Jump to content

windia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About windia

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

windia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. windia

    OnePlus One

    Πολύ καλό...Σε ευχαριστώ πολύ.:D
  2. windia

    OnePlus One

    Κλαησπέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο facebook με αυτές που υπάρχουν ηδη στο τηλέφωνο..? Το περίεργο είναι οτι δεν μου βγαίνουν οι επαφές του facebook στις επαφές μου...
  3. windia

    OnePlus One

    οκ το βρήκα ευχαριστώ πολύ..
  4. windia

    OnePlus One

    από το κουτάκι του τηλεφώνου κατω αριστερά μπαίνω στις επαφές.. πατάω πάνω στις 3 τελειτσες, ρυθμίσεις κ με πάει στις ρυθμίσεις κλίσεων...:(
  5. windia

    OnePlus One

    Να ρωτήσω επειδή μόλις τώρα παρέλαβα κ ειμαι στα βασικά.. Η επαφές μου βγαίνουν πρώτα με όνομα ενώ θελω με επώνυμο...πως μπορώ να το αλλάξω... στο google contact to εχω αλλάξει αλλα δεν περνάνε στο τηλέφωνο..
  6. Λοιπόν έκανα την παραγγελία μου με πρόσκληση κ εγω στις 20/11 στις 26/11 παρέλαβε το mailbox de. Από εκεί έφυγε στις 28/11 για Αθήνα με ups, σήμερα μόλις παρέλαβα το τηλέφωνο...είναι απίστευτο δεν χορταίνω να το κοιτάζω.....:)
  7. καλησπερα μια ερωτηση στο mailbox de εχω φορτωση την καρτα κ μου λεει να συμπληρωσω το ...Description of goods, τι κανουμε..? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ εβαλα mobile phone. κ το εστειλα....:)
  8. θα ήθελα να ευχαριστήσω το μέλος gkouvaki για την πρόσκληση που μου έδωσε...
  9. Στραβος ειμαι μου φαινεται ...ολα ειναι οκ Ευχαριστω πολυ
  10. Δυστηχως δεν βρισκω το σηματακι σε ποια σελιδα ειναι ..εγω ειμαι στο store account..
  11. Οπότε πατάω check out κ προχωράω..? το εικονίδιο στο οποίο αναφέρεσαι το έχει στο επόμενο στάδιο...
  12. ειχε Αμερικη μετα το ειδα που εγραφα την διευθυνση του mailbox de.. Δεν εχω πατησει chek out οποτε τι κανω..? Ενα σβησω το προιον απο το καλαθι για να το ξαναβαλω θα ισχυει η προσκληση..?
  13. Να ρωτήσω κατι, έριξα την παραγγελία κ μου έβγαλε μόνο του το σύστημα us charger μπορώ να τον αλλάξω με κάποιο τρόπο σε ευρωπαϊκό..?
  14. θα ήθελα πολύ να ευχαριστησω το μέλος geo35 για την προσκληση..
  15. Καλημέρα σε όλους κ χρόνια πολλά, δυστυχώς κ εγώ δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την παραγγελία στο preorder οπότε εαν σε κάποιο απο τα μέλη του περισσεύει μια πρόσκληση θα την δεχόμουνα με πολύ μεγάλη χαρά κ φυσικά με την υποχρέωση όταν θα πάρω τις δικές μου προσκλήσεις να του την επιστρέψω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..
×
×
  • Create New...