Jump to content

mobler

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mobler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. mobler

    iPhone 4

    Την 4.0.1 έχεις...απλά ΤΩΡΑ μόνο την 4.0.2 μπορεί να κρατήσει σε SHSH..αν το χες κάνει πριν βγει η 4.0.2 τότε θα κρατούσε την 4.0.1 σε SHSH. ΑΝ δεν κάνω λάθος δηλαδή...
  2. Τελικώς ελλατωματικό το μοντέλο ακόμα και με τη 4.0.2.....Πίκρα. Ήχος μηδέν και η micro sim δεν ήταν ενεργοποιημένη...πάμε για αλλαγή από Vodafone και όποτε κάτσει η επόμενη παρτίδα βλέπουμε
  3. Παιδιά μια ερώτηση: έκανα jailbreak σήμερα με την 4.0.1 πάνω και τώρα δεν έχω ούτε ήχο ούτε σήμα τηλεφώνου..Σκέφτομαι οτι κάτι πήγε στραβά...ξέρει κανείς αν γίνεται restore στην 4.0.1 ξανά?
  4. mobler

    iPhone 4

    Παιδιά αρχίζω να τρομοκρατούμαι...συνειδητοποίησα οτι επίσης δεν έχω και ήχο!!! Μήπως γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνω restore στην 4.0.1? οτι δεν έχω και ήχο!!! Υπάρχει τρόπος να κάνω restore στην 4.0.1?
  5. mobler

    iPhone 4

    Παιδιά μια ερώτηση: Παρέλαβα σήμερα το iphone 4 με micro sim από αναβάθμιση συμβολαίου από vodafone. Το σύνδεσα στο pc έκανα activate, μετά έκανα jailbreak αλλά η micro sim ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Λέει No Sercvice πάνω αριστερά και στο settings>phone κάτω απ το facetime λέει waiting for activation...Και ρωτώ: μήπως ήταν κακή κίνηση το jailbreak και γι'αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει η sim ή απλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα (λόγω ασφάλειας) και κακώς ανησυχώ? Στη πρώτη περίπτωση γίνεται κάτι για να διατηρήσω το jailbreak και να λειτουργεί και η micro sim?
  6. Τελικώς ας μας πουν οι τυχεροί που το χουν πάρει μέχρι σήμερα, έρχεται με 4.0.1 ή 4.0.2? Γιατί ακούγονται πολλά
  7. mobler

    iPhone 4

    Ευχαριστώ πολύ giannakiss....συγγνώμη κιόλας δεν το τσέκαρα
  8. mobler

    iPhone 4

    επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να μας πουν αυτοί που το πήραν από εδώ με ποια έκδοση έρχεται (λόγω jailbreak)
  9. mobler

    iPhone 4

    Ρε παιδιά συγγνώμη για το άσχετο αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για sim cloning στο iphone 4 και ξέρω ότι clone micro sims δεν υπάρχουν, αν πάρω απλή clone sim και την κόψω στα μέτρα της micro sim λέτε να δουλεύει?
×
×
  • Create New...