Jump to content

alexos_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexos_13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

alexos_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θα το πρεπει να παω και να ρωτησω, ευχαριστω πολυ παντος
  2. Η motorola! Εχω 2 πολυ δραματικες εμπειριες στο παρελθον και δεν νομιζω να τους ξανα προτιμησω εκτος αν κανουν κατι αξιοθαυμαστο.. μολις ειχα παρει το motorola razr και μεσα σε μια εβδομαδα η οθονη.. δεν αντεξε.. ημουν τοσο εκνευρισμενος που ουτε καν προσπαθησα να το φτιαξω.. πηρα ενα sony erikkson! :X
  3. γεια χαρα, ειμαστε να κανουμε ενα παρτακι με κατι παιδια απο τη σχολη, ετσι για μας και εξω απο τη σχολη και θελω να κανω μερικα flyer και αφισες (αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θελω να βρω εξω και να κολλαω αφισες) ..εχω το photoshop εδω και μερικες μερες και εκανα μερικα σχεδια.. μερικα καλα.. μερικα καλητερα.. τωρα κοιταω στο ιντερνετ για να τα κανω εκτυπωση σε φυλλαδια και βρηκα μερικες sites οπως print24 και copyexpress αλλα δεν εχω ξανακανει και δεν ξερω τι να περιμενω.. θελω να ειναι επαγγελματικα αλλα δεν θελω να μας κοστησουν πολυ! εχει κανεις δοκιμασει και εμπειρια?
  4. γεια σας! Εχω ενα παλιο blackberry pearl και εχω διαγραψει παλιες φωτογραφιες, τωρα θελω να τις ξαναβρω και δεν ειμαι σιγουρος πως.. κοιταω για καποιο προγραμα οπως εδω αλλα δεν ειμαι σιγουρος για ειναι το καλητερο! Ξερει κανεις να με βοηθησει?
  5. αν εχεις ενα καλο desktop στο σπιτι τοτε ενα καλο laptop! δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν θα παρω ποτε "tablet!" :rolleyes:
  6. μολις το ειδα το ιδιο σκεφτηκα και εγω! Τοσο νωρις? μετα το σκεφτηκα και λεω.. περασανε τα χρονια! :lol:
×
×
  • Create New...