Jump to content

alex_1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alex_1983

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Αλβανία

alex_1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Nikolas14 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Το βρήκα από geekbuying Γερμανίας στα 160 ευρώ (4 gb ram 64gb rom, Official Global Version), οπότε δεν με συμφέρει από Ελλάδα. Κοιτούσα και συγκριτικά από σελίδες στο εξωτερικό. Είδα και antutu και στα περισσότερα βγαίνει καλύτερο το redmi note 4 & 4x από το Mi A1. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί τόσο διαφορά στην τιμή για κάτι που (προσωπικά μιλάω) ΔΕΝ είναι καλύτερο, για να μην πω ότι είναι υποδεέστερο ... Τέλος πάντων. Ακόμα δυσκολεύομαι να αποφασίσω μεταξύ του 4 & 4Χ . Μεταξύ αυτών οι διαφορές είναι στην τιμή (το 4 λόγο παλαιότητας πίο φθηνό) ? Άρα ποιος ο λόγος ? Κάποια ουσιαστική διαφορά γνωρίζει κανείς ? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- nikos_nia Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το τσέκαρα αυτό που λες. Όπως το είπες. Πάνω κάτω τα ίδια (MiA1 & Mi5x) στο design διαφέρουν με το redmi . Στα συγκριτικά τα βλέπω λίγο χαμηλότερα γιαυτό προτίμησα τα Redmi. Προτιμώ να δώσω λιγότερα και να πάρω κάποιο από τα redmi.
  2. Καλημέρα στην παρέα. Είμαι έτοιμος να προβώ στην επόμενη αγορά smartphone ( Για μένα και την σύζυγο, άρα 2 συσκευές θέλω)και θα εκτιμούσα την συμβουλή σας. Έχω κατασταλάξει εν μέρει. Λόγο του μπάτζετ και από πληροφορίες που κατάφερα να μαζέψω , είμαι ανάμεσα σε Xiaomi Redmi note 4, Xiaomi Redmi note 4X & Xiaomi Mi A1. Θέλω να πάρω γνώμες από κατόχους και ειδικούς για τις δυνατότητες και τα προτερήματα/ελαττώματα αυτών των συσκευών. Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο είναι αρκετά ακριβότερο το Μi A1 από τα άλλα δυο μοντέλα ? Στο μυαλό μου είναι καλύτερο (για τις ανάγκες μου) το Redmi note 4. Και Ξεκινώ. 1) Διαθέτω 150-200 ευρώ 2) Οθόνη Προτιμώ 5'' με τις 5,5" να είναι το όριο μου. 3) Ελλάδα ή Ευρώπη. Δεν θέλω μπλεξίματα με Κίνα και τελωνείο πλέον. 4) Δεν με καίει η 800άρα , Μένω Θεσσαλονίκη και σπάνια μετακινούμαι επαρχία. 5) Δεν με νοιάζει αν είναι dual, Αλλά θέλω ραδιόφωνο και ir αν γίνεται. Χωρίς να είμαι απόλυτος. 6) Μενού δεν με νοιάζει αρκεί να υπάρχει αγγλικό. Για φλασάρισμα δεν έχω πρόβλημα. 7) Με ενδιαφέρει η καλή Οθόνη περισσότερο από τον καλό ήχο. 8) Οι προτεραιότητα μου είναι ΤΑΧΥΤΗΤΑ, Αυτονομία, Gaming, Κάμερα. 9) Αυτή την στιγμή είμαι με Huawei Honor 3 Outdoor (λόγο απώλειας της συσκευής μου) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω καιρό να μπω. Σήμερα πάντως που ξεκίνησα να ψάχνω για κινητό έπαθα μεγάλη πλάκα... Οι τιμές στα Κινέζικα μαγαζιά που έψαξα ήταν σχεδόν ίδιες με τις τιμές εδώ. Και ξενέρωσα . Μιλάμε για διαφορές 5-15 ευρώ για το Huawei p8 που είδα. Και για διαφορές των 15-30 ευρώ για το Huawei Honor 6x . Παραθέτω και ένα παράδειγμα Στην Ελλάδα 240 ευρώ για το Honor 6x http://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html Στα Κινέζικα 210 http://www.geekbuying.com/item/HUAWEI-Honor-6X-3GB-32GB-Smartphone---Gray-374456.html 217 http://www.banggood.com/Huawei-Honor-6X-BLN-AL10-5_5-Inch-Dual-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Kirin-655-Octa-core-4G-Smartphone-p-1104953.html?rmmds=search 220 https://www.tvc-mall.com/details/huawei-honor-play-6x-bln-al10-4g-smartphone-5-5-inch-octa-core-3-32gb-silver-sku26010305a.html Και πάει λέγοντας.... Έτσι είναι πλέον τα πράγματα ? Μήπως κάνω κάτι λάθος ? Μπορείτε να μου πείτε 5-6 μαγαζιά ακόμα να ψάξω μπας και βρω καλύτερες τιμές. Ευχαριστώ
  4. Που ακριβώς είναι αυτό ? Στις πρόσθετες ρυθμίσεις μέσα εκεί που λέει ασφάλεια & απόρρητο ? Άστο. Το βρήκα. ΟΛΑ ο.κ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ είστε ΤΕΛΕΙΟΙ.
