Jump to content

Sevas4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sevas4

  1. Να ενημερώσω πως σε Xiaomi Mi A1 αφου ενεργοποιηθεί σε συμβατή συσκευή, το VoLTE παίζει κανονικα (είμαι με custom ROM, αλλα λογικα θα παιζει και στην stock). Το VoWiFi δε δουλεύει.
  2. Για οποιον ενδιαφέρετε εδώ (https://tryharddood.github.io/hermes-mirrors/index.html) υπάρχουν όλες οι πρόσφατες marshmallow & nugat ROMs.
  3. Εγώ το έχω εδώ και 3 μέρες και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, οπότε, ναι, το προτείνω. Επίσης διάβασα πως δε λειτουργεί ο ήχος από bluetooth (μόνο ο ήχος, η μεταφορά δεδομένος και η σύνδεση με συσκευές λειτουργεί κανονικά) αλλά δεν έχω καποια συσκευή να το τσεκάρω. Το Mi Band μου παντως συνδέεται κανονικά.
  4. ~5 ώρες SOT με 3 messening apps (fb messenger, whatsapp, viber), μέτριο browsing και άλλες όχι βαριές εφαρμογές. Πολύ καλύτερα απ'ότι πήγαινε με την MIUI global stable που είχα πριν. Μερικοί έχουν αναφέρει και οτι η κάμερα μερικές φορές δε βγάζει βίντεο, αλλά εγώ δεν το έχω αντιμετωπίση με το συνδιασμό που χρησιμοποιώ (LOS 13 + kernel).
  5. Είναι invite για το group στο telegram. Προσωπικά είμαι εδώ και 2 μέρες με Lineage OS και έναν custom kernel και πηγαίνει μια χαρά εκτός από το fast charging και τα youtube video σε ανάληση HD 60fps.
  6. Για όποιον ενδιαφέρεται για CM και Lineage OS υπάρχει ενεργή συζήτηση στο Telegram με πολλούς developers και ανεβαίνουν αρκετά πράγματα για testing κτλ. όπως και για ερωταπαντήσεις. Link
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση! Υπάρχει κάποια AOSP ROM που να εχει ελάχιστο bloatware και να δουλεύουν τα περισσότερα (το HDR δε με ενδιαφέρει);
  8. Επειδή θέλω να δοκιμάσω μια AOSP ROM από αυτές που έχουν ανέβει στο XDA, μπορώ κάπως να κρατήσω backup ό,τι έχω αυτή τη στιγμή στο κινητό (ROM, ρυθμίσεις και εφαρμογές), ώστε αν θελήσω να επιστρέψω να φλασάρω αυτό και να μην τα κάνω όλα ξανα από την αρχή;
  9. Οι ρυθμίσεις του Κέντρου Ασφαλείας κρασάρουν με την καινουρια ελληνικη ROM.
  10. Τι θερμοκρασίες είναι νορμάλ να έχει το κινητό και απο ποιο οριο και πάνω ειναι επικίνδυνο;
  11. To link για τους 160 χαρακτήρες ειναι νεκρό..
  12. Παιδιά επειδή θα αγοράσω πρώτη φορά κινέζικο κινητό θέλω τα φώτα σας. Θέλω το Mi4 4G 3GB RAM. Από πού μου προτείνετε να το πάρω πιο φθηνά αλλά και σίγουρα. Διατήθεμαι να δώσω και κάτι παραπάνω αν είναι να ερθει πιο γρήγορα. Επίσης κάποια καλή flip case και tempered glass θα ηταν χρήσιμα! Ευχαριστώ! :)
×
×
  • Create New...