Jump to content

ZeusGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ZeusGR

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

ZeusGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φοβερη συσκευη. Να το χαιρεται οποιος το κερδισει. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.
  2. Εγω εκανα το πειραμα και πηγα σε windows phone και lumia 920. Δυστηχως δεν εμεινα ευχαριστημενος και μαλλον ειμαι περισσοτερο android τυπος. Βλεπω να το πουλαω.
  3. Δεν μπορω να στειλω με τιποτα mms. H υπηρεσια ειναι ενεργοποιημενη απο την cosmote αλλα εχω προβλημα με τις ρυθμισεις. Οτι και να βαλω δεν μπορω να στειλω με τιποτα Στο Menu MMS APN μου εχει τα εξης πεδια να συμπληρωσω APN: ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ: ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: ΠΥΛΗ WAP (ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ URL) ΘΥΡΑ ΠΥΛΗΣ WAP ΜΜSC (ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ URL) ΘΥΡΑ MMSC ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ MMS ΤΥΠΟΣ IP: IPv4v6 εγω συμπληρωνω APN:mms ΜΜSC (ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ URL): http://mmsc.cosmote.gr:8002 (για καποιο λογο μετα το save που κανω μου αφαιρει το ":8002" οταν κοιταζω παλι τις ρυθμισεις ΘΥΡΑ MMSC: 8080 Αυτα βαζω μονο εγω αλλα δεν...
  4. ΕΙμαι ολιγον ασχετος :O οποτε σε παρακαλω πως ακριβως γινεται αυτο. Που παω;
  5. Παιδες βοηθηστε λιγο γιατι θα τρελλαθω. Ξερει κανεις τις apn ρυθμισεις για το δικτυο της cosmote; Ευχαριστω
  6. Δεν ειναι αυτο γιατι στη περιγραφη του app μιλαει για WM8.
  7. Καλημερα παιδια ΕΙχα αγορασει παλαιοτερα το Navigon σε WM 7.5 συσκευη αλλα μετα πηγα android. Τωρα στο Lumia 920 προσπαθησα να αγορασω παλι την εφαρμογη αλλα μου λεει οτι την εχω αγορασει ηδη και οτι απλα θα πρεπει να τη ξανακατεβασω. Το κανω. Και οταν παταω στο εικονιδιο μου βγαζει το μυνημα "ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ NAVIGON EUROPE. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ" Οτι ναι δηλαδη. Τα WM μου γ... Ξερεις κανεις κατι ρε παιδια γιατι θα λαλησω μιλαμε. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...