Jump to content

stepapadimas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stepapadimas

  1. καλησπέρα σε όλους... μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? Θέλει ο αδερφός μου να πάρει το Samsung galaxy S3 τι διαφορά έχει αυτό : http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9300-Galaxy-S-III-16GB-Blue-GR.aspx με αυτό : http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9300-Galay-S-III-16GB-Black.aspx Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  2. Σε ευχαριστώ παρά πολυ για την άμεση απάντηση σου. Θα δοκιμάσω να περάσω την 4.2.2 και θα το κοιτάξω. Χτες το βράδυ που έβαλα το κινητό να φορτίσει το παρατήρησα και σταμάτησε την φορτίσει στο 35% . Έβγαλα τον φορτιστής από την πρίζα και τον ξανά έβαλα και η φόρτιση ολοκληρώθηκε.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κανει.
  3. Καλησπέρα σε όλους σας... Κάτοχος του κινητού κ εγώ εδώ και 1 χρόνο περίπου . Μέχρι τις αρχές Αυγούστου ήμουν απίστευτα ικανοποιημένος από το κινητό μου. Δούλευε απροβλιματιστα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Στις αρχές Αυγούστου ( κάπου δυο βδομάδες αφού βγήκε η 4.3 ) μου ήρθε κ μενα στο κινητό η αναβάθμιση . Μην γνωρίζοντας πήγα να την βάλω αλλά δεν είχα μπαταρία ... Το έβαλα να φωτίσει και όταν πήγε στο 5% πάτησα να γίνει εγκατάσταση η 4.3 . Από τότε έχω πρόβλημα με την μπαταρία του κινητού μου... Την ίδια μέρα ενώ το είχα βάλει να φορτίσει το κινητό δεν φωρτιζε. Το ίδιο το έχει κάνει παρά πολλές φορές και πρέπει να το αποσύνδεση και να το συνδέσω αρκετές φορές ώστε να φορτίσει κανονικά το κινητό. Για την μπαταρία είχα βάλει το battery doctor για να ελέγχω τις φορτίσεις και να τις καταγράφω . Μετά την αναβάθμιση δεν μου δούλεψε ποτέ σωστά και πάντα μου έβγαζε πρόβλημα. Θεώρησα ότι ήταν πρόβλημα της εφαρμογής και δεν έδωσα σημασία. Για κανά μήνα το κινητό φωρτιζε σωστά και είπα ότι έστρωσε αλλά την τελευταία βδομάδα έχει παραγίνει το κακό... Είμαι σε όλα στοκ απλά έχει ξεκλειδώτο boot loader . Να σας πω επίσης ότι έχω ξανά περάσει την στοκ ράμπες 3 φορές από τότε και δεν έχει διορθωθεί τπτ. Αν κανείς έχει ξανασυνατνησει κάτι παρόμοιο ας μου πει τι έκανε ... Συγνώμη αν σας ζάλισα
×
×
  • Create New...