Jump to content

nikosev

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosev

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

nikosev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλη τυχη! Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό!:)
  2. Θα ηθελα απο δω, δημοσια, να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον χρηστη (και συντονιστη) Κollatos, για την αμεριστη συμπαρασταση και βοηθεια οσον αφορα την ανασταση ενος HTC One X, που το service του Γερμανου κοστολογησε την επισκευη του στα 300 ευρω. (Αντικατασταση μητρικης). Αφιερωσε μπολικο χρονο, διαθεση, μερακι, ανιδιοτελως για εναν αγνωστο και πολυ-πολυ νεο χρηστη του forum. Tετοιες ενεργειες εκτος οτι τον προβαλλουν προσωπικα, σαν ατομο, δινουν λογο υπαρξης και σε καποια forum σαν το myphone.gr. Kαθολου τυχαιο που ειναι συντονιστης εδω!!! Ευχομαι αυτη η βοηθεια που μου εδωσε να του ανταποδωθει στο δεκαπλασιο, και να συνεχισει ετσι βοηθωντας ατομα που εχουν αναγκη. Φιλε Ανδρεα, λοιποι συντονιστες και χρηστες του Myphone.gr σας ευχομαι Καλη Χρονια!
  3. Πηγα το κινητο στον γερμανο τελικα και μου ζηταει 283 ευρω για αντικατασταση μητρικης πλακετας!!! Να τρελαθω τελειως τωρα?? Τους ειπα οχι φυσικα. Απλα φοβαμαι μην μου καναν καμια πατατα, μην μου καψαν τιποτα και την πληρωσω εγω!!
  4. Την εκανα την χοντραδα μου προσπαθωντας να rootαρω το HTC ONE X μου. Τωρα τραβαει loopες κατα την εκκινηση συνεχεια. Ξερει κανεις πως να το συνεφερω?? Με αυτο πηγα να το σπασω, αλλα εσπασα το κεφαλι μου τελικα. One_X_All-In-One_Kit_v1.2.2 Και πηγα να του περασω αυτην τη rom.. CyanogenMod10 Nightlies ο bootloader einai ξεκλειδωτος. Τον ειχα ξεκλειδωσει πριν κανα μηνα. Απο εκει και περα, εκανα flash recovery (TWRP 2.3.1.0) πριν του δηλωσω πoια rom (boot.img) θα μου περασει. Καποια στιγμη εκει που ετρεχε το παραθυρακι του dos prompt αρχισε το κινητο να κανει συνεχεια restart (20-30 φορες). Δεν μπορω να ξεκινησω υην διαδικασια απο την αρχη διοτι το κινητο δεν μπουταρει, αρα δεν το βλεπουν τα windows και κατ επεκταση ουτε το root προγραμα. Το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε αυτη την οθονη των διαφορων επιλογων με power kai volume down Eχω βρει ολα τα εργαλεια που χρειαζεται για την αποκατασταση του αλλα πρεπει να του περασω μεσα και το .Zip με την rom. Aυτο ειναι το δυσκολο. Με τις συνεχεις λουπες κατα την εκκινηση ΔΕΝ προλαβαινει να το δει το pc. Πως θα περασω την rom μεσα?? Το κινητο δεν εχει μεσα αποθηκευμενη καποια rom ωστε να κανω recovery. Αντε ρε παιδια και το χρειαζομαι το ρημαδι!! Bρηκα σημερα αυτο το exe.... RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.12_Radio_2.1204.127.19_release_271851_signed.exe και προσπαθω να το κανω να δουλεψει, αλλα σταματαει στην μεση της εγκαταστασης και μου λεει οτι η μπαταρια ειναι κατω του 30%, ενω το φορτιζω απο το πρωι. Δεν ξερω τι να κανω πια!!
×
×
  • Create New...