Jump to content

accesslist

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About accesslist

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

accesslist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήγα να δοκιμάσω αγορά απο την connectphone αλλά πέρνω μήνυμα λάθους. 509 Ξέρετε τι σημαίνει? Έκλεισε το site? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27628&stc=1&d=1350730217
  2. Μπορείς να κάνεις άμεση ανανέωση Vodafone ΚαρτοInternet στο http://www.telesuite.gr/eshop/14-kartes-ananewsis-mobile-internet .Το χρησιμοποιώ εδω και καιρό είναι αξιόπιστο, non stop service όλο το 24ωρο γιατί εγω το χρειάζομαι για καμια ανανέωση στη δουλεια το βράδυ και παίζω με Cosmote Internet On The Go. Καμία απο τις προαναφερθήσες εταιρία δεν πουλαέι κάρτες ανανέωσης internet για κινητό μονο στο http://www.telesuite.gr/eshop βρίσκεις. Μπορείς να πληρώσεις με πολλούς τρόπους ακόμα και χωρίς πιστωτική με Paysafecard.
  3. Καλησπέρα. Είμαι χρήστης της υπηρεσίας online ανανέωσης της telesuite εδώ και καμιά 10αρια μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την ασφάλεια του site. Ίσα ίσα που είναι και άμεσοι και διανυκτερεύουν. Στην αρχή παράγγελνα με Paysafecard για να τους τσεκάρω και μετά κάνα δυο φορές με πιστωτική κάρτα. Ναί έχουν μια μικρή προμήθεια αλλά μόνο αν αγοράσεις με πιστωτική ή ewallet (paypal, moneybookers etc). Εγώ προσωπικά πληρώνω με webanking σχεδόν από την αρχή και δεν πληρώνω καθόλου προμήθεια και μάλιστα έχω και 1% έκπτωση από την ονομαστική τιμή της κάρτας. Να σου πω την αλήθεια για τόσο μικρή προμήθεια ούτε να ντυθώ, ούτε να ξυριστώ, ούτε να πλυθώ για να πάω περίπτερο με το αμάξι καίγοντας και μαύρο χρυσό. Άσε που λόγω δουλείας (νυχτοφύλακας) πολλές φορές ξελάσπωσα γιατί ούτε περίπτερο ανοιχτό δεν παίζει αργά.
×
×
  • Create New...