Jump to content

tonia70

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tonia70

  1. Αν δεν κάνεις format, όλες οι εφαρμογές σου θα παίζουν κανονικά και μπορείς να συνεχίσεις να εγκαθιστάς νέες unsigned κανονικότατα! Δεν χάνεται τίποτα και το rompatcher λειτουργεί όπως πριν. Μην ξεχάσεις όμως να πάρεις back up πριν την αναβάθμιση. Εμένα μου χρειάστηκε, όπως και σε αρκετούς άλλους, απ' ότι διαβάζω στο forum.
  2. Μου συνέβη κι εμένα το ίδιο. Το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας restore το back up που είχα πάρει πριν την αναβάθμιση.
  3. Εμένα δεν με άφηνε να κάνω kill την εγκατάσταση κι έτσι έκανα restore το back up που είχα πάρει πριν κάνω την αναβάθμιση, κι έτσι έλυσα το πρόβλημα!! Τώρα όλα καλά πλέον.
  4. Επίσης δεν με αφήνει ούτε να απεγκαταστήσω προγράμματα.
  5. Ναι, έκανα επανεκκίνηση, αρκετές φορές. Είναι πιθανό να ξεκίνησα την εγκατάσταση του mail, δεν είμαι σίγουρη. Ολοκλήρωσα τώρα την εγκατάσταση του mail, αλλά πάλι τα ίδια, δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Μετά την αναβάθμιση, το κινητό δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τίποτα. Μου βγάζει μήνημα "ενέργεια αδύνατη, η εφαρμογή εγκατάστασης χρησιμοποιείται ήδη". Ξέρεις κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
  7. Αυτό ήταν! Εβαλα χειροκίνητα ip, dns και δούλεψε! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
  8. Το έχω δοκιμάσει στο δίκτυο του σπιτιού μου, από το οποίο παίρνω κανονικά internet στο laptop μου
  9. Καλημέρα σε όλους. Απέκτησα κι εγώ πριν από λίγες ημέρες το κινητό και είμαι στη διαδικασία εξερεύνησης ακόμα. Εχω το εξής πρόβλημα: Οταν προσπαθώ να συνδεθώ στο internet μέσω wi fi, ενώ δέχεται τον κωδικό και συνδέεται, το αποτέλεσμα είναι πάντα "ο διακομιστής δεν αποκρίνεται". Ξέρεις κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ.
  10. Την αναβάθμιση την έκανα στο σπίτι. Μάλλον θα πάω σήμερα κι εγώ σε Nokia shop. Το πήρες αμέσως το κινητό ή στο κράτησαν;
  11. Δεν είναι πρόβλημα της κάρτας. Δεν αναγνωρίζει ούτε τις εφαρμογές, ούτε τα παιχνίδια που ήταν προεγκατεστημένα στο τηλέφωνο.
  12. Την έκανα ήδη την αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα δυστυχώς δε λύθηκε.
  13. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω από εχθές με το κινητό. Δεν αναγνωρίζει κανένα παιχνίδι ή εφαρμογή. Ούτε καν τα προεγκατεστημένα. Οταν κάνω άνοιγμα βγάζει το μήνημα "Αρχείο υποστήριξης. Τίποτα προς προβολή". Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ Ε 700 ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΤΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ;
×
×
  • Create New...