Jump to content

angelito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by angelito

  1. Καλή εβδομάδα! Έχει θολώσει η κάμερα του κινητού και οι φωτογραφίες που βγάζω από την κύρια κάμερα είναι απαράδεκτες. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω μόνος ή πρέπει να το πάω για service?
  2. Το χειρότερο ή καλύτερο έχει να κάνει μάλλον με την εκάστοτε συσκευή και τον τρόπο που την λειτουργεί ο καθένας. Προσωπικά όπως λέω και παραπάνω, είμαι πολύ ευχαριστημένος, μου διόρθωσε μάλιστα και κάποια θεματάκια που έχει με την gb το κινητό. Δουλέυω με λίγες εφαρμογές το κινητό και το έχω κυρίως για επικοινωνίες και ενημερώση, όχι για παιχνίδια. Δεν έχει γίνει πιο αργό, ενώ θαρρώ ότι ένα θέμα που είχε με καθυστερημένη απόκριση όταν απαντούσα δεν υπάρχει πλέον, ενώ και κάποιες επανεκκινήσεις στο φλου, έχουν σταματήσει.
  3. Σε ευχαριστώ φίλε! Καλή χρονιά σε όλους!
  4. Χρόνια Πολλά σε όλους! Έχει τέσσερις μέρες που πέρασα στο κινητό την JB μέσα από το Kies και μπορώ να πώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πέρα από κάποια κολλήματα που έκανε στην αρχή μέχρι να κατεβάσει τις ενημερώσεις των εφαρμογών που χρησιμοποιώ, το κινητό δουλεύει μια χαρά και στις προβολές βίντεο και κάμερα και τα υπόλοιπα. Εντύπωση μου έκανε μάλιστα ότι κάνοντας κι ένα calibrate την μπαταρία μετά την αναβάθμιση, η μπαταρία μου από κει που με το ζόρι έβγαζε ένα οκτάωρο, έχει διπλασιάσει τον χρόνο διάρκειας της. Παρόλα αυτά, ποσοστό περίπου 60% το καταναλώνει τοο λειτουργικό σύστημα android! Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει πως απενεργοποιώ την εκφώνηση στην εναλλαγή των σελίδων; Μου έχει σπάσει τα νέυρα, τόσο στις επτά βασικές σελίδες του κινητού εκφωνεί, όσο και στις σελίδες των εφαρμογών και των gadget.
  5. Ισχύει και σε μένα...Απαντάω πλέον με ένα δεύτερο καθυστέρηση...:Ρ
  6. Το πληκτρολόγια ρε παιδιά έχει οξεία για τα ελληνικά? και αν ναι, ποιο κουμπί?
  7. Στη συσκευασία έχει μια σακουλίτσα με άλλα έξι πλαστικά, τρία διαφορετικά μεγέθη. Στα ακουστικά πάνω είχε άλλα δύο (ενα για κάθε ακουστικό), Στη σύνδεση του ακουστικού, δε μου βγάζει σύμβολο, μόνο στο ράδιο αν δεν έχει ακουστικά συνδεδεμένα, τα ζητάει για να λειτουργήσει.
  8. Το έχω από το μεσημέρι το τηλέφωνο. Ακουστικά - γιατί άσπρα, αφού πήρα το μαύρο? - , καλώδιο usb και φορτιστής οκ. Για φόρτιση στο 100% μου πήρε μιάμιση ώρα, από τις 4 μέχρι και τις 10 το βράδυ, η μπαταρία πήγε στο 50% με κανονική χρήση των μενού και του ίντερνετ, χωρίς ομιλία όμως. Γενικά είναι πολύ εύχρηστο, ανοίγουν όλα νορμάλ, λίγο αργά ανοίγουν οι σελίδες στο ίντερνετ, αλλά αυτό μπορεί να είναι και θέμα σύνδεσης. Κατεβάζω τώρα την αναβάθμιση του λογισμικού από το Κies. Απορίες, προς το παρόν, δεν έχω...
  9. Μεγάλη καθυστέρηση, κοντά 20 μέρες, είπαν και καλά λόγω γιορτών και αποθήκης. Η παραγγελία έγινε μέσω ίντερνετ...Αύριο το περιμένω! Λουκούμι η είδηση για αναβάθμιση σε jelly bean, έστω και στη Ρωσία!:)
  10. Καλή χρονιά σε όλους! Το παρήγγειλα από Public, δωρεάν με σύνδεση καρτοσυμβόλαιο 35 της wind για 18 μήνες και το περιμένω την Τρίτη...Είναι το πρώτο μου smartphone και με όσα έχω διαβάσει μάλλον θα μείνω ικανοποιημένος...Θα σας στείλω εντυπώσεις μετά την παραλαβή!:)
×
×
  • Create New...