Jump to content

georgestathis

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgestathis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

georgestathis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας Πριν μια βδομαδα αγορασα το htc 8s και εχω να πω πως ειναι καταπληκτικό. Θα ήθελα να ρωτησω υπαρχει εφαρμογη ετσι για το facebook ετσι ώστε να φαινεται εκεινο το εικονιδιο που να λεει οτι ειμαι απο κινητο οπως στο androin.Aν ναι πιο ειναι?
  2. Γεια σας Πριν μια βδομαδα αγορασα το htc 8s και εχω να πω πως ειναι καταπληκτικό. Θα ήθελα να ρωτησω υπαρχει εφαρμογη ετσι για το facebook ετσι ώστε να φαινεται εκεινο το εικονιδιο που να λεει οτι ειμαι απο κινητο οπως στο androin.Aν ναι πιο ειναι?
  3. Γεια σας, Θα ηθελα να ρωτησω:η μπαταρια του λαπτοπ μου κραταει περιπου 1 ώρα ,μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα ετσι ωστε να κανει τη μπαταρια να κραταει περισσοτερο{ακουσα για ενα προγραμμα που ''καλιμπραρει τη μπαταρια].Επισης θα ηθελα να μου πειτε επειδη τωρα το λαπτοπ δε θα το βγαζω απο τη μπριζα στο ποσο τις εκατο ειναι καλυτερο να αφηνω τη μπαταρια οταν θα την αποσυνδεω και μηπως πρεπει να τη βαζω που και που.Και κατι αλλο:μηπως ξερεται κανενα προγραμμα για εντοπισμο σφαλματων-προβληματων για τον επεξεργαστη?Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...