Jump to content

sotos1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotos1978

  1. Όχι δεν είναι αυτή φίλε μου :cry:………για να βοηθήσω περισσότερο τώρα που το θυμικά ….. ο τύπος με το άσπρο κοστούμι και με την λιμουζίνα νομίζω ήταν της μαφίας…..δεν ξερώ άμα βοήθησα λίγο :X Παιδιά έχουμε καμιά άλλη απάντηση?
  2. Παιδιά καμιά άλλη ιδέα για την ανεύρεση της ταινίας……..δεν μπορώ να την βρω με τίποτα….κατεβαστέ ιδέες please……:blink:
  3. όχι φίλε μου δεν ειναι το the lover-l'amant (1992).....την έχω δει αυτή την ταινια
  4. Όχι φίλε μου δυστυχώς δεν είναι αυτή………για να βοηθήσω περισσότερο δεν ήταν ιαπωνική παραγωγή…..σε ευχαριστώ πάντως……
  5. Παιδιά για σας είμαι νέο μέλος στο myphone και θέλω να μου βρείτε μια ταινία που έχω σπάσει το κεφάλι μου να την βρω, μια γυναίκα διηγητε την ιστορία της, την πήρανε από την φτωχή οικογένεια της από μικρή ηλικία και την βάζανε να κάνει έρωτα με μεγάλους, σε μια περιοχή του Βιετνάμ ή της Κίνας (δεν θυμάμαι καλά) την έπαιρνε ένας τύπος (μάλλον αμερικάνος) με μια λιμουζίνα για να του κάνει ερωτά σε κάτι σοκάκια που είχαν κάτι δωμάτια, ο οποίους φόραγε ένα άσπρο κοστούμι…. ο τύπος σαν την προστάτευε…..η κόπελλα τον είχε ερωτευτεί με την πάροδο του χρόνου…….μετά ξέσπασε πόλεμος και ο τύπος με το άσπρο κουστούμι ηρθέ και την έσωσε……Κάπως έτσι την θυμάμαι. για να βοηθήσω περισσότερο μοιάζει με την ταινία «η αναμνήσεις μιας γκέισας (2005)». την είχα δει στην τηλεόραση 1999 η 2000 και από ότι θυμάμαι ήταν σε δυο μέρη…στα βιντεοκλάμπ ήταν νομίζω σε δύο βιντεοκασέτες. δεν ξερώ άμα βοήθησα για να καταλάβετε αλλά please άμα μπορείτε να την βρείτε. έχω σπάσει το κεφάλι μου. ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...