Jump to content

violetat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by violetat

  1. Γεια σου, λοιπόν 1) είμαι μαζί σου ξέρω ότι δεν τα εκανες τα ΜΒ που σου ειπαν απλως ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ και γενικα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ μην παρει συμβολαιο ββ με κοσμοτε. Εγω ακομα το εχω αλλα ληγει τωρα και θα παρω αλλο τηλεφωνο και το ββ απλα θα το βαψω μπλε και θα το πεταξω στη θαλασσα η ακομα καλυτερα στην υπηρεσια αμφισβητησης της κοσμοτε. Λοιπον πηγαινε στην Προστασια του Καταναλωτη και κανε καταγγελια. Μονο αυτο μπορω να σε συμβουλευσω να κανεις αν δεν εκανες οντως τα ΜΒ που λενε. Και μην πληρωσεις ουτε ευρω. Το κανουν συστηματικα να ξερεις εγω μεσα απο το φορουμ γνωρισα αλλα ποσα ατομα εκτος απο μενα που τους το εχουν κανει. 3 χρονια με την ιδια χρηση και καποια στιγμη μου ηρθε ενα 200αρι παραπανω. Το πληρωσα τελικα αλλα 1600 ειναι μεγαλη διαφορα. Ρε δε ξερω με τοσα που ακουω αληθεια μηπως πρεπει να μαζευτουμε να κανουμε καποια ομαδικη καταγγελια στην Προστασια του Καταναλωτη μπας και τους κανουμε ζημια; Τεσπα, καλη τυχη οτι κι αν κανεις.
  2. Πάντως εγώ από τότε που την πάτησα και πλήρωσα το 200αρι χωρίς να το χω κάνει, τα χω κλειστα τα ντατα εκτός αν χρειαστώ κάτι οπότε τα ανοίγω, και όπου έχει wifi το χρησιμοποιω οπου σημειωτεον για να χρησιμοποιησω πχ το whatsAPP πρεπει να ενεργοποιησω και ντατα μαζι με wifi αλλιώς δε λειτουργει, καλο; Απλα υπομονη κανω να φυγω απο Ελλαδα aka απο την κοσμοτε. Ηθικο διδαγμα Μην αγοραζετε blackberry με συνδεση στην κοσμοτε. ΠΟΤΕ.
  3. καλή τύχη σου εύχομαι, πραγματικά!
  4. Ναι φαντάζομαι...αλλά εγώ σκέψου δε χρησιμοποιώ το νετ μόνο mails, whatsapp, bbm αντε να μπω και 5-10 φορές το μήνα στο browser αν μου χρειαστεί κάτι. Τα τηλέφωνα είναι που χρησιμοποιώ πιο πολύ και όπως ξαναείπα όλοι έχουν κοσμοτε απτο κοντινό μου περιβάλλον και θα αναγκαστώ να είμαι με 2 κινητα για να πάρω και μια κοσμοτε καρτα να μιλάω μαζί τους, κατάλαβες; Γιαυτό το κυνηγάω μπας και... αλλά δε βλέπω άλλη λύση. Εγώ πάντως θα τους ενημερώσω ότι μίλησα και με άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα μπας και το επιλύσουν κάποια στιγμή, ή έστω αλλάξουν τη σύμβασή τους με τη ΡΙΜ...
  5. Όχι μου απάντησαν -μου ήρθε στο σπίτι προχθες ενώ εγώ είχα κάνει την αίτηση στις 3 του μήνα, αλλά επειδή τους έιχα πιέσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μου το έστειλαν σε μέιλ την προηγούμενη εβδομάδα. Ουσιαστικά μου είπαν ότι από τον έλεγχο που κάνανε φαίνεται ότι εγώ έχω κάνει τις χρεώσεις από τον αριθμό μου μέσω της ΒΙΣ. Χαίρω πολύ χαιρόπουλος. Ούτε πώς μου είπαν, ούτε τίποτα. Απλώς ότι μπορούν για δική μου ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ να πληρώσω τμηματικά το ποσό, τύπου ότι μου κάνουνε και χάρη... ΤΑ ΖΩΑ!!! Εγώ μίλησα με τον υπεύθυνο κύριο μετά και ήρεμα και πολιτισμένα μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και εγώ ήρεμα και πολιτισμένα του είπα σας ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που η εταιρία μόνη της παραδέχεται ότι είναι ανίκανη να επιλύσει τα προβλήματα των πελατών της. Αυτό. Τι να το ψάχνουμε, θα αλλάξω εταιρία δν γίνεται αλλιώς...Απλώς ξεβολεύομαι πολύ με τη βοντα.τεσπα...
  6. Εχω ήδη κάνει και την αρνήθηκαν... Δε βγάζω άκρη σου λέω, έχω κάνει τα πάντα, και αύριο έχω κανονίσει να κάνω και φορματ το κινητό. έχω ήδη βγάλει τα email μου από το κινητό.
  7. Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου, κι εγώ η ίδια θα ήμουν άνετα ένα υποψήφιο θύμα-θύτης από αυτά που περιγράφεις αν είχα άλλο τηλέφωνο ή αν χρησιμοποιούσα αππς κ μπροουζερ συνεχώς επειδή είμαι άσχετη με τη τεχνολογία. Το θέμα είναι ότι στην περίπτωσή μου είναι αδικία γιατί σου λέω 3 χρόνια έχω ββ, και κοσμοτε και υπηρεσια ΒΙΣ και κάνω 3 χρόνια την ίδια χρήση, δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να υπερχρεώθηκε! Κάτι έπαιξε! Ούτε φασεμπουκ εχω ουτε κανενα αλλο ΣΜ για να γίνονται απντειτς...
