Jump to content

karakou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About karakou

  • Ημ. Γέννησης 10/03/1981

karakou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια φωτο κ απο εμενα με moto g 3rd gen http://s14.postimage.org/42qk3vp81/IMG_20160221_182011825.jpg
  2. karakou

    Asus Zenfone 2

    Γεια χαρα. Έχει κανείς το zenfone 2 laser απο το eshop;
  3. Δε συνίσταται να έχεις 2 opendns. Καλύτερα βάλε πρώτο του παρόχου σου και 2ο τον opendns της google. Αργά ή γρήγορα θα το φτιάξουν αν έχει πρόβλημα.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Κ εγώ μόλις το πήρα. Ξέρει κάποιος ποση ώρα θέλει για πλήρη φόρτιση η μπαταρία πριν τη πρώτη χρήση; Στο εγχειρίδιο δε βρήκα κάτι σχετικό. Το έχω γύρω στις 3 ώρες τώρα και το λαμπάκι είναι πράσινο σημαίνει ότι είναι εντάξει; Έχει βρεί κάποιος καμιά ειδική θήκη γιαυτο το κινητό; Είναι πολυ ελαφρύ και φοβάμαι στη πτώση μη γρατζουνιστεί ή σπάσει τίποτα. Κατα τα άλλα είναι πολύ όμορφο. :)
  5. Καλησπέρα παιδιά. Πρώτο ποστ εδώ. Λέω να πάρω και εγώ το συγκεκριμένο, διάβασα κάποια μηνύματα εδώ στο θεμα αλλά δε μπόρεσα να διαβάσω και τις 42 σελίδες. Έχω μερικές ερωτήσεις. 1.Ρωτάω τους πωλητές αν αναβαθμίζεται σε android 4 και όλοι λένε αναβαθμίζεται αλλά εγώ νομίζω όχι και είδα σε μια σελίδα για 2,6 κάτι έτσι δεν είναι; 2.Wifi λέει τίποτα- γιατί υπάρχει τοίχος ενδιάμεσα; 3.Το gps είναι ακριβές; Ποιο το καλύτερο σχετικά-οικονομικό- πρόγραμμα πλοήγησης (Θεσσαλονίκη); Πρωτη φορά θα πάρω android τηλέφωνο αλλά υπάρχει εμπειρία σε λίνουξ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Γενικά είναι όμορφο σα κινητό το έχω δεί απο τότε που βγήκε αλλά δεν έτυχε να το πάρω ίσως τώρα. Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.
×
×
  • Create New...