Jump to content

MobbDeep

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MobbDeep

  • Ημ. Γέννησης 09/07/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MobbDeep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. @gkalen Ευχαριστώ για την απάντηση, πρόλαβα και την είδα πριν την τροποποίηση με την new miui.:) Τελικά έβαλα Stallion για άλλη μια φορά, αλλά κοιτάω και cm7 την οποιά μπορεί να φλασάρω στις επόμενες μέρες. Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω για την cm σε περίπτωση που την φλασάρω; (διπλά wipes/γνωστά προβλήματα κ.α) Επίσης έχεις κάποια άποψη σχετικά με την μπαταρία για Stallion vs CM7; Για miui δεν το σκέφτομαι καθόλου προς το παρόν..
  2. Καλησπέρα παιδιά. Έχω την Horsemageddon (2.2) και σκέφτομαι να πάω πάλι σε 2.3 (είχα δοκιμάσει Stallion για δυο εβδομάδες περίπου), καθώς ψάχνοντας ανακάλυψα ότι η 2.3 κάνει καλύτερη διαχείριση μνήμης, που σημαίνει ότι η μπαταρία θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.. Είμαι μεταξύ των CM 7.2, miui και Stallion. Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κάποια σταθερή και γρήγορη rom, τα δυο πράγματα που ζητάω είναι να κρατάει την καλύτερη μέγιστη μπαταρία (χρήση wifi) και να έχει καλό ήχο, κυρίως με τα ακουστικά.
  3. Εμένα μου συμβαίνει αρκετές φορές με dolphin σε διάφορα sites, πιστεύω αυτά είναι υπεύθυνα για αυτό και όχι πρόβλημα του dolphin, αφού crashάρει o browser. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με dolphin, boat, σε όποιο site μπαίνω δεν μου εμφανίζει τον διάλογο αποθήκευσης κωδικών αφού πληκτρολογήσω τα στοιχεία.. και στην kalo και στην τελευταία stallion το ίδιο μου κάνει, σε horsemageddon δεν είχα κάτι τέτοιο. Η επιλογή remember password είναι τσεκαρισμένη και στους δυο browsers. Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα;
  4. Είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα (EDIT 2), όχι με την ροζ οθόνη, απλά δεν μου έβρισκε και εμένα τα drivers. Έγραψα πως το έλυσα εδώ. Ελπίζω να είναι ενα από αυτά που ανέφερα, διότι και εγώ δεν έβρισκα πουθενά τους drivers της συσκευής μας όταν τους είχα ανάγκη.
  5. Ακολούθησε τον οδηγό εδώ. Πήγαινε κατευθείαν στο βήμα που λέει για το recovery, μετά τα πρώτα 12. Κάνε πρώτα backup μέσω CWM πριν κάνεις τα wipes και φλασάρεις το rom. Προτείνω επίσης να κάνεις backup τα μηνύματα/επαφές/εφαρμογές με κάποια εφαρμογή απο το market έτσι ώστε να τα επαναφέρεις γρήγορα στο νέο rom. (για τα δυο πρώτα χρησιμοποίησα το Super Backup προσωπικά, ενώ για το τελευταίο Titanium Backup αλλά χρειάζεσαι root)
  6. Ευχαριστώ και καλωσήρθες.:) Επίσης, καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!
  7. @akalos Θέλω να ρωτήσω, το Swype και το Huawei IME που έχει μέσα η kalo δεν έχουν ελληνική γλώσσα ή κάνω λάθος; Μπορώ να σβήσω αυτά τα δυο από το system/app και να περάσω κάποιο άλλο; Αν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω πες μου την διαδικασία αν μπορείς.:D Επίσης θέλω να αναφέρω ότι πέρα από την ταχύτητα του τηλεφώνου και ότι δεν κολάει, το boot της συσκευής με εντυπωσίασε, κάπου στα 3-4 δευτερόλεπτα για να με βάλει στην οθόνη που ζητάει το PIN!
