Jump to content

boby44

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About boby44

  • Ημ. Γέννησης 02/09/1988

boby44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια, εχω να απαντησω σε μια ερωτηση αλλα δεν την πολυκαταλαβαινω.. μπορεις κανας ειδικος που ΟΝΤΩΣ γνωριζει να με βοηθησει??? ποιες ειναι οι 3 διαφορες που υπαρχουν μεταξυ Lumia 800 και των αλλων συσκευων που χρησιμοποιουν λογισμικο Mango? a. μεταφορα επαφων β. nokia drive γ. φωτ. μηχανη με carl zeis φακο δ. δημιουργια/επεξεργασια αρχειων ms office δηλαδη για να καταλαβω, οι απαντησεις πρεπει να ναι 3? δηλαη ενα να περισσευει? μπερδευτηκα λιγο... αν καποιος μπορει να με βοηθησει, θα το εκτιμουσα αφανταστα χιλια ευχαριστω
  2. παιδια θελω να κανω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ γω αναβαθμιση στο Belle, αλλα επδ το κινητο μου δεν ειναι απο ελλαδα και εχει ΜΗ ελληνικο product code, σε πιθανη αναβαθμιση μου θα χαθουνε τα ελληνικα. δεν θελω να μπω σε περιεργες διαδικασιες αλλαγης του code με phoenix, nss κτλ. υπαρχει περιπτωση να μπορω να χω ΕΣΤΩ ελληνικο πληκτρολογιο (με τ9 κατα προτιμηση) γ να γραφω sms??? κατι δηλαδη σαν αυτο που γινεται με το n9.. den με πειραζει καθολου το μενου να ναι στα αγγλικα αλλα το να μΗΝ μπορω να γραψω με ελληνικο τ9, με πεθαινει! με σκωτονει!!! οχι οχι με τιποτα. .προτιμω να μεινω 1000 φορες με το anna.... εψαξα για αυτο το MesInput στο ovi store, αλλα δν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!! που το βρισκουν ολοι πια? μηπως εμφανιζεται ΜΟΝΟ σε οσους εχουν Ν9 ή λεω βλακειες? παρακαλω πολυ τα φωτα σας!!!
  3. μαλλον δεν με καταλαβεςς αν και το ειπα σαφεστατα.. δεν λεω να παω εγω χειροκηνητα και να τα κανω αυτα. ε φυσικα και θα γινοταν! προς θεου! απλα μηπως υπαρχει μια επιλογη που να τα κανει ολα αυτοματα... πχ στ c6-01 οταν παω να επιλεγω προφιλ, μου εχει και μια επιλογη "ενεργοπ. εξοικονομ. ενεργειας".. με πιασατε τωρα guys? οσο για αυτο που λες φιλε GeorgeChios, δεν γινεται ΕΞ ΑΡΧΗΣ να ειναι ενεργοποιημενο η εξοικ. ενεργειας και να το δουλευω ΜΟΝΟ ετσι το κινητο μου? δεηλαδη θελω να πω να ΜΗΝ χρειαζεται να φτασει πχ στ 10% για να ενργοποιηθει.. :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish.
  4. προς οσους το εχουν αποκτησει: μηπως υπαρχει καποια επιλογη εξοικονομησης ενεργειας? πχ στ c6-01 π εχω, εχει.... και χαμηλωνει λιγο την φωτεινοτητα, αλλαζει το σημα απο 3g σε απλο gsm kαι αλλα τετοια κολπακια εκοικονομησης ενεργειας....
  5. παιδια, μπορει καποις να με παραπεμψει στ επισημο θεμα του Ν9??? ιατι δεν το βρηκα... εκτος κ αν ειναι αυτο αν κ δεν νομιζω...
  6. φιλε μου συγνωμμη αλλα δν γνωριζω τι ειναι αυτο το mesinput και πως το περναω μεσα στη συσκευη μου.. λιγη βοηθεια σε παρακαλω?? :)
  7. μα δν τιθεται θεμα γνωσης της γλωσσας. εγω την γνωριζω πολυ καλα. απλα μου την δινει! δεν θελω να δωσω 450 ευρω και να μην ειναι στα ελληνικα το οτιδηποτε!!! αν ειναι δυνατον! αυτο ειναι το προβλημα μου.. και δυστυχως αφου δεν κανει κατι επισημα η ΝΟΚΙΑ εδω, μαλλον δεν θα αποκτησω ποτε το αγαπημενο μου N9 :'(
