Jump to content

alexandra85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexandra85

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alexandra85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα....Χρόνια πολλά κ Χριστός Ανέστη....jopilot ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις των facebook κ twitter το τελευταίο μήνα. έχω ζητήσει από cosmote να μου εκδώσουν 3 προηγούμενους αναλυτικούς λογαριασμούς γιατί δεν τους είχα κρατήσει. Τι να πω? περιμένω να έρθει η επιστολή από την cosmote γιατί τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι.... υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα για bb? γιατί απλά μου τηλεφώνησαν από το τεχνικό τμήμα που κ από εκεί μου είπαν αοριστίες. Ότι δλδ κάτι ίσως κάνει update....ότι οι χρεώσεις της ημέρας μπορεί να γίνονται συνολικά το βράδυ.....που γίνονται πάρα πολλές κ στη διάρκεια της ημέρας που πάλι εγώ δεν έχω μπει....γιατί πολύ απλά είμαι στη δουλειά μου κ δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπω από το bb γιατί έχω το pc μπροστά μου...... Τώρα πάντως έχω κόψει την υπηρεσία BIS και βλέποντας κ κάνοντας...........thanks!!!
  2. Ναι φυσικά ο λογαριασμός δείχνει ότι έχω ξεπεράσει τα 100MB στο πρώτο 20 ήμερο του μήνα....αφού κάθε βράδυ σχεδόν χρεώνει μόνο του υπέρογκα ποσά....τώρα μου είπαν απο Cosmote να υπογραμίσω στο λογαριασμό τις χρεώσεις που αμφισβητώ και να στείλω τον αναλυτικό μαζί με μια αίτηση για να μου απαντήσουν τι ακριβώς έχει χρεώσει. Τι να πώ μακάρι να βγει μια άκρη....δεν έχω βάλει καμιά καινούρια εφαρμογή ή τουλαχιστον όχι μέσα στο Μάρτιο που είναι ο μήνας χρήσης του συγκεκριμένου λογαριασμού.
  3. Καλημέρα, στο λογαριασμό αναφέρει απαντού "blackberry" μόνο. Όσον αφορά τη χρήση στις άκυρες ώρες, να δεχθώ αυτό που λες για τη κίνηση δεδομένων....τώρα όμως θα συνέβαινε πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο??? Αυτό είναι το πολύ παράξενο....δηλαδη χθες βράδυ κοιμόμουν κ σκεφτόμουν ότι το κινητό θα με χρεώνει 15€.....μόνο του!!! Επίσης επειδή είναι συνεχώς συνδεδεμένο δεν μπορώ να το κλείσω.....τι εννοείς να μιλήσω με το CS? thanks!!!!
  4. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εμένα το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό.....εμένα στον αναλυτικό λογαριασμό έχει κανονικά χρεωσεις σε ώρες που εγώ δεν χρησιμοποιώ το κινητό...όπως σου είπα έχει 5000 KB ογκοχρέωση σε ώρες που εγώ κοιμάμαι.....π.χ 07:15 το πρωί όταν εγώ ξυπνάω 08:00........τι να κάνωωωωωωωω??????
  5. Καλησπέρα σας, έχω το bb 8900 εδώ και ένα χρόνο και κάτι, έχω βάλει υπηρεσία BIS από τη cosmote, τα 100MB στα 7 €. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και ποτέ δεν ξεπέρασα αυτά τα MB. Η χρήση μου είναι μόνο facebook, twitter, bb messenger άντε κ καμιά σελίδα......παρόλο που δεν άλλαξε κάτι στη χρήση μου στο τελευταίο λογαριασμό τα MB εκτινάχθηκαν με αποτέλεσμα να μου έρθει ένας λογαριασμός στα 250 € με ογκοχρέωση μόνο τα 200 €.....απίστευτες χρεώσεις σε άκυρες ώρες που είναι δεδομένο πως δεν το έχω χρησιμοποιήσει....π.χ 6000ΚΒ στις 04:00π.μ εργάσιμες ημέρες....που εγώ απλά κοιμάμαι.....πείτε μου τι μπορεί να συμβαίνει....υπάρχει περίπτωση να κάνει update σε οτιδήποτε χωρίς εγώ να το γνωρίζω κ να μπορώ να το ελέγξω..... Υ.Γ Πήγα στη cosmote και αμφισβήτησα το λογαριασμό κ ζήτησα επανέλεγχο...
  6. Καλησπέρα παιδιά......έχω πάρει με την αδερφή μου το 8900.....πριν ένα χρόνο περίπου, εγώ δεν έχω προβλήματα....της αδερφής μου όμως η συσκευή κολλάει πάρα πολύ.....βγάζει συνεχώς το στρογγυλό στο κέντρο και καθυστερεί να κάνει το οτιδήποτε. Δεν έχουμε κάνει καμία αναβάθμιση κ δεν έχω ιδέα ποια έκδοση έχει το κινητό.....μπορεί κάποιος να βοηθήσει.....?????? Μία φίλη μου που είχε το ίδιο πρόβλημα μου είπε να πάω στο Γερμανό να κάνουν αναβάθμιση.....HELPPPPPPPP!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  7. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση......οκ Φώτη τώρα μου έφυγε ένα αγχος......να ρωτήσω κιόλας...υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω τον όγκο που καταναλώνω;;; μου έχουν πει ότι στην 8900 δεν υπάρχει σχετική υπηρεσία.....όσον αφορά το πρόβλημα με το wi-fi τi εταιρία έχεις; γιατί η cosmote έχει σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi....φαντάσου έχω ιντερνετ μέσω wi-fi μόνο όταν κλέινω το Mobile network.....
  8. Καλησπέρα σας, πρόσφατα αγόρασα τη συσκευή bb 8900, έχω σύνδεση cosmote και μόλις χθές ενεργοποίησα την BIS με τα 100MB δωρεάν. Πριν ενεργοποιήσω την υπηρεσία προσπαθούσα να μπώ στο internet με wi-fi χωρίς αυτό να είναι δυνατό, κατόπιν επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα της cosmote μου είπαν οτι όλες οι ρυθμίσεις μέσα στο browser πρέπει να είναι στο hotspot....τώρα βέβαια που ενεργοποίησα την υπηρεσία πρέπει να είναι στο internet browser έτσι δεν είναι;; και όταν είμαι σε χώρο που υπάρχει wi-fi πρέπει να απενεργοποιώ το internet browser και να ενεργοποιώ το hotspot για να συνδέομαι ασύρματα; και κάτι ακόμηη.....αυτό το 100MB τι χρήση περίπου καλύπτει; εγώ ενδιάφερομαι για το bbmessanger και για browsing..... συγνώμη αν σας κούρασα.....ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...