Jump to content

christinaki025

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christinaki025

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

christinaki025's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το δοκίμασα ήδη αρκετές φορές και κανένα αποτέλεσμα..Να το αφήσω να κλείσει από μπαταρία; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ για την απάντηση απλά δεν δουλέυει η λύση..Το κουμπί υπακούει κανονικά στο άνοιγμα/κλείσιμο της οθόνης αλλά όχι στην απενεργοποίση..
  2. Καλημέρα σας!Πήρα το κινητό πριν μερικές μέρες και από χτες το απόγευμα έφαγε τρελό κόλλημα.Μπήκα στην κάμερα και πάγωσε εκεί και το θέμα είναι ότι αφού έχει ενσωματωμένη μπαταρία δεν γίνεται να το απενεργοποιήσω.Ωστόσο, η οθόνη μέσω του κουμπιού ανοίγει και κλέίνει δεν γίνεται τίποτα άλλο. Να το αφήσω να κλείσει από μπαταρία λέτε; Χρειάζομαι βοήθεια,σας ευχαριστώ:)
  3. Kαλησπέρα σας..Σκεφτομαι να αγορασω το κινητακι και μεσω επιδοτησης της cosmote μου βγαινει πολυ φτηνα:) Αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω κατι! Το απλο μοντελο με το dual sim ποση διαφορα εχουν στην τιμη?Εψαξα σε προηγουμενες σελιδες μα δεν βρηκα κατι:\ ευχαριστω εκ των προτερον.
  4. Το μωρο μου μωρο μου εσυ ειναι το 5..
  5. Καλησπερα σας!Εχω το xperia pro και αντιμετωπιζω εδω και καπιο χρονικο διαστημα το εξης προβλημα: Πολλες φορες δεν φορτωνουν οι φωτογραφιες.Πρεπει να κανω μια(η και 2) φορες επανεκκινηση το κινητο για να της δω.. Τι φταιω και τι πρεπει να κανω για να το αντιμετωπισω?Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  6. Καλησπερα σας!ειμαι καινουργια σρο forum και θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας!Εδω και καιρο ο κολλητος μου ψαχνει μια τανια χωρις αποτελεσματα.. Η ταινια αφορα ενα ζευγαρι που η γυναικα απαταει τον αντρα της με εναν νεοτερο.Η γνωριμια εγινε μετα απο ενα μικροατυχημα της γυναικας στον δρομο.Η γυναικα βλεποταν συχνα με τον εραστη και(σορρυ κιολας) κανανε ερωτα.Καποια στιγμη η γυναικα ειδε τον εραστη της σε μια βιβλιοθηκη με μια αλλη γυναικα αλλα τελικα την επεισε οτι ειναι φιλη του και την ξαναπαρεσυρε σε ερωτα.Οταν το εμαθε ο αντρας πηγε σπιτι του εραστη και τον σκοτωσε χτυπωντας τον με ενα βαζο στο κεφαλι και μετα συνεχισαν την ζωη τους.Αρκευες φορες κανανε ερωτα σε καφετερια και συνηθωσς στο σπιτι του. σας παρακαλω πολυ την ψαχνουμε καιρο...:cry:
×
×
  • Create New...