Jump to content

Grigoropaidi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Grigoropaidi

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 23

Grigoropaidi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Grigoropaidi

    Cubot X6

    Ευχαριστω Πολυ!
  2. Grigoropaidi

    Cubot X6

    Το πηρα κι εγω..πολυ καλες εντυπωσεις μου εχει αφησει τις 3-4 μερες που το εχω..Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση:Γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω συνδεση δεδομενων (MegaBytes)με την SIM2 (την μεγαλη)?συνδεση δεδομενων γινεται μονο με την 1ηSIM η εχει καποιο προβλημα το κινητο μου?
  3. Grigoropaidi

    Cubot X6

    Ευχαριστω Πολυ!!
  4. Grigoropaidi

    Cubot X6

    Επειδη ψηθηκα κι εγω για κινητο αλλα εχω διασταγμους οσον αφορα την μαρκα.Εχει κανεις προηγουμενη εμπειρια?ειναι αξιολογη η εταιρεια?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..
  5. Grigoropaidi

    ZTE Racer

    Λοιπον γραφω τον μινι-οδηγο: 1.Κατεβαστε το Clock Work Mod απο εδω :http://www.mediafire.com/?2fhj41ljjbvy7i1 2.Κατεβαστε αυτο σε περιπτωση που οι drivers του κινητου δεν εγκαθιστανται στον υπολογιστη σας:http://www.mediafire.com/?72ou1hiy1wq5gih κι εγκατεστησε το 3.Κατεβαστε το adb made easy απο εδω :http://www.mediafire.com/?o4uyhkouy8xuvkc , εγκατεστηστε το και καντε την αναβαθμιση που σας ζητα 4.Πηγαινετε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Ανάπτυξη > και εξασφαλεισε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB να είναι επιλεγμένος ,μετα συνδεστε το κινητο στον υπολογιστη με το καλωδιο usb και περαστε την κανουρια σας ρομ στη καρτα sd σας ΑΛΛΑ μετονομαστε το σε update 5.Ανοιξτε το adb made easy ,πατηστε proceed και (εφοσον σας εχει βγαλει πανω αριστερα ενα τικ το οποιο σημαινει οτι η συσκευη σας εχει συνδεθει),επιλεξτε την δευτερη επιλογη (Flash Recovery to Phone).Στο παραθυρο που θα σας ανοιξει,διαλεξτε το αρχειο img οπου κατεβασατε πρωτο.Θα μπει στη συσκευη σας και θα γινει αυτοματα επανεκιννηση. Σημαντικο:Αν δεν εχετε κανει root το κινητο σας,πρεπει πρωτα να πατησετε την εβδομη επιλογη (Root my Device) και μετα να κανειτε το βημα 4 5.Πατηστε στο adb made easy την 12η επιλογη (Reboot into Recovery) και το κινητο σας θα μπει σε recovery mode.Στη συνεχεια,ακολουθηστε τα βηματα 3-10 που αναφερει ο pantelistas εδω:http://www.myphone.gr/foru...=298932&page=6 (ποστ #86) Σε μενα τα παραπανω βηματα δουλεψαν.ΔΕΝ φερω καμια ευθυνη για οτιδηποτε παει στραβα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
  6. Grigoropaidi

    ZTE Racer

    λοιπον παιδια εγω τα καταφερα με εναν αρκετα πολυπλοκο τροπο.οσοι ενδιαφερονται ας μου στειολουν πμ!:)
  7. Grigoropaidi

    ZTE Racer

    ενταξει θα δοκιμασω και θα γραψω νεα........ τιποτα παλι:( -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  8. Grigoropaidi

    ZTE Racer

    ευχαριστω πολυ....κραταω την ιδια εκδοση του CWM?
  9. Grigoropaidi

    ZTE Racer

    Παιδια εχω κι εγω το ιδιο προβλημα....μηπως θα μπορουσε κανεις να βοηθησει?
×
×
  • Create New...