  8. υπαρχει μηπως καμια "διαρευση" για το αν σε μελλοντικα updates θα υπαρχει κ η ελληνικη γλωσσα στο μενου??? :(:(:(:(
  9. φιλε μου σορρυ αλλα δεν σε πολυκαταλαβα... μηπως θα μπορουσες να μου το πεις στα ελληνικα ή τουλαχιστον καποιος αλλος να μου εξηγησει??? μονο για το bluetooth Κτλβα... τα αλλα 2, τιποτα.. ευχαριστω πολυ...:)
  10. παιδια ηθελα λιγο την βοηθεια αρκετων ειδικων απο εδω μεσα. σκεφτομαι να το παρω στο εμεσο μελλον το κινητο.. το ειχα σταμπαρει απο τις πρωτες μερες που ανακοινωθηκε και ειπα στον εαυτο μου "τιτο, θα το παρεις αυτο καποτε και ας εχουν βγει αλλα 3-4 σουπερ ντουπερ μοντελα της ΝΟΚΙΑ ως τοτε που κανουν αρκετα παραπανω" και λεω να τηρησω την υποσχεση μου.. :P απλα τιθονται καποια θεματακια που με προβληματιζουν... πριν κανα 2μηνο μου χαν πει πως ακομα δεν υποστηριζε ελληνικα. ισως με καποια updates αργοτερα... ρε παιδια δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.. πως γινεται ενα τηλεφωνο που το φερνει επισημα η ΝΟΚΙΑ Ελλαδος στη χωρα μας να μην υποστηριζει ελληνικα? εκτος και αν πεφτω εξω και δεν το χει φερει επισημα στη χωρα μας αυτη... και 2 ακομα θεματα.... μπορω να κανω βιντεοκληση μεσω δυκτιου 3g και ΟΧΙ wi-fi Με αυτο το κινητο??? τα bluetooth του ειναι ξεκλειδωμενα ετσι? σας ευχαριστω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish.
  11. na προσθεσω σε αυτα που ειπες πως τωρα μπορεισ να επιλεξεις το κειμενο οταν γραφεις sms κ να σ βγαλει με την μια τις επιλογες αντιγραφη/αποκοπη ενω πιο πριν επρεπε να πας στις επιλογες κ ηταν πιο χρονοβορο! ωραιο!!!
  12. ΟΥΦ!!!!!! ΜΟΥ ΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ!!! να σαι καλα!! ΟΥΦ!! ασε ασε, θα το παω σε κανα ΝΟΚΙΑ CARE να μου το κανουν.... ελπιζω μονο μν μου βγει ο κουκος αηδονι! σε ευχαριστω και παλι!!! ;)
  13. φιλε stendor δοκιμασα μονος αλλα προς το τελος της διαδικασιασ μου εβγαλε ενα ΚΩΛΟ-error αι δεν ολοκληρωθηκε σωστα, Με αποτελεσμα τωρα το τηλ μου να ειναι νεκρο. πατω δηλαδη το πληκτρο ενεργοπ/απενεργοπ του κινητου κανει την δονηση αυτο, αλλα απο κει κ περα, τιποτα αλλο. σε nokia care λες να μπορουν να μου το φτιαξουν ή το κινητο δυστυχως είναι για πεταμα? δεν ξερω αν το χει παθει κ καποιος αλλος αυτο, αν ναι, ας μοιραστει την εμπειρια του με εμας... :cry::cry::cry: τα κλαματα θελω να βαλω. η κινηταρα μου, dead.. :cry::cry::cry:
  14. μαλιστα...παντως ξερει κανεις την απαντηση σε αυτο που ρωτησα??? σχετικα με το πως καταλαβαινω αν το ΝΟΚΙΑ μου ειναι "ελληνικο"? σε ευχαριστω φιλε alex61 για τις απαντησεις
  15. α παιζει και κατι τετοιο ρε σεις ? δεν το ξερα.... κ δηλαδη για να ναι "ελληινκο" το τηλεφωνο μου, απο ποια χωρα πρεπει να ναι φτιαγμενο??? εμενα το κουτι γραφει Μade in HUNGARY Και Product code εχω το059C1C7.... και κατι ακομα, ξερει κανεις αν παω σε ενα ΝΟΚΙΑ Magazi, ποσο θα μου παρουν για να μου κανουν αυτην την δουλεια???? :cry:
×
×
  • Create New...