Jump to content

Dimitris_Kef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dimitris_Kef

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Dimitris_Kef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Φαίνεται πως ο SSD του surface μου έχει πρόβλημα. Είναι στην εγγύηση αλλά νομίζω ότι έμπλεξα.. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την εγγύηση της Microsoft? Η αγορά είχε γίνει από Public. Προσπάθησα να στείλω κατευθείαν request στο site της microsoft που έχει καταχωρηθεί η συσκευή αλλά δεν με άφησε στο τελικό στάδιο. Ευχαριστώ!!
  2. Καλησπέρα φίλε μου,

    Αν δεν κάνω λάθος έχεις ή είχες κάποια συσκευή surface?

    Θα ήθελα την βοήθεια σου αν σου είναι εύκολο!

    Έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση ποτέ?

  3. Τι άλλες αλλαγες είδες εκτός απο το data ; επίσης πως έκανες backup; thanks..
  4. Καλησπέρα και από εμένα..Από σήμερα και εγώ κάτοχος ενός ativ s.. έχω όμως κάποια θεματάκια και απορίες;υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης από τον explorer σε google? παλιά σε ένα κατάστημα που το έβλεπα την είχα βρεί αυτή την επιλογή.. και σε αυτό το site λέει ότι υπάρχει..http://www.tech-recipes.com/rx/36696/windows-phone-8-change-the-default-search-engine-in-internet-explorer/ στο τηλ μου όμως τίποτα... επίσης όταν πέρασα τον λογαριασμό mail της δουλειάς με διακομιστή τύπου mail.όνομα εταιρίας.gr δεν μου δίνει την δυνατότητα να έχω συνεχή λήψη των mail μου παρα μόνο το ελάχιστο κάθε 15 λεπτά..
  5. Και εμένα μετά την αναβάθμηση το κιν τα έχει παίξει... Μπαταρία κρατάει μισή μέρα με το ζόρι... ζεστένεται πολύ και πολλές φορές δεν αναγνωρίζει την κάρτα.. Αξίζει να το κάνω root? ποιά είναι η διαδικασία τώρα που έχει ics? Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα. Γνωρίζετε κάποιον τρόπο να μπορέσω να βάλω Ελληνικό διορθωγράφο σε metro εφαρμογές? Δηλαδή θα τον ήθελα πολύ τον διορθωγράφο στην εφαρμογή για τα emal ή τον explorer ή το evernote.. στις ρυθμίσεις των windows έχει επιλογή αλλά δουλεύει μόνο για τα αγγλικά. Να πω ότι έχω αλλάξει την Γλώσσα γενικά των win από Αγγλικά σε Ελληνικά.
  7. Την εστειλα στο mail σου. Εχει ενα θεμα αλλα δεν το θεωρω σημαντικο.. και δεν ξερω σε ποσο καλυτερη κατασταση θα ειναι καποιο αλλο.. βρηκες διορθογραφο η καποιον τροπο να μπαινουν ευκολα οι τονοι?
  8. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν από το amazon.co.uk άμα οι αγορές είναι πάνω από 25λίρες.. Αλλά πρέπει να είναι απευθείας από amazon και όχι από τρίτο πωλητή. Έχω κάνει παραγγελία και περιμένω να μου έρθει την τρίτη.
  9. Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι στην διαδικασία αγοράς ενός win8 tablet το οποίο θα με διευκολύνει στην δουλειά μου... Σκέφτομαι το acer w510 το οποίο έχει τον ίδιο επεξεργαστή atom με το ativ. Η απορία μου είναι εσείς που τον έχετε δουλέψει αυτόν τον επεξεργαστή είστε ευχαριστημένοι? σας καλύπτει? Το θέλω πιο πολύ για εισαγωγή δεδομένων σε ιστοσελίδες και απλή επεξεργασία εικόνων από photoshop και άλλα προγράμματα adobe. Η άλλη εναλλακτική είναι το w700 της acer αλλά μετά γίνεται πιο ογκώδες και δεν ξέρω άμα θα με βολέψει για συνεχείς μεταφορές και για δουλείες στον δρόμο που θέλουν άμεσα την χρήση pc... Ευχαριστώ και περιμένω την γνώμη σας...
  10. Καλησπέρα. Πριν λίγο πήγα να κάνω αναβάθμιση του κιν και κάποια στιγμή σταμάτησε και έγραψε ότι υπάρχει πρόβλημα μεταξύ pc και κινητού. Η αναβάθμιση είχε φτάσει περίπου στο 20% και μετά κόλλησε. Αποτέλεσμα στο κινητό να έχει μείνει η εικόνα S/W Upgrade........ και να μην κάνει τίποτα και όταν το συνδέω με το pc να λέει ότι έχει την τελευταία εκδοσή λογισμικού και ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση... Καμιά ιδέα????? Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...