Jump to content

KyriakosCrete

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KyriakosCrete

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

KyriakosCrete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. KyriakosCrete

    iPhone 4

    Για την επισκευή που θα μου κάνουν μου δίνουν εγγύηση lifetime... Γιατί όμως να μου βγάλει άχρηστη την μπαταρία αφού μου κρατάει 2 μέρες φούλ;;!! :confused:
  2. KyriakosCrete

    iPhone 4

    Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος ενός Iphone 4 8Gb εδώ και 1 μήνα. Το τηλέφωνο το αγόρασα απο ebay απο Αγγλία στα 170 ευρώ συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών..Την δευτερη μέρα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Όταν κάνω κλήση ή οταν απαντώ μια, δέν λειτουργεί το ακουστικό και το μικρόφωνο επίσης..ταυτόχρονα η οθόνη σβήνει.. Ακόμη και αν η κλήση τερματιστεί η οθόνη παραμένη σβηστή και ο μόνος τρόπος να το επαναφέρω είναι πατώντας το on/off button μαζί με το Home Button ταυτόχρονα για 10sec περίπου.. Πραγματοποιώντας κλήση απο Skype η Viber όλα λειτουργούν άψογα.. :blink: Πήγα και ρώτησα σε ένα μαγαζί και μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή η κάρτα ήχου και η μπαταρία και κοστίζουν όλα 100 ευρώ!! Ρωτάω εγώ τώρα: Γιατί να αλλάξω την μπαταρία αφού δεν έχω κανένα θέμα και να φτιάξω μόνο την κάρτα ήχου με κανενα 50άρικο;; Ο πωλητής απο ebay μου είπε να το στείλω πίσω και να μου επιστρέψει τα χρήματα αλλα τα ΕΛΤΑ θέλουν 30 ευρώ :wacko: ! Δεν αξίζει να δώσω 50 να το φτιάξω και απο δω και πέρα να γνωρίζω τι έχει παρα να το γυρίσω και να ξαναπάρω μεταχειρισμένο γουρούνι στο σακί;;;; Η γνώμη σας θα με βοηθούσε να ξεπλέξω...Ευχαριστώ..:):)
  3. Δεν το είδα κάπου αυτο..δηλαδη;;;;
  4. Ξερετε, δεν εμπιστέυομαι και πολύ τα μεταχειρισμένα! Ενω το ebay μου δίνει την επιλογή να το βρω καινούριο... Δεν ξέρω γιατι μου έχει κολήσει το συγκεκριμένο, ίσως επειδή ότι είχα μετά απο αυτό μου έχει βγεί σκάρτο..
  5. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου! Μα τόσο δύσκολο είναι πια να το βρω αυτο το τηλέφωνο;;!! Μονο απο Χόνγκ Κόνγκ ή Κίνα το βρίσκω!!
  6. Καλησπέρα και καλες γιορτές σε όλους σας! Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με μιά αγορά που θέλω να κάνω αλλα είμαι εντελώς άσχετος απο ebay! Θέλω να πάρω αυτο: http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-Nokia-N95-8GB-Cell-Phone-Slide-3G-WiFi-GPS-5MP-Symbian-Unlocked-Black-/330718384355?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4d005a10e3 Το κινητό απ'ότι βλέπω είναι γνήσιο και όχι μια κινέζικη αντιγραφή, σωστά;; Επίσης λέει Carton Box (NO RETAIL BOX) δηλαδή ότι δεν βρίσκεται στην γνήσια συσκευασία της Nokia ετσι; Προφανώς η κούτα είχε κάποια ατέλεια, χτύπημα η κάτι τέτοιο και δεν μπορούσε να πωληθεί και γιαυτό πωλείται τωρα πιο φτηνά;; Θα επιβαρυνθώ με κάποιο φόρο επιπλέον; π.χ. τελωνείο η τίποτα άλλο;; γιατί αναφέρει και VAT or TAX are NOT included. Plz help!!:wacko:
×
×
  • Create New...