Jump to content

ggmbira

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ggmbira

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

ggmbira's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ggmbira

    LG G5

    Ευχαριστώ @FJ_12 και @jor1ge. Εχει κανείς εμπειρία με το gps στο g5 SE? Υπάρχει ελπίδα να ειναι καλύτερο ? Ευχαριστώ και πάλι
  2. ggmbira

    LG G5

    Εχετε εμπειρία απο το gps χωρίς χρήση δεδομένων! (επιλογή Device sensors only (gps only)) Γενικά διαβάζω αρκετά προβλήματα πχ reddit και επειδή παθών με g2 δεν θα ηθελα να την ξαναπατήσω. Αυτα που διαβάζω ειναι 1. Αργεί να λοκάρει 2. Λοκάρει αλλα μετα χάνει τη θέση και ξανα ψάχνει. 3. Δεν εχει μεγάλη ακρίβεια. Αν θέλετε να το τσεκάρετε υπάρχει αυτο το app που θα βοηθήσει. Αν μπορείτε πειτε ακρίβεια, δορυφόρους που λόκαρε και χρόνο για να λοκάρει τη θέση. Ενα screenshot θα βοηθούσε. Στο site http://www.notebookcheck.net/LG-G5-Smartphone-Review.165016.0.html που του εχουν κάνει δοκιμή εχουν παρατηρήσει καποιο θέμα με την ακρίβεια. Ευχαριστώ
  3. Επειδή σκέφτομαι να αποδεσμευτώ απο το πετρέλαιο, σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω το aircondition 12000 btu που εχω για σαλόνι/κουζίνα 35τμ και στο δωμάτιο 14 τμ να χρησιμοποιήσω θερμοπομπό. Έχω διαβάσει καλα λόγια γι αυτα που ειναι με τεχνολογία micathermic και σκεφτόμουν για κάποιον φθηνό όπως 1.http://www.bestprice.gr/item/2153818712/hobby-hd-20k.html?fromq=Hobby+HD-20K 2.http://www.bestprice.gr/item/2153076984/primo-kdy-dl200.html?fromq=Primo+KDY-DL200 Εχει κανείς εμπειρία η κάποια αλλη πρόταση? Αξίζει να κοιτάξω αυτόν http://www.bestprice.gr/item/2152346032/rohnson-r-061.html απο θέμα οικονομίας η ποιότητας? Ευχαριστώ.
  4. Γνωρίζοντας μόνο τον αριθμού του κινητού σου μπορεί οποιοσδήποτε να σε παρακολουθήσει και οχι μονο. Στο βίντεο αναφέρει οτι έχουν γίνει κινήσεις στην ευρώπη (και ειδικά στην γερμανία) σχετικά με την ασφάλεια του δικτύου. Ξέρουμε εδω τι γίνεται με τους δικούς μας πάροχους ? https://www.youtube.com/watch?v=lQ0I5tl0YLY#t=45 Τίτλος ομιλίας: Locate. Track. Manipulate Ομιλητής: Tobias Engel "Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας πωλούν πλέον τη δυνατότητα παρακολούθησης του αριθμό του τηλεφώνου σας όπου κι αν είστε. Με ακρίβεια μέχρι και 50 μέτρα, λεπτομερές προφίλ της κίνησης μπορεί να συνταχθεί από κάποιον από την άλλη πλευρά του κόσμου χωρίς ποτέ να το γνωρίζετε. Αλλά αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το SS7 είναι το βασικό δίκτυο για την παγκόσμια τηλεπικοινωνία. Το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που κάνετε μια κλήση, λαμβάνετε ένα μήνυμα κειμένου ή χρησιμοποιήτε πρόσβαση στο internet του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Για να είσται "προσβάσιμοι", το δίκτυο πρέπει να γνωρίζει τη θέση σας. Και η πρόσβαση στο δίκτυο SS7 είναι όλο και πιο εύκολη, χωρίς τα μέτρα ασφαλείας να συμβαδίζουν. Ως συνέχεια της 25C3 με τίτλο «Εντοπισμός κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν SS7" σε αυτή την ομιλία θα παρουσιαστεί μια ματιά το τι έχει αλλάξει τα τελευταία έξι χρόνια. Θα δείξω πόσο εύκολο είναι για τις υπηρεσίες πληροφοριών και τους εγκληματίες να παρακάμψουν άμυνες του δικτύου για να πάρουν τα δεδομένα που θέλουν, απλά με βάση τον αριθμό του τηλεφώνου σας."
  5. Καλημέρα, Μετα απο μια μικρή αναζήτηση βρήκα αυτο το post Τυχαίνει να έχω αγοράσει το Mitsubishi MSZ-GE35VA και σκέφτομαι να το τοποθετήσω στην κουζίνα (ενιαία με σαλόνι) πανω απο τον νεροχύτη. Σε απόσταση ~1,5μ βρίσκετα αριστερά η κουζίνα και δεξια ο φουρνος. Εκτος ισως απο το καθάρισμα/αλλαγή φίλτρων τι περισσότερα προβλήματα μηχανικά μπορεί να εχω?. Κάποια εκτίμηση κόστους... Πρεπει να γίνεται συντήρηση πιο συχνα και πως το αποφασίζω αυτο? Γενικά υπάρχει καποιος λόγος να με αποτρέπει απο την τοποθέτηση στην συγκεκριμένη θέση? Η αλλη θέση είναι στην γωνία του σαλονιόυ αλλα το κλιματιστικό, σε αντίθεση με την τοποθέτηση του στην κουζίνα, θα "κοιτάει" προς την μικρή πλευρα (5m x 9m) του σαλονιού χωρίς να βλέπει κουζίνα. Αξίζει να το σκέφτομαι σαν επιλογή? Για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους τι εννοούσε ο χρήστης starenios οτι το κλιματιστικό αυτο ειναι λιγότερο ευαίσθητο. Ευχαριστώ για τις οποιες απαντήσεις.
×
×
  • Create New...