE BONUS προκειμένου να μου πει εάν ισχύει στην ALPHA BANK αντίστοιχο πρόγραμμα επιβράβευσης με επιστροφή (βάσει της χρήσης της πιστωτικής κάρτας) στο καρτοκινητό για αγορά πακέτων επικοινωνίας;
  11. Υπάρχει κάποιος φίλος που να χρησιμοποιεί τις κάρτες ALPHA BANK VODAFONE BONUS προκειμένου να μου τι ακριβώς ισχύει για το πρόγραμμα ανταμοιβής τους (πχ επιτρέπει την επιστροφή (λόγω χρήσης της κάρτας) ευρώ για αγορά χρόνου ομιλίας και αν ναι σε τι κλίμακα;) Για να μην "ζαλίζω" το φόρουμ ας μου στείλει σχετικό μήνυμα. Ευχαριστώ.
  12. Την 6/7 θα υπάρξει πλήρη μετάπτωση της CITIBANK στην ALPHA BANK και ως εκ τούτου και η πιστωτική κάρτα CITIBANK VODAFONE MASTERCARD η οποία είχε πρόγραμμα ανταμοιβής (για κάθε αγορά 50€ επιστροφή στο πάγιο του κινητού ή στο καρτοκινητό, 1€) θα περάσει στην ALPHA BANK με νέο πρόγραμμα ανταμοιβής. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα στοιχεία για τη νέα κάρτα και το νέο σύστημα ανταμοιβής σε σχέση με το καρτοκινητό VODAFONE, ας μου στείλει σχετικό μήνυμα ή να γράψει κάποιο σχόλιο.
  13. Καλημέρα. Φιλικό μου πρόσωπο απέκτησε προ 4μήνου F2go. Αγοράζοντας λοιπόν κάρτα των 10€ της δίδεται αυτόματα Bonus 1 gb internet & στη συνέχεια (αυτόματα) της αφαιρούνται 5€ για αγορά πακέτου 200' προς όλους. Αντίθετα, στους γονείς μου που έχουν f2go εδώ και 2-3 χρόνια, όταν βάζουν κάρτα 10€ λαμβάνουν bonus internet & 300' προς όλους ενώ τα 10€ παραμένουν στη κάρτα (αφού έχει αφαιρεθεί ο σχετικός φόρος). Γνωρίζετε που οφείλεται αυτή η διαφορά; Σας ευχαριστώ.
  14. Σε ευχαριστώ πολύ. Ήδη επικοινώνησα και προωθήθηκε η απενεργοποίηση του mail. Δεν θα μου γίνει καμία χρέωση (2€) αν και για κάποιο καιρό ακόμα θα εμφανίζεται απενεργοποιημένο.
  15. Ισχύει ότι από 10/4/2015 οί έχοντες λογαριασμό mail xxxxx@windtools.gr θα καταβάλουν μηνιαίο τέλος 2€;;;;;;;
×
×
  • Create New...