Jump to content

toldiamant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About toldiamant

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

toldiamant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ειμαι γνωστης του θεματος.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση
  2. Καλησπερα, παιδια αν το αγορασει καποιος απο Vodafone μπορεινα χρησιμοποιησει σα καρτα Cosmote?Αξιζει η μεταβαση απο lg optimus g?
  3. Internet βασικά, να εχει καλή μπαταρια και καλη camera
  4. Καλησπερα στη παρεα. Ενδιαφερομαι για αμμεση αγορα κινητου το πολυ μεχρι 300 ευρω και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Τι προτεινετε μεταξυ των δυο ή και καποιο αλλη αξιολογη επιλογη. Ευχαριστώ
  5. Ευχαριστώ ,τους ξαναπήρα και μου είπαν άλλα τώρα ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και τέτοια και θα έρθουν να το παραλάβουν αύριο από το σπίτι μου.
  6. Καλημέρα στη παρέα , αντιμετωπίζω και γω το ίδιο πρόβλημα με τη φόρτιση(όλο το βράδυ στο φορτιστή και το πρωί δεν έχει φορτίσει πλήρως) και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το επίσημο service μου είπανε ότι τα ανταλλακτικά έχουν 6 μήνες εγγύηση με αποτέλεσμα να είμαι εκτός για 2 μήνες. Να ρωτήσω το πρόβλημα βρίσκεται στο σώμα του φορτιστή ή στο καλώδιο micro USB?
  7. Οχι δεν είναι mp3 αλλά στο s2 που το παίζει το αναγνωρίζει σαν mp3
  8. Kαλησπερα παιδιά. Να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ήχο κλήσης κάποιον που μου στείλανε με bluetooth; μου στέλνουν mp3 και όταν πάω να το ακούσω μου το παίζει σαν videaki.
  9. Ti εννοείς premium συσκευή;
  10. Προτιμώ P6 από Ελλάδα να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.
  11. To oppo 5 πως μπορώ να το πάρω χωρις να πληρώσω τελωνείο γιατι το oppoeurope είναι Αμερική και ότι παραγγείλεις έχει τελωνείο από όσο γνωρίζω.
  12. Αξίζει η όχι για κοπέλα που το θέλει απλά για να έχει γρήγορο σερφάρισμα και αυτή τη στιγμή έχει ενα galaxy s poy σέρνεται.
×
×
  • Create New...