Jump to content

apanotous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apanotous

  1. Το έψαξα λίγο καλύτερα σήμερα και το στέλνουν από Ισπανία τελικά και δεν περνάει τελωνείο. (ή έτσι λένε) Φίλος μου που πήρε από το ίδιο site κινητό μου είπε πως δεν πέρασε και το είχε σε 4 μέρες με DHL. Ευχαριστώ πάντως.
  2. Καλησπέρα. Το έχω βρει από ΕΔΩl αλλά δεν ξέρω ποια αποστολή να επιλέξω. Υπάρχει περίπτωση αν βάλω τη γρήγορη να περάσει από τελωνείο;;;
  3. Υπάρχει η 4.5.5 με Ελληνικά; Την κατεβάζω από Εδώ αλλά μόλις την περνάω μου βγάζει μήνυμα Firmware not found. Η Κινέζικη παίζει κανονικά αλλά δεν έχει Ελληνικά.
  4. Καλησπέρα! Μόλις σήμερα το πήρα στα χέρια μου. Έχει μέσα play store και βρίσκει και τις επαφές μου. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορώ να βγάλω κάποια κινέζικα που μου έχει στο μενού. Πχ στην αρχική οθόνη που μου δείχνει τη θερμοκρασία μου τη γράφει στα κινέζικα. Flyme 4.1.1.1U έχει.
  5. Δε με καίει η rom να σου πω την αλήθεια. Κρατάω τα βασικά και τα άλλα πάντα σε cloud τα αποθηκεύω. Το βιαζόμουν και παρήγγειλα το mx4 τελικά. Το έχει και ένας φίλος και μου είπε τα καλύτερα. Ευχαριστώ πάντως.
  6. Καλή τύχη σε όλους! Λίγο παραπάνω σε εμένα! :p
  7. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι (χωρίς να έχω καταλήξει ακόμα) για αγορά του MX4 pro. Από μία αναζήτηση που έκανα βρήκα μεγάλες διαφορές στην τιμή και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει που οφείλονται. minideal ibuygou vickmall Υπάρχει περίπτωση να μην είναι από κάποιο site αυθεντικό; Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο site να κοιτάξω; Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα. Μετά από πολλές ώρες ανάγνωσης του forum νομίζω πως είμαι πλέον ακόμα πιο μπερδεμένος :p Μέχρι σήμερα επέλεγα γνωστές στο ελληνικό κοινό μάρκες αλλά βλέποντας τα σχόλια λέω να κάνω το μεγάλο βήμα και να αγοράσω κάτι άλλο. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε Xiaomi Mi4 (3G ή LTE), One plus One και Τwo, Meizu MX4 pro. Έχω λοιπόν τις εξής απορίες και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Exynos ή snapdragon; Το 4g τους παίζει Ελλάδα; Αξίζει να δώσω 100 euro παραπάνω για το One plus 2 ή να εμπιστευθώ κάποιο από τα άλλα μοντέλα που είναι δοκιμασμένα; Ευχαριστώ και ελπίζω να το έγραψα στο σωστό topic. :D
×
×
  • Create New...