  8. Χρησιμοποιώ και εγώ το WiFi Explorer Pro εδώ και καιρό και δεν είχα κάποιο πρόβλημα έως τώρα. Επειδή αναφέρεις ότι αυτό συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό, τσέκαρε τα drivers που έχεις για το ethernet (μάλλον της Realtek). Μήπως τα αναβάθμισες πρόσφατα; Αν όχι, θα πρότεινα να κατεβάσεις τα τελευταία και να δοκιμάσεις ξανά!
  9. Απέτυχα σε άλλο ένα φλασάρισμα της Stallion, όμως νομίζω ότι βρήκα τι έκανα λάθος. Λοιπόν, και στις δυο προσπάθειες για τη Stallion δεν είχα απενεργοποιήσει το fastboot και δεν έκανα αυτό που ανέφερε ο kalo ακριβώς πιο πάνω. Τέλος πάντων, ένα απο αυτά τα δυο πρέπει να ήταν το πρόβλημα ή και τα δυο μαζί!:D Τελικά πέρασα την kalo μετά από όλα αυτά, λογικά θα δοκιμάσω και την Stallion στις επόμενες μέρες, αν και η kalo φαίνεται πολύ καλή και πιθανώς να την κρατήσω. Ευχαριστώ για την βοήθεια τους tzivas31, gkalen και kalo!
  10. Έγινε, είμαι πάλι σε official 2.3.5. Θα δοκιμάσω ξανά να φλασάρω κατά το μεσημέρι μάλλον. Ευχαριστώ!:)
  11. Κατέβασα ξανά το rom,recovery και έκανα τα wipes, αλλά συνεχίζει τα ίδια... Τι μπορεί να πήγε στραβά και τι άλλο να δοκιμάσω; Επίσης τι πρέπει να κάνω για να μείνω με την απλή 2.3.5 προς το παρόν; EDIT: Πήγα να φλασάρω την kalo και στο βήμα 6) Mount usb storage; μου εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος "E: Unable to write to ums lunfile (No such file or directory). EDIT 2: Αυτό το έλυσα κάνοντας format την sd. Πατάω που λέτε Mount usb storage, συνδέεται στο pc και όταν πάω να μπω στην συσκεύη (E:\) από το "O Υπολογιστής Μου" κολάει απλά. Κολάει ολόκληρος ο windows explorer και πατόντας στo device manager βλέπω ότι η συσκευή δεν έχει εγκαταστήσει το κατάλληλο driver, ψάχνει αλλά και πάλι δεν βρίσκει το driver μέσω Windows Update! Να επισημάνω ότι μπορώ να μπω σε pink screen και recovery, μέχρι και η recovery κολάει όταν πατάω shut down. Γράφει Shutting down.. και δεν κλείνει! Έλεος μια rom πήγα να φλασάρω ο καημένος.:( Περιμένω τα φώτα σας...
  12. Έβαλα την 2.3.5, η συσκευή δούλευε κανονικά. Άλλαξα το stock recovery με το CWM Recovery 5.0.2.7 αφού το ονόμασα recovery και το παλιό recoveryBackup, έκανα τα wipes και επέλεξα το THE_Stallion_ICS_look αλλά δεν γίνεται τίποτα, η συσκευή κάνει bootloop εδώ και 15 λεπτά περίπου.. Δεν φεύγει απο το logo της huawei. Τι να κάνω;:mad:
  13. Παιδιά για να κάνω upgrade από 2.2 σε 2.3 ποιο recovery θα χρειαστώ, αυτό της 2.2 ή 2.3; Επίσης να περάσω την B512 ή την B572, ποια θεωρείται ας πούμε καλύτερη; (στο θέμα του tzivas31 γράφει ότι και οι δυο είναι σταθερές!)
  14. Καλησπέρα. Έχω μείνει με μια Horsemageddon (2.2) από τον Οκτώβριο και τώρα τελευταία βλέποντας ότι βγήκαν διάφορα καινούργια roms, αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι νέο. Από ότι βλέπω υπάρχουν καλά σχόλια για την Stallion, αλλά πρώτα θα ήθελα να μου πείτε τι γίνεται με την μπαταρία.. καθώς με την horse που έχω τώρα, κρατάω τη συσκευή για 4 μέρες τουλάχιστον. Εννοείται ότι μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη rom.:) Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...