Jump to content

maxfox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maxfox

  1. + από ότι βλέπω σε αυτό το link σε όλα τα documentation εκτός από το αμερικάνικο το SAR της συσκευής είναι 1.8, ενώ στο αμερικάνικο λέει ότι είναι 1.45, λογικά θα πείραξαν κάτι για να πουλήσει και στην αμερική.. ο δικός μας ο εγκέφαλος γιατί να καεί? link: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10891
  2. Να ρωτήσω λίγο, είδα στο review του myphone για το w910i της SE ότι το πρόβλημα με το τελικό ς είχε φτιάξει, σε εκείνο το τηλέφωνο. Από ποιά κινητά και μετά το πρόβλημα διορθώνεται? Στο T650i στανταρ δεν έχει φτιάξει ρε ****τόοοο?!
  3. Μπορεί το συγκεκριμένο ποστ να μην "κολλάει" στο συγκεκριμένο φόρουμ, οπότε αν υπάρξει πρόβλημα μεταφέρετε το όπου θέλετε.. Σας παροτρύνω λοιπόν να μπείτε στο site http://www.google.com.gr να πατήσετε την λέξη ληστές και να επιλέξετε το "Αισθάνομαι τυχερός". Πιστεύω το ότι το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει μόνο και μόνο από τα γέλια.. Α και επίσης μπορείτε να ψάξετε τον όρο failure να επιλέξετε "Αισθάνομαι τυχερός" και να δείτε τι βγάζει... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! :lol: :lol: ;)
  4. Καλησπερά! Μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα στο φόρουμ διαπίστωσα ότι αυτή η συζήτηση είχε σταματήσει το 2003, και τώρα που μου προέκυψε αυτή η απορία την ξαναανοίγω: Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αυξήσω την εμβέλεια του σταθερού μου τηλεφώνου? Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει. Έκανα ένα google για το θέμα αλλά τα μόνα αποτελέσματα που μου εμφανίστηκαν ήταν δύο σελίδες στο Ηνωμένο Βασίλειο με πολύ ακριβά μηχανήματα... Γι'αυτό όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας μιλήσει! :ninja:
×
×
  • Create New...