  8. Τι να πω, εγώ δε πρόκειται να τα πληρώσω και ακόμη περισσότερο αν έρθει και καινούριος φουσκωμένος λογαριασμός που τότε αλήθεια θα προτιμήσω να τα δώσω σε δικηγόρο και να τους πάω και δικαστικά για ψυχική οδύνη! Και τώρα είσαι εντάξει και εσύ με τη vodafone ε?
  9. Τελικά τα χρήματα τα πλήρωσες; Τι έγινε;
  10. ναι ακόμη κι αυτό να είναι εγώ το καινουριο μου ββ το χω από τον Αύγουστο και τους άλλους μήνες δεν είχα υπερβεί ποτέ τα 100ΜΒ του προγράμματος, και πριν είχα ββ αλλά άλλη συσκευή παλιότερη και πράγματι τότε δεν είχα ποτέ πρόβλημα. τι να πω πια αλήθεια δε ξέρω τι να κάνω. να αλλάξω συσκευή, εταιρία, να μείνω χωρίς κινητό και να επικοινωνώ ίσως με σηματα καπνου. χαλια.
  11. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εντάξει δεν υπάρχει λοιπόν πηγαίντε στο options<device<device and status info και πληκτρολογείστε επιτόπου buyr και εμφανίζεται τι???? BUYERS REMORSE<data usage για να δείτε τη χρήση των data σας. Επειδή είμαι και κοπέλα δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου να αρχίσω να κατεβάζω όλες τις βρισιές που ξέρω αλλά καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται!!!!! ακου remorse η τυψη του αγοραστή δηλαδή. ΡΕ εντάξει τι να σας πω ότι μου λέει exceeded 1GB (μου το λέει σε χιλιάδες ΚΒ). Θα πάθω συγκοπή Σας το λέω για να ξέρετε οι υπόλοιποι χρήστες πως να δείτε τα data σας αν έχετε κοσμοτε. Με φίλη με ββ 9900 βονταφον συγκρίναμε και αυτή έχει 1,025,377 ΚΒ ενώ εμένα λέει exceeded 1,048,576 mpla mplampla θα πάθω συγκοπή αλήθεια.
  12. Ναι αλλά αφού έχω κλείσει τα data είναι δυνατόν να με χρεώνει με το wifi? Κοσμοχαλασμός θα γίνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  13. Λοιπόν, έχω cosmote, ο λογαριασμός χρεώνει κάθε μέρα με αποκορύφωμα 34 ευρώ σε μια μόνο φορά και λέει απλώς BIS .blackberry net (δηλαδή δεν είναι wap όπως ήταν κάποιου άλλου που διάβασα), και όπως μου είπαν χαρακτηριστικά: "η υπηρεσία ββ είναι έξτρα και δεν υπάρχει ενημερωτικό μήνυμα για τα ΜΒ σας, το λέει και στο συμβόλαιό σας" -αυτό είναι το τελευταίο του υπεύθυνου για τις αμφισβητήσεις που ήταν και ο πιο σοβαρός, γιατί μέχρι να φτάσω εκεί μίλησα με 4διαφορετικά άτομα που ο καθένας έλεγε τα δικά του. Τύπου κόψτο λαιμό σου και βγάλε το ίντερνετ αν δε θες να πληρώνεις. Καλά και το κορυφαίο που μου είπε ήταν: για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον -επειδή του είπα ότι θα διακόψω- βάλτε το απεριόριστο με 8 ευρώ παραπάνω (τοαπεριόριστο δεν είναι φυσικά απεριόριστο είναι 250ΜΒ), εκεί διατήρησα όλη μου τη ψυχραιμία, -ευτυχώς έκανα και γιόγκα στο παρελθόν χαχα- και αντι να γίνω κόκκινη και να αρχίσω να τσιρίζω του εξήγησα ότι δε χρησιμοποιώ ούτε τα 30ΜΒ εδώ και 3 χρόνια άνθρωπέ μου και δεν θα σου πληρώσω ΠΟΤΕ τα 200 ευρώ, μου ζητάς να σου δίνω και 8 ευρώ το μήνα παραπάνω ενώ δε μπορείς να μου βρεις λύση; Του είπα ότι είναι και ανίκανη εταιρία να επιλύσει απλά προβλήματα. Σκοτίστηκε! Αυτό το data counter ξέρει κανείς πώς το κατεβάζουμε; Ελπίζω τώρα που έχω κλείσει τα data και είμαι με wifi ότι έχει σταματήσει να χρεώνει, τι να πω πια! Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξω τηλέφωνο :( κρίμα και τα αγαπώ τα bb...
  14. Καλημέρα σας, είμαι και εγώ ομοιοπαθούσα, χρεώθηκα 200 ευρώ ίντερνετ χωρίς να το χω κάνει...Το πρόβλημα όμως δεν σταματάει στο ότι έκανα αμφισβήτηση πληρωμής και μου την αρνήθηκαν ενώ 3χρόνια πελάτης συμβολαίου ΚΑΙ υπηρεσίας ββ δν έχω ξεπεράσει ΠΟΤΕ τα 100MB μου, αλλά ότι δεν μου λέει κανείς πόσα ΜΒ έχω καταναλώσει μέχρι τώρα! Με αποτέλεσμα να μπορεί να χρεώνομαι ακόμη αφού δε ξέρω τι έφταιξε, γιατί σίγουρα δεν τις έκανα εγώ όλες αυτές τις χρεώσεις, για την ακρίβεια νομίζω ότι κάποιο μέιλ ήταν σπαμ και μου κόλλησε κάτι σαν ιό -αν υπάρχει αυτό στα κινητά. Δε ξέρω τι να κάνω έχω πελαγώσει, εσείς που το πάθατε τι κάνατε τελικά; Τα δώσατε τα λεφτά; Εγώ αρνούμαι.
×
×
  • Create New...