Jump to content

Giwrgoc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giwrgoc

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Giwrgoc's Achievements

  1. ναι το ξερω οτι μονο με ροοτ μπορει να γινει αλλα δεν θελω να το πειραξω το κινητο μεχρι στιγμης μου λειτουργει ρολοι απλα με χλαεςι που δεν εχω το 5g
  2. καλησπερα ειμαι κατοχος του google pixel 4a 5g...υπαρχρει καποιος τροπος να ενεργοποιησω το wifi call και το 5g?
  3. Giwrgoc

    ZTE Nubia M2

    Καλησπέρα παιδιά σε λίγες ημέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος του nubia και από αυτά που διαβάζω δεν ξέρω αν έκανα καλά χαχα θα δείξει με τον καιρό...επειδή είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω τόσες σελίδες τι θα μου προτείνατε να κάνω για την καλύτερη λειτουργία τού? Να αλλάξω ρομ? Και αν ναι ποια πρότεινετε και τι διαφορά θα έχει από την μαμά? Και κάτι διάβασα ότι έρχεται με μισά αγγλικά και μισά ελληνικά πως θα μπορέσω να το φτιάξω αυτό?και κάτι ακόμα ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου...την GTV-5-11-1 να περασω? :)
  5. χτες παρελαβα και εγω το redmi note 2 με την εκδοση 6v6.7.2.0...υπαρχει καπιοια καλυτερη rom να εγκαταστησω ή καποια τρικ που πρεπει να ξερω? και εαν ναι αν μπορει καποιος να μου στειλει link για download και οδηγο για το πως να το κανω εγκατασταση...(γνωριζω οτι επαναλαμβανομαι και οτι υπαρχουν απαντησεις πανω στο θεμα μου αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να διαβασω και να βρω το θεμα μου)
  6. σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρωταω για ωρα γιατι μου εχει τυχει να μην με ειδοποιησουν και να λειπω απο το σπιτι για αυτο ρωτησα...παντως ευχαριστω οταν ερθει θα παρω τα ελτα :)
  7. εχω κανει μια παραγγελια απο κινα και ερχεται το κινητο μου απο σιγκαπουρη και θα ηθελα να ρωτησω οταν φτασει στο αεροδρομιο και ανοιχτει το δεμα μετα απο ποσες μερες περιπου θα φτασει στο σπιτι μου και πως μπορω να μαθω ποιο κουριερ θα το φερει ωστε να επικοινωνησω μαζι τους για να μαθω ωρα κτλ κτλ??
  8. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν ξερει κανεις ποιο ειναι πιο γρηγορο ταχυδρομιο για αποστολη στην Αθηνα...το sg post ή to nl post?
  9. θελω να κανω μια αγορα κινητου απο το vickmall αλλα χτες μιλησα με εναν τραπεζικο υπαλληλο απο πειραως και μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω αγορα μεσω pay pal γιατι δεν αφηνουν λεφτα να κινηθουν στο εξωτερικο και οτι αν παραγγειλω κατι θα περιμενω λιγους μηνες μεχρι να επανελθει η κατασταση για να παραλαβω αυτο που θα παρω....εχει παραγγειλει κανεις καποιο κινητο μεσω κινας με pay pal και να το εχει παραλαβει αυτες τις μερες?
  10. γεια σου φιλε μου μπορειις να μου πεις σχετικα με την συχνοτητα (800Band) τι προβλημα μπορει να αντιμετωπισω εαν παρω το xiaomi με τις συχνοτητες

    4G:TDD-LTE (B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz)

    FDD-LTE (B1/B3/B7)

    3G:TD-SCDMA (B34/B39)、WCDMA (B1/B2/B5/B8)

    2G:GSM (B2/B3/B8)

  11. το προβλημα μπορει να αντιμετωπισω εγω που μενω στην Αθηνα?
  12. σε ευχαριστω πολυ...οποτε δεν νομιζω να ειναι σημαντικο προβλημα για να μην το αγορασω
  13. το ειδα οταν το εγραψα λαθος στον τιτλο αλλα δεν ηξερα πως να το αλλαξω
  14. ειχα ψηθει να παρω το Xiaomi redmi 2 αλλα με σταματαει το γεγονος οτι δεν εχει 800 μπαντα 4G πρωτα απο ολα επειδη δεν ξερω ακριβως τι προβλημα με το σημα θα ειχα εαν επερνα το xiaomi και σε τι επηρεαζει?οσοι γνωριζετε εας βοηθησετε γιατι τα εχω χαμενα... και εαν γνωριζεται καποιο κινητο με τα χαρακτηριστικα του χιαομι με την αξιοπιστια του και ολα ας μου προτεινεται...
  15. δεν ξερω τι να σου πω...εχω ψηθει πολυ για το xiaomi και δεν μπορω να βρω καποιο αλλο αξιοπιστο σαν και αυτο...ξερεις καποιο εσυ?
×
×
  • Create New...