Jump to content

mak3donas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mak3donas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

mak3donas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια ξερει καποιος να με διαφωτισει γιατι τα εχει λιγο μπερδεμενα εδω. Παω να κανω αγορα απο το https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-MI4-on-sale.html για το mi4 αλλα κατω εχει 2 επιλογες: version: 3GB RAM 16GB ROM 4G Network 3GB RAM 16GB rom 3GB RAM 64 ROM model: 3G WCDMA ,εγω επιλεγω πανω το 4G και κατω δεν εχει αλλη δυνατοτητα και αφου προχωραω στη πληρωμη το συνολικο κοστος απο 175ευρω περιπου παει στα 185 και εχει σημειωση +10 ευρω για την επιλογη 4G. Παιζει να φαω φολα και να μου ερθει το 3G ενω εχω πληρωσει τα +10 ευρω της επιλογης 4G?
  2. ευχαριστω για την αμεση απαντηση, μαλλον δε το ειχα ψαξει καλα. Σε μαυρο χρωμα παιζει τιποτα φτηνο? οσοι εχουν σε μαυρο βαρανε τιμες στο κεφαλι βλεπω
  3. καλησπερα , ενδιαφερομαι για αγορα xiaomi mi4 απο τη περασμενη ανοιξη περιπου και εχω καταληξει να θελω εκδοση με 3Gb ram χωρις να με ενδιαφερει τοσο αν θα εχει 3g/4g connectivity, αλλα απο οσο ηξερα η εκδοση 4g εβγαινε με 2Gb ram και η 3g με 3Gb ram. Σημερα ομως μετα απο καιρο ειδα οτι στο minideal πουλανε εκδοση 4g με 3Gb ram κατι το οποιο ειχα απορια γιατι δεν το ειχαν κανει εξ αρχης οταν βγηκε η 4g εκδοση αλλα παραλληλα ειμαι πολυ καχυποπτος λογω του οτι δεν εχω βρει πουθενα απο την επισημη σελιδα της xiaomi μοντελο 4g με 3Gb ram. Ξερει να μου πει καποιος με σιγουρια αν ειναι οντως original η συγκεκριμενη εκδοση και ποτε περιπου βγηκε στην αγορα?
  4. καλησπερα στη παρεα του galaxy 3. θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει δυνατοτητα εντοπισμου του κινητου μου μεσω του κωδικου IMEI της συσκευης χωρις να κατεβασω καποια εφαρμογη επι πληρωμη. Να σημειωσω οτι το εχασα πριν 3 μερες και δεν εχω περασμενη καποια εφαρμογη για εντοπισμο και επισης ειναι απενεργοποιημενο οταν το καλω. το ξερω οτι ειναι ακυρο το ποστ μου αλλα ευχαριστω προκαταβολικα οποιαδηποτε βοηθεια.
×
×
  • Create New...