  5. Ο.Κ. Ευχαριστώ πολύ Όλα εντάξει. Μόλις πέρασα λοιπόν την 6,3,31 του gkalen. Τσέκαρα με root checker και μου λέει ότι δεν είναι rootαρισμένη. Νόμιζα ότι θα είναι ... Μήπως έχουμε πουθενά οδηγίες για root της συσκευής ? Είστε ΘΕΟΙ !!!
  6. Εννοείς στην αρχή αυτού του ποστ. Δηλαδή σελίδα 1?
  7. Καλημέρα παιδιά. Λοιπόν κατέβασα την rom 6,3,31 αλλά έχω σκαλώσει λίγο. Με ποιά διαδικασία κάνουμε install την νέα rom ? Έχουμε κάπου οδηγίες ? Ο φάκελος της rom περιέχει μέσα ένα αρχείο img. Αυτό με TWRP δεν γίνετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Roid_rage
  9. Καλημέρα παιδιά. Έχω ψάξει καμία 50 άδα σελίδες πίσω και δεν μπορώ να το βρω. Είναι έυκολο ένα link με την rom του gkalen την 6,3,31 please ?
  10. o.k. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα περάσω νέα instalation.
  11. Συνήθως από 250mb εώς και 500mb ελεύθερη ram. Για το κινητό μιλάω. Στο αυτοκίνητο έχω διπλό λειτουργικό σύστημα. Το iGO λειτουργεί στο android 2.4 Και έχει και windows C 5. Η πλάκα είναι ότι στο αυτοκίνητο έχω συνήθως λιγότερη ελεύθερη μνήμη και τρέχει ΤΕΛΕΙΑ.
  12. Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα θεματάκι με το Igo Primo σε κινητό LG Wine. Ενώ ξεκινάει και λειτουργεί φυσιολογικά (μετά από πολύ κόπο) όταν πάει να αρχίσει την καθοδήγηση προς τον προορισμό κλείνει αυτόματα και σε επιστρέφει στην αρχική σελίδα του κινητού. Μερικές φορές δούλεψε κανονικά, κάποιες άλλες κλείνει μετά από αρκετή ώρα. Αλλά πλέον κλείνει συνέχεια με το που πάει να ξεκινήσει η καθοδήγηση. Υποψιαζόμουν ότι υπήρχε πρόβλημα με την RAM του κινητού, αλλά κάτι τέτοιο δεν παίζει αφού σχεδόν η ίδια έκδοση του iGO τρέχει απροβλημάτιστα σε multimedia αυτοκινήτου με πολύ μικρότερη ram από το κινητό μου. Μήπως έχει κανείς καμία υποψία με το πρόβλημα ? Παίζει να υπάρχει θέμα με τον GPS receiver ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Καλησπέρα στην παρέα Μήπως γνωρίζει κανείς για κουπόνι σε Xiaomi Redmi Note 3 pro ? Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι το 8πύρινο ή το 6πύρινο. Αλλά με 3G RAM. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  14. Από To2c.com μου απάντησαν αρνητικά για την 1447. Ακολουθεί η ερώτηση και η απάντηση Hello and goodmorning from GREECE. I have only one question. If i order this phone can you guaranty it will have the 1447 rom and root access ? Thank you in advance. • Edit• Reply•Share › Avatar MrTo2c Mod Alexandros • 24 minutes ago hello , dear Alexandros , thanks for your coming our website .We can support the root service for you , but the 1447 rom is not suit for this phone , because we tried it before but failed to do it . Hope your understand , thanks. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταλήγω στο Vickmall. Έχουμε κανένα κουπόνι για extra έκπτωση ? Θα ζητήσω την 1447 rom, και root+playstore. Αλλά τις Κινέζικες εφαρμογές να πω να τις βγάλουν ή όχι. Κάτι άλλο να ζητήσω ?
  15. Καλημέρα. Λοιπόν μαζί με το inew v7 (για μένα) αποφάσισα να πάρω και το Α 806 (έχει γενέθλια σε λίγες μέρες ο αδερφός μου) Αφού διάβασα όλες τις σελίδες έχω κάποιες απορίες. Το Lenovo A 806 το ξανα-αγόρασα πριν 2 μήνες για έναν συνάδελφο. Το πήρα από το To2c.com και μου βγήκε η πίστη να του περάσω την 1447.Επειδή δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό. Τί μου προτείνετε? Να το πάρω από Vickmall που σου βάζει ΣΙΓΟΥΡΑ την 1447 ? Υπάρχει περίπτωση αν ζητήσω στο To2c.com να μου βάλουν την 1447 , να έρθει έτοιμο? Κάποιος που το πήρε από To2c.com με την 1447 υπάρχει ? Για να ξέρω. Ευχαριστώ. Επειδή θέλω να πάρω και θήκες (δύο), με συμφέρει να το πάρω από To2c.com.
×
×
  • Create New...