Jump to content

Jennioula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jennioula

  1. Καλημέρα! Είχα φωτογραφίες και πριν και δεν το έβγαζε! Τέλος πάντων. Μάλλον πολύ κακό για το τίποτα (προκάλεσα :)) Απλά είμαι πολύ επιφυλακτική με οτιδήποτε αγοράζω και έφαγε το πρώτο του κόλλημα! Για να το έχει και στο δικό σας σίγουρα δεν πάει κάτι στραβά! Ευχαριστώ πολύ!!! Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία!!!!
  2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!! Απλά όταν πήρα το κινητό δεν την έβγαζε! Επίσης το ίδιο πήρα δώρο και στον αδερφό μου και δεν την βγάζει στο δικό του!!! Γίνεται κάποια ρύθμιση ώστε να βγει????
  3. Καλησπέρα και από εμένα! Καταρχήν καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας! Θα χρειαστώ την βοήθειά σας!!! Έχω αγοράσει το Nokia Lumia 610, δεν έχω κλείσει καν 2 βδομάδες! Προχτές πήγα να απενεργοποιήσω το wifi, καταλάθος μπήκα στην κάμερα και είδα ότι εκεί που και καλά θα έκανα λήψη πάνω στην οθόνη, είχε ''κολλήσει'' μέρος μιας εικόνας που είχα αποθηκεύσει. (Στο πάνω μέρος της οθόνης, αν το κοιτάμε κατακόρυφα). Τέλος πάντων, το έκλεισα και το ξαναάνοιξα, είπα θα κόλλησε! Δεν έπαιρνε το pin, δεν άνοιγε το κινητό μπλα μπλα μπλα...το πήγα στο Γερμανό και μου κάνανε hard reset! Τώρα πάλι τα ίδια! Πάω να βγάλω φωτογραφία και εμφανίζει μέρος εικόνας! Έχει συμβεί σε κάποιον από σας κάτι αντίστοιχο? Να έκανα πάλι ένα hard reset μόνη μου??????
×
×
  • Create New...