Jump to content

giorgos_gtc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgos_gtc

  1. Καλησπερα σε ολη την παρέα. Εχω αποφασίσει κι εγω την αγορά κάποιου xiaomi. Η αλήθεια ειναι οτι εχω μπερδευτεί αρκετα με τις τοσες επιλογές. Εχω καταλήξει ανάμεσα σε xiaomi mi max 2 ,mi a1, Redmi note 4 ή ακομη και το Redmi note 5 pro που θα κυκλοφορήσει σε λιγο καιρο. Πραγματικά ομως εχω μπερδευτεί και δεν μπορώ μα καταλήξω κάπου. Να πω πως προέρχομαι απο IPhone 6 αλλα γενικα αρκετά εξικοιωμενος με Android. Τα κριτήρια μου ειναι καλη μπαταρία,smooth χρήση χωρίς κολληματα και Οχι απαραίτητα τέλειες φωτο. Το budget 250-300€. Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ανοικτός και δεν άλλες προτάσεις. P.s. Κάνω την ίδια δημοσίευση και σε αλλα νήματα εντός του φορουμ. Προφανώς οποιος απαντήσεις εδω δε χρειάζεται να μου απαντήσει και στα υπολοιπα.
  2. Καλησπερα σε ολη την παρέα. Εχω αποφασίσει κι εγω την αγορά κάποιου xiaomi. Η αλήθεια ειναι οτι εχω μπερδευτεί αρκετα με τις τοσες επιλογές. Εχω καταλήξει ανάμεσα σε xiaomi mi max 2 ,mi a1, Redmi note 4 ή ακομη και το Redmi note 5 pro που θα κυκλοφορήσει σε λιγο καιρο. Πραγματικά ομως εχω μπερδευτεί και δεν μπορώ μα καταλήξω κάπου. Να πω πως προέρχομαι απο IPhone 6 αλλα γενικα αρκετά εξικοιωμενος με Android. Τα κριτήρια μου ειναι καλη μπαταρία,smooth χρήση χωρίς κολληματα και Οχι απαραίτητα τέλειες φωτο. Το budget 250-300€. Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ανοικτός και δεν άλλες προτάσεις. P.s. Κάνω την ίδια δημοσίευση και σε αλλα νήματα εντός του φορουμ. Προφανώς οποιος απαντήσεις εδω δε χρειάζεται να μου απαντήσει και στα υπολοιπα.
  3. Καλησπερα σε ολη την παρέα. Εχω αποφασίσει κι εγω την αγορά κάποιου xiaomi. Η αλήθεια ειναι οτι εχω μπερδευτεί αρκετα με τις τοσες επιλογές. Εχω καταλήξει ανάμεσα σε xiaomi mi max 2 ,mi a1, Redmi note 4 ή ακομη και το Redmi note 5 pro που θα κυκλοφορήσει σε λιγο καιρο. Πραγματικά ομως εχω μπερδευτεί και δεν μπορώ μα καταλήξω κάπου. Να πω πως προέρχομαι απο IPhone 6 αλλα γενικα αρκετά εξικοιωμενος με Android. Τα κριτήρια μου ειναι καλη μπαταρία,smooth χρήση χωρίς κολληματα και Οχι απαραίτητα τέλειες φωτο. Το budget 250-300€. Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ανοικτός και δεν άλλες προτάσεις. P.s. Κάνω την ίδια δημοσίευση και σε αλλα νήματα εντός του φορουμ. Προφανώς οποιος απαντήσεις εδω δε χρειάζεται να μου απαντήσει και στα υπολοιπα.
  4. Καλημερα και παλι. Επανέρχομαι με την ερώτηση μου δεδομένου πτι δεν πήρα απάντηση. Ανάμεσα σε m70 και m75 της plantronics ποιο ειναι καλυτερο ;;
  5. Καλησπερα και παλι. Ευχαριστω το φιλο για την πρόταση με τα focal. Θα ήθελα την άποψη σας για plantronics m 75 & m70, καθώς αισθητικά δεν με ικανοποιεί το edge.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Έχω καταλάβει ότι μια από τις καλύτερες επιλογές είναι το plantronics voyager edge. Θα ήθελα όμως τις προτάσεις ποια είναι κορυφαία επιλογή με καλώδιο γύρω από το λαιμό (προτιμώ χωρίς κολάρο). Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα από όλα είναι η ποιότητα ήχου και μετά όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.
  7. Καλή τύχη σε όλους μας αλλά ειδικα σε εμένα καθώς περιμενω πως και πως να κερδίσω στον πρώτο διαγώνισμο στη ζωή μου.χαχα. Άντε γτ το sony xperia tablet z3 compact μου ψάχνει για παρέα.
