Jump to content

Blindside

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Blindside

  1. Blindside

    Poco F3

    Από μικρά καταστήματα το βρίσκεις 320€. Χωρίς να γνωρίζω τι παίζει με αγγελίες κτλ, νομίζω ότι 280€ καλά είναι. Βέβαια ο καθένας δεν σκέφτεται το ίδιο, για κάποιον άλλο μπορεί και τα 20€ διαφορά να αξίζουν και να το αγόραζε στα 300€.
  2. Blindside

    Poco F3

    Μήπως δεν υποστηρίζεται αυτόματα από την Vodafone και πρέπει να στείλεις κάποιο SMS για να ενεργοποιηθεί το 5G? Είχε αναφερθεί νομίζω και για την cosmote κάτι αντίστοιχο σε προηγούμενα ποστ .
  3. Blindside

    Poco F3

    To αγόρασα και εγώ από best price, την έκδοση 6/128. Πολύ ευχαριστημένος, το κινητό πηγαίνει σφαίρα και η οθόνη είναι εξαιρετική. Έχω ελαφρύ green tint το οποίο πρέπει να το ψάξεις αρκετά για να το δεις. Επίσης παρατήρησα πως όταν κλειδώνει η οθόνη και εμφανίζεται το ρολόι από το Always on screen display, το χρώμα του στην αρχή είναι στιγμιαία πράσινο και μετά αλλάζει στο χρώμα που έχεις επιλέξει (στο άσπρο χρώμα δεν το κάνει). Αυτό που βρίσκω ενοχλητικό είναι το τρίξιμο από τα ηχεία αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό.
  4. Επειδή δεν το γνωρίζω το αντικείμενο, αν κατάλαβα σωστά έχει αυτοκόλλητο για να το κολλήσεις στο κινητό/tablet και ανοιγοκλείνει?
  5. Και μένα μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ωστόσο δεν φαίνεται να είναι υποχρεωτικό (ούτε εγώ έχω revolut bank). Δεν την χρησιμοποιώ και συχνά οπότε κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως τα συμπληρώσω.
  6. Το intercool στα χαρτιά έχει καλύτερες αποδόσεις και κατανάλωση (αν και δεν γράφει πόσο ακριβώς). Αν έχει και παρόμοια ή καλύτερη εγγύηση νομίζω είναι ξεκάθαρο. Βάλαμε 2 TCL Elite (9 & 12) πέρυσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
  7. Η ACS μακράν είναι η χειρότερη, σχεδόν πάντα θα συμβεί κάτι. Με την Γενική ταχυδρομική δεν μου έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και παραδίδουν χωρίς καθυστέρηση.
  8. Αυτά που βγάζουν στις ειδήσεις δεν γίνονται τυχαία. Τώρα για όλα τα άλλα που δεν βγαίνουν νομίζω ότι συναγερμός, κλείδωμα τα πάντα και μια καλή πόρτα ασφαλείας είναι αρκετό.
  9. :ooch: Δεν παίζει να μπει σε σοβαρό ανταλλακτήριο...
  10. Έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος. Δεν μπορείς να κάνεις 10 συναλλαγές των 999€ εάν έχεις πιστωτικό όριο 1000€. Πρέπει να ξεπληρώσεις πρώτα το ποσό και μετά να κάνεις την επόμενη. 'Η να κάνεις 10 συναλλαγές των 100€ πχ. Τουλάχιστον η δικιά μου πιστωτική της Eurobank έτσι λειτουργεί. Συγγνώμη κιόλας και με όλο τον σεβασμό, όμως εσύ θεωρητικολογείς διότι προσπαθείς να κάνεις κάτι το οποίο δεν συνάδει με την χρήση για την οποία προορίζεται η πιστωτική κάρτα και από την στιγμή που υπάρχει κόφτης στο χρηματικό ποσό των συναλλαγών όσα χρήματα και να βάλεις αυτό δεν αλλάζει. Εκτός αν σου είχαν πει το αντίθετο από την τράπεζα...
  11. Πολύ ύποπτα αυτά που γράφουν στο site τους... Mining crypto is hard. Investing in crypto is risky. Too many of us are left out of the cryptocurrency revolution. Επίσης πως γίνεται mining κάνοντας access μόνο στα contacts...? εκτός αν κάνουν data mining :p
  12. Για κάθε e-shop υπάρχει και ένα τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρετησης πελατών από το οποίο εξυπηρετήσε με τους όρους του e-shop. Τώρα αν στην vodafone είναι διαφορετικά τα πράγματα... Ο εκπρόσωπος πιο πολύ μου τόνισε ότι ίσχυει για νέα σύνδεση και όχι για φορητότα παρά για το ότι πρέπει να γίνει μέσω site. Ίσως επειδή μόνο νέα σύνδεση μπορείς να κάνεις μέσω site. Δηλαδή εάν κάνει κάποιος νέα σύνδεση τηλεφωνικά πάλι δεν δικαιούται την προσφορά των 50€... Τώρα ότι έγινε έγινε, ήθελα να ακούσω και κάποια άλλη γνώμη γιατί 50€ δεν είναι λίγα.
  13. Παιδιά καλησπέρα, θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Εκανα αίτηση φορητότητας στην Vodafone, διάλεξα το Nokia 5800 μου κάνουν δώρο το PS3 και τα 2 πρώτα πάγια. Δεν δικαιούμαι και τα 50€ έκπτωση στην συσκευή σαν νέα σύνδεση? Την φορητότητα την έκανα συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας στην σελίδα της Vodafone και με κάλεσαν από το αρμόδιο τμήμα. Μου λένε από την Vodafone ότι η προσφορά των 50€ ισχύει μόνο για νέα νούμερα Vodafone και όχι για φορητότητα. Κάτι το οποίο δεν το διευκρινίζει στο site, και παντού λέει με κάθε νέα σύνδεση μέσω του vodafone.gr. Ισχύει αυτό που λένε? Υπάρχει κάποιος που έκανε φορητότητα και πήρε την προσφορά των 50€ ή του είπαν τα ίδια?
×
×
  • Create New...