Jump to content

s_crazy_c

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About s_crazy_c

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

s_crazy_c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θελωωωω!!! Φτανει 3 χρονια με το ιδιο κινητοοοο!!! :D
  2. Μόλις έκανα και εγώ τη ρύθμιση που είπες... Μέχρι τώρα δεν έχουν περάσει πάνω από δύο μέρες που να μη βγάλει το πρόβλημα.. Θα επανερθώ να σας ενημερώσω! Μακάρι να έχεις δίκιο!!! Για να δούμε.. Πάντως είναι περίεργο γιατί όταν το παθαίνει δε χάνει απλά το δικτυο.. αλλά τη sim ... Και αν βγάλω και ξαναβάλω τη sim το πρόβλημα δε λύνετε... Μόνο αν το σβήσω και το ξανανάψω επανερχετε.. Update Το έβαλα στο "μονο WCDMA" και όλα ήταν μια χαρά και μου έδειχνε πως έχω σήμα, μέχρι που πήγα να πάρω τηλ. και μου λέει "δίκτυο μη διαθέσιμο"... Διαλέγο την wind λοιπόν, εδώ που είμαι δεν την βρίσκει.. έπρεπε να πάω στο σαλόνι.. τσεκάρω πέρνει τηλ. οκ... Γυρίζω στο δωμάτιο, δειχνει πως έχω σήμα... Αλλά όταν πάω να καλέσω μου λέει "not registered on network ". Προφανώς δεν έχει δυνατό WCDMA εδώ.. Όταν το έβαλα "μόνο GSM" είχα φουλ σήμα αλλά μετά από 3 λεπτά έχασε πάλι τη sim.. Ίσως όντως τελικά το πρόβλημα να είναι το GSM... Θα το αφήσω στο WCDMA να δούμε.. Παρόλο που και πάλι δεν έχω σήμα (στο δωμάτιο μου τουλάχιστον)... Αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά όχι επιδη χάνει τη sim..
  3. Θέλω επιτέλους να κερδίσω και εγώ κάτι στη ζωή μου!!! :D
  4. May the force be with you!!! Και πες τους πως είμαστε πολλοι!!!
  5. Παιδιά και εμένα μου έβγαλε πρόβλημα με τη sim Από την πρώτη κιόλας μέρα, κοιμήθηκα και το πρωι που ξύπνησα είχε αντί για μπάρες το απαγορευτικό σήμα, φυσικά έκανα άμεσος restart και επανήλθε. Βεβαία προτίμησα να κάνω τα στραβά μάτια γιατί είμουνα πολύ χαρούμενη με το καινούριο μου κινητό... Πιστεύω όμως πως πρόκειται για HW πρόβλημα... εμένα εκεί που είχε αυτό το πρόβλημα για κανένα 2ήμερο σταμάτησε και άρχισε να κάνει παράσιτα το ακουστικό... μετά σταμάτησε και αυτό και είχε δυσκολίες να συνδεθεί στο WiFi και τέλος ξαναεπανήλθε στο πρόβλημα της sim.. Το αγάπησα πολύ αυτό το κινητό αλλά σαν καταναλωτής θέλω το προϊόν να δουλεύει όπως ακριβώς πρέπει... Αρχίζω να πιστεύω πως το πρόβλημα το έχουμε εμείς που το πήραμε στα 260 ευρώ, ίσως γι αυτό ήτανε λίγα τα κομάτια και τώρα δεν υπάρχουνε άλλα... Βλέπω πάντως πως είμαστε πολλά άτομα και σκέφτομαι πως ίσως κάτι μπορούμε να κάνουμε αν μαζευτούμε όλοι μαζί... Υ.Γ. Και εγω απο το Πλαισιο το πηρα και η sim μου ειναι Q
  6. Ευτυχώς εγώ πρόλαβα και το πήρα πριν τις γιορτές με 260 ευρώ και με χάρτες δώρο! Είμαι καταευχαριστημένη!!! Είναι μια από της καλύτερες αγορές που χω κάνει! Έχω βρει και μια παγοθήκη από σιλικόνη που σφηνώνεται τέλεια το κινητό και στέκεται κάθετα και απολαμβάνω ότι ταινεία/σειρά θέλω στο ταβάνι! Δεν είχα σκοπό να πάρω το μοντέλο με τον projectora αλλά επιδη με την τιμή που το πήρα εγώ έβγαινε μόνο ευρώ 10 ακριβότερο από το Advance ενώ έχει (εκτός από τον projectora) ΚΑΙ 2 μπαταρίες ΚΑΙ μεγαλύτερη (2000mAh αντί για 1500mAh) ΚΑΙ το Dock αποφάσισα ότι σαφώς και συμφέρει περισότερο! Δε το μετανιώνω στιγμή!!! Άσε που μετά είδα στον skroutz ότι τους απλούς τους projectores τους φορητούς τους πουλάνε περίπου στο 200άρι και έχουν και λιγότερα lumens από ότι έχει το κινητό!
  7. Ναι. Εδώ λέει 20.000 ώρες.
  8. Εγώ το είδα σε ένα κατάστημα της Wind
×
×
  • Create New...