  8. Κάποιος που να γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμενο θεμα???? ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος που να γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμενο θεμα????
  9. Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος galaxy note 2 και καταλάθος στην εγκατάσταση ενός δικτύου wi-fi πάτησα να υπάρχει κάποιος κωδικός ο οποίος τελικά είναι και ο κωδικός κλειδώματος οθόνης τον οποίον πλεον δε μπορώ να παρακάμψω και ότνα πηγαίνω από τις ρυθμίσεις κλέιδωμα οθόνης για να το απενεργοποιήσω δεν υπάρχει επιλογή παρά μόνο κλείδωμα με pin. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συμβάινει και πως μπορώ να το διορθώσω??? Παρακαλώ διαφωτίστε με τις γνώσεις σας.
  10. Καλημέρα σε όλους. Γνωριζει κανείς να μου πει πως γίνεται να επεξεργαστουμε και να προσθαφαιρεσουμε τις εφαρμογες που θελουμε στην πλαϊνή μπάρα με τα πολλαπλά παράθυρα?
  11. Κι εγω γι αυτο επελεξα το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα επειδη προεκυψε το θεμα με τα ινδικα imei γι αυτο ανησυχω..
  12. Καλησπερα και απο μενα. λοιπον ειπδη το παρηγγειλα κι εγω απο birdphone και το πετιμενω εως δευτερα πως μπορω να δω τι προελευσης ειναι?γτ με βαλατε σε σκεψεις.. υπαρχει καποια λιστα να τσεκαρω?
  13. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι κι εγώ έτοιμος να προβώ σε αγορά της πανέμορφης αυτής συσκευής, η οποία και θα είναι η πρώτη high end που πιάνω στα χέρια μου. Θα ήθελα απλά να μου πείτε οι χρήστες (και μόνο εσείς) τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε ή αντιμετωπίζετε (π.χ θερμοκρασίες, κ.α) καθώς είναι η μόνη συσκευή για την οποία δεν έχει αναφερθεί κάτι. Ακόμη και οι γαλαξίες διαβάζω πως έχουν τα προβληματάκια τους. Παρακαλώ για τη συμμετοχή σας γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και δεν έχουμε λεφτά για πέταμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρω!!
  14. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και σόρρυ για την ασχετοσύνη μου. Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα χάρη στην ανταπόκρισή σας.
  15. που να το ψαξω εννοεις?δεν υπαρχει πουθενα στο τηλ μου
  16. δεν γνωριζω να σ απαντησω..παντως λειτουργουσε μια χαρα για πανω απο 3 μηνες
  17. καλησπερα εχω ενα motorola defy mini rootarισμενο και εχω χασει το playstore..τι κανω?τη βοηθεια σας παρακαλω
  18. Καλή τύχη σε όλους μας..πάνω από όλα σε εμένα όμως..άντε το περιμενω
  19. καλη μας επιτυχια παιδες..προτιμω να ερθει σε εμενα το κινητο για να το ξεζουμιζω οταν εχω σκοπιες..χαχαχα.. την καλημερα μου
  20. Καταρχάς να ευχαριστήσω πολύ τον για saviano τον τελειο οδηγό του. Αντιμετωπίζω όμως το εξής ζήτημα όταν παω να μεταφέρω τις προεγκατεστημένες εφαρμογές στην sd me to LINK2SD. Συγκερκιμένα μου βγάζει αποτυχία και ενα σφάλμα του συγκεκριμένου τύπου. π.χ. pkg: /data/app/com.android.vending-1.apk Failure [iNSTALL_FAILED_INVALID_INSTALL-LOCATION] Να συμπληρώσω επίσης πως στις περισσότερες δε εφαρμογές δεν μου ενφανίζεται καν η δυνατότητα μεταφορα στην sd αλλά μόνο πηγαίνοντασ από το πλαίσιο ενέργειες/διαχειριση βλέπω το κουμπί μετακίνηση στην sd αλλά χωρίς να μπορώ να το επιλέξω. Γνωρίζει κανείς τι φταεί και πως να το επιλύσω ώστε να εξοικονομήσω επιτέλους τον πολυπόθητο ελεέυθερο χώρο?
  21. kalhspera file saviano kai suggnwmh gia thn enoxlhsh alla epidh olis shmera egina katxos tou defy mini mhpws mporeis na mou steileis ton odhgo gia t rootarisma?se euxaristw ek twn proterw
×
×
  • Create New...