Jump to content

igrasias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by igrasias

  1. Όπως λέει και ο τίτλος τι μου προτείνεται στις 5 ίντσες; Μ ενδιαφέρει η καλή κάμερα και να δουλεύει ικανοποιητικά το GPS. Μεταξύ των παρακάτω ποιο αξίζει; Meizu M2 THL 2015A Mlais MX Base UMi emax mini Dooge F3 ( ή F3 Pro για όποιον θέλει περισσότερη μνήμη αλλά ακριβότερο). http://www.devicespecifications.com/en/comparison/ac714a9e9 Εγώ είμαι ανάμεσα στα Meizu m2 με Samsung κάμερα και το THL 2015A με Somy IMX135 Exmor Rs κάμερα.... Ποια από τις δύο κάμερες είναι καλύτερη; Δεν είχα ποτέ κανένα από τα δύο αλλά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ το meizu έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής αν κ του λείπει η 800 συχνότητα στο 4G. Το http://www.kimovil.com/ αν και βγάζει καλύτερο το Doogee δίνει το μεγαλύτερο antutu scoring στο THL 2015A:40.283 και μετά έρχονται Doogee F3 και Meizu M2 31.900 και 31.638 αντίστοιχα. Στη συνέχεια το Mails MX Base με 28.00 Ποιο τηλέφωνο τελικά μου προτείνετε - αξίζει τα λεφτά του;
  2. Όντως ψάχνοντας λίγο στο internet υπάρχουν αναφορές για χαμηλό sar στα meizu. 1.Για το meizu m2 note λέει: head 0.41 W/kg, body 0.83 W/kg which is quite same as the previous M1 Note. 2.Για το meizu mx3 λέει Head: 0.25 W/kg, Body: 0.31 W/kg Επίσης και στο Doogee F5 αναφέρει για SAR is 0.328W/KG.
  3. Καλησπέρα στην ομήγυρη Θα ήθελα μία βοήθεια από τους γνώστες του αντικείμενου για αγορά Smartphone. Σκέφτομαι να πάρω ένα Smartphone VFM (καλό θα ήταν να μην είναι πάνω από 200 Ευρώ) από Κίνα. Το τηλέφωνο θα ήθελα κατά προτεραιότητα να: Έχει μικρό SAR. Το GPS του να είναι σχετικά γρήγορο και απροβλημάτιστο. Να βγάζει σχετικά καλές φωτογραφίες (ακόμη κ όταν έχει λίγο φως). Και καλό θα ήταν να είναι 5 ιντσών. ( αν θέλει κάποιος να μου προτείνει μόνο μάρκα καλό θα ήταν κ αυτό)
  4. Σήμερα παρέλαβα και εγώ ένα coolpad F1 από εδώ.¨ μαζί με τη Nillkin Leather Case. Το τηλ έχει Ελληνικά και ver. 4.2.2 Επειδή είναι λίγο χαοτική η κατάσταση εδώ με τόσα που έχουν γραφτεί μπορεί να βοηθήσει κάποιος για το αν μπορεί το τηλ αυτό να δουλέψει σωστά με τη θήκη αυτήν; (Δηλαδή όταν την έχεις κλειστεί να βλέπεις αυτά που πρέπει από εκεί που είναι διαφανές). Την αρχική του ROM είναι καλό να της κάνω update?
×
×
  • Create New...