Jump to content

Roger40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Roger40

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Roger40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στη wind απ οσο ξερω οταν φτασεις τον ογκο του συμβολαιου σου σταματαει να δουλευει...στη vodafone συνεχιζει να δουλευει αλλα πεφτει σε ταχυτητα 2g και δε χρεωνει αλλο...αυτο γινεται και με την cosmote απ οσο ξερω...μηπως εχει αλλαξει κατι? Αλλα και να ειχε αλλαξει θα επρεπε να ενημερωνουν τον πελατη οταν αρχιζει να χρεωνεται περαν του παγιου του.
  2. Κατοικω στη Χαλκιδα...σε χωριο κοντα στη Χαλκιδα. Οσον αφορα το 2g δεν υπαρχει προβλημα...και τα 3 δικτυα δουλευουν απροβληματιστα. Λογω της δουλειας μου...ειμαι ναυτικος...χρησιμοποιω το mobile internet απο τον καιρο που ξεκινησε...οπως και πολλοι συναδελφοι. Ειχα εντυπωσιαστει με την ταχυτητα του δικτυου της vodafone...κατεβαζα torrent με 2mb/sec στο λιμανι του Πειραια. Τρελη ταχυτητα για μενα που εκει που μενω δεν υπαρχει δυνατοτητα να εχω πανω απο 150kb/sec download. Δοκιμασα λοιπον το stick της vodafone στο σπιτι μου και εμεινα με το στομα ανοιχτο...δεν επεφτε κατω απο τα 800kb/sec download. Ομως εδω και 2 μηνες αυτο δεν ισχυει....η ταχυτητα ειναι χαμηλοτερη απο το adsl του ΟΤΕ...ολες της ωρες της ημερας με full 3g σημα. Δοκιμαζω ενα stick της wind και τοτε επαθα τη μεγαλη ζημια...1 mb/sec download οποια ωρα της ημερας και να το δοκιμασα...με 1 γραμμη σημα 3g....καποτε η wind δεν ειχε 3g στο χωριο μου...και αν προσθεσουμε το οτι δινει ακομα τα 30 gb στα συμβολαια μαλλον αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα. Με τη vodafone που μιλησα μου ειπανε οτι δεν εχει αλλαξει κατι στην περιοχη που μενω...κι ομως εγω βλεπω οτι εχουν αλλαξει παρα πολλα. Πολλοι συναδελφοι μου εχουν πει οτι εχουν τα ιδια προβληματα μεσα στον Πειραια. Κατι δεν παει καλα με τη vodafone...δε ξερω τι...αλλα εγω σκεφτομαι να αλλαξω παροχο οσον αφορα το internet.
  3. Wind...ειναι πιο φτηνη απο ολους...αρκετα καλη εξυπηρετηση...πλεον εχει καλο internet και σημα.
  4. Εγω παντως βλεπω πολλες φορητοτητες τελευταια...φευγουν πολλοι απο τα whats up και πανε στα free to go και ακομα περισσοτεροι στην q card....αλλαζει το τοπιο.
  5. Κι εγω εδω στη Χαλκιδα που μενω η cosmote δεν εχει σημα μεσα στο σπιτι μου...εχω κι εγω whats up...βγαινω εξω για να μιλησω...ετσι ειναι για ολους...αλλου εχουν αλλου δεν εχουν...αλλα εχω δει οτι με μια γραμμη σημα της wind εγω μιλαω και ακουω πολυ καθαρα ενω δεν ισχυει το ιδιο για την cosmote ακομα κι οταν εχει φουλ σημα.
  6. Καμια δεν ειναι ελληνικη αλλα δηστυχως δεν εχουμε αλλες επιλογες...το κακο ειναι οτι η cosmote δε το εχει πει ποτε επισημα οτι ανηκει στους Γερμανους. Οσο για το σημα...στην αρχη δεν ειχε κανεις. Οταν ομως εισαι χρονια με καποιον παρακολουθεις την εξελιξη του...εκτος απο τα οικονομικα προβληματα που ειχε η εταιρια εγω βλεπω εξελιξη και οχι βηματα προς τα πισω...και αυτη τη στιγμη βλεπω και πολυ καλο και γρηγορο internet...τοσο καλο και γρηγορο οι αλλοι δεν ειχανε ποτε...οσο για την ποιοτητα των κλησεων...νομιζω δεν εχει αντιπαλο.
  7. Εχω συνδεση στη wind απο το ξεκινημα της κινητης στην Ελλαδα. Εχω παρ ολα αυτα περασει κι απο τ αλλα δυκτια. Πιστευω πως δεν εχει να ζηλεψει κατι η wind απο το σημα των αλλων...εγω προσωπικα εχω γυρισει ολη την Ελλαδα αλλα και στη Χαλκιδα που μενω δεν εχω κανενα προβλημα. Πιστευω απ οσα ακουω και διαβαζω οτι υπαρχει προκαταληψη...αλλα οπως παει το πραμα θα αλλαξει αυτο...και συντομα. Καλημερα σας!
×
×
  • Create New...