Jump to content

jglifas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jglifas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jglifas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από μένα. Χρόνια χρήστης adroid και αποφάσισα να επιστρέψω στην apple (κάτοχος 3gs) με την αγορά του 11 pro!! Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την αγορά Apple Watch. Να πάρω το 5αρι ή ρο 4αρι Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Σ'ευχαριστω πολύ αδερφέ!:up::up::yahoo::yahoo:
  3. Καλησπέρα, μολις εφτασε στα χέρια μου φρεσκο πραμα πολυ δυνατη συσκευη αλλα εχω ενα μικρο προβλημα... Και στα 2 card slots η μεγιστη ταχύτητα είναι Ε. Στην προηγουμενη συσκευη μου LG G2 επιανα 4g για πλακα, μηπως θελει κάποια ρυθμιση?
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή της επόμενης μου συσκευής. Όπως βλέπετε και στον τίτλο είμαι ανάμεσα στις δίκαρτες εκδόσεις του G4 και P8. Σημαντικός παράγοντας, περα απο τα κλασικα μπαταρια/καμερα, είναι το service, γιατι το zenfone 2 που είχα μεσα σε ενα χρονο το εστειλα και γω δε θυμαμαι ποσες φορες για επιδιόρθωση. Για το LG ξέρω οτι υπάρχει 2ετης εγγυήση απο LG Hellas για το P8 δεν γνωριζω. Ευχαριστώ
  5. jglifas

    Asus Zenfone 2

    ναι είναι ww edition το είχα πάρει απο E-shop. (χαζή ερώτηση:!::p )Πως καθαρίζω την cache μνημη?
  6. jglifas

    Asus Zenfone 2

    Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Asus Zenfone 2 εδω και 6 μήνες και εδώ και 2 μέρες η συσκευή κλείνει ξαφνικά μόνο του. Τι παιζει να φταίει? Υπαρχει καποιο έμπιστο service στη θεσσαλονικη?
  7. και για να το παρεις το Note 5 θα πρεπει να δωσεις μια περιουσια... Το βλεπω να κλεινω προς Asus Zenfone 2 γιατι οπως λες δεν υπαρχουν πολλες αξιοπιστες λυσεις και εδω μεσα τουλαχιστον μονο καλα λογια διαβαζω για τη συγκεκριμενη συσκευη
  8. Το Huawei ιδια τιμη εχει με το you :blink:. Υποτιθεται οτι ειναι φθηνοτερα απο το εξωτερικο :worry:
  9. Καλο φαινεται αλλα ειναι μεγαλο.. Ψαχνω κατι μεταξυ 5-5.5 ιντσες
  10. Καλησπερα στην παρεα ενδιαφερομαι για ενα καλο δικαρτο κινητο. Ψαχνω καιρο στο εξωτερικο για το Asus Zenfone 2 με τον επεξεργαστη στα 2.3Ghz(στην Ελλαδα το χουν 350) αλλα τζιφος παντου εχουν την εκδοση με 1.8... Εχετε να προτεινετε τιποτα αλλο εκτος απο το Asus και Xiaomi? Ευχαριστω
  11. Η καμερα δεν με τρελαινει και τοσο και αποτι εχω διαβασει με τα updates που εχουν γινει εχει βελτιωθει. Αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι το κινητο αξιοπιστο και να αντεχει η μπαταρια. Το LG G2 που ειχα δεν καταλαβαινε χριστο! Μεχρι που επεσε στην θαλασσα και το πε το ποιημα :D:up:
  12. Ευχαριστω για την απαντηση. Γενικα βλεπω πολυ καλα σχολια για το Asus σε πολλα posts του myphone. Θα περιμενα τα Moto Play/Style αλλα δεν μπορω να αλλαζω καρτες συνεχεια... Για αγορες απο εξωτερικο γνωριζεις τπτ? Η ονομασια της ww edition του asus ποια ειναι για να ψαξω τιμες? Για το Meizu εχει κανεις να μας πει εμπειρια?
  13. Όπως λέει και ο τίτλος είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές. Με ενδιαφερει η συσκευη να ειναι γρηγορη χωρις κολληματα να μην χρειαζετε να το φορτιζω καθε μερα και να ειναι και dual sim(που ειναι και τα 2 :) ). Δεν εχω βρει αν ειναι dual active οι συγκεκριμενες συσκευες αν ξερει κανεις περιμενω ενημερωση :) Η αγορα θα γινει απο εξωτερικο λογικα Vickmall. Επειδη δεν εχω ξαναπαρει απεξω.. τι πρεπει να προσέξω? Σε περιπτωση βλάβης τι γινεται? Βγηκε μια φημη οτι ανοιξαν οι αγορες απο εξωτερικο μεσω paypal ισχυει? Δεκτες και οι προτασεις για κατι καλυτερο! Ευχαριστω!
  14. Επειδη ψαχνομαι και εγω καιρο για δικαρτο... κλεινω προς meizu mx5 ή m1 note. Απο Huawei δεν εχω καλες εμπειριες... 2 συσκευες ειχα και οι 2 μου βγηκαν μαπα.. Ψηνομουν πολυ για το LG G4 Dual αλλα ειναι πανακριβο στην ελλαδα τουλαχιστον (650). Για samsung ουτε λογος.. Το θεμα ειναι οτι με τα capital controls εχουμε δεμενα τα χερια και δεν μπορουμε να αγορασουμε απο εξωτερικο..
×
×
  • Create New...