Jump to content

leftxand

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by leftxand

  1. leftxand

    Xiaomi 12 pro

    THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται Xiaomi 12 pro έκδοση 12 gb ram καινούργιο σφραγισμένο με 2 χρόνια εγγύηση από γνωστή αλυσίδα

    700 €

  2. Δεν εχουν branded κινητα τα public και οντως οσοι τα εχουμε προπαραγγειλει θα τα χουμε στα χερια μας λιγο νωριτερα! Επισης να σας ενημερωσω οτι μεσα η συσκευασια εχει κ otg adapter!
  3. leftxand

    Moto G

    Γεια σας μολις αγορασα και εγω το κινητο την 8αρα εκδοση εχει πανω το ασπρο το σημα της motorola αρα ειναι καινουριο ολα καλα σχετικα με τα προβληματα που αναφερατε το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν εχει δυνατο σημα σε σχεση με τα αλλα κινητα φενεται αρκετα πιο αδυναμο ειμαι vodafone και micro sim αγορασα καινουρια μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω? ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα την βρηκα την λυση το γυρισα σε 2g και πιανει full μηπως μπορειτε τωρα να μου πειτε πως κανω συγχρονισμο τους λογιαριασμους ερχομαι απο 2.3 και τοτε τα πραγματα ηταν αλλιως πχ πρασινιζε το wi fi στο συγχρονισμο τωρα πρασινιζει? και πως κανω πχ ενα λογαριασμο που προσθεσα συγχρονισμο ευχαριστω πολυ
  4. Αντε καλη μας τύχη φοβερά κινήτα και τα 2!
  5. Γεια σας παιδια μπενω και εγω σε ενα μηνα στρατο σκεφτομαι και εγω να παρω αυτο το κινητο εχει 40 ευρω απο το εσοπ http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007401 θεωρειται ακομα τοπ για αυτη την κατηγορια η εχει βγει τιποτα καλυτερο με dual sim και φακο?
×
×
  • Create New...