Jump to content

takisspanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    515
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by takisspanos

  1. Δεν υπάρχει η ονομασία Διπλότυπες μέσα στις εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διπλότυπες εφαρμογές έχει το MIUI της Xiaomi, είναι αν έχεις δυο λογαριασμούς σε μια εφαρμογή π.χ Facebook. Εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο. Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν ξέρω εδώ κάτι άλλο παίζει.
  2. Έκτος και αν ενοεις να σβήσω τα Facebook, What's Up, Messenger και αυτό το κάποιο άλλο πιθανόν Viber ;;; κάνω την σύνδεση και μετά να τα ξαναεγκαταστησω ;;;
  3. Με καλώδιο το συνδέω, άπλα σε όλα τα YouTube βλέπω πως υπάρχει εικονίδιο του Android Auto το ανοίγεις και κάνεις τις ρυθμίσεις εγώ δεν έχω τι εικονίδιο να κάνω τις ρυθμίσεις. Μια ερώτηση όταν λες Διπλότυπες εφαρμογές δεν τις βλέπω μέσα στις εφαρμογές.
  4. Καλησπέρα, έχω ένα Samsung note 10, στα Apps υπάρχει το Android Auto σαν εικονίδιο δεν υπάρχει. Όταν το συνδέω με την BMW σειρά 1 δυο μηνών με όλα τα update στο αυτοκίνητο, δεν βλέπει το Android Auto. Μέσα στα Apps / Android auto/In-app notification settings/+ CONNECT A CAR. Άλλα δεν γίνετε τίποτα. Έχει κανείς κάποια ιδέα ;;;
  5. takisspanos

    Honor 8

    Όσο για το λευκό νομίζω πως χάνει πολύ, το μαύρο και το μπλε είναι πολύ καλυτέρα. Εγώ το είδα σε λευκό και απογοητευτικά όταν το είδα σε μαύρο άλλαξα τελείως γνώμη τελικά το πήρα μπλε.
  6. takisspanos

    Honor 8

    Αγόρασα αυτό https://www.aliexpress.com/item/MSVII-Brand-Huawei-Honor-8-Case-Superior-Ultra-thin-Smooth-Matte-PC-Protective-Hard-Back-Case/32780797749.html μια εκπληκτική θήκη μολονότι είναι σκληρή έχει soft αίσθηση και δεν γλιστράει με τίποτα . Την αγόρασα μπλε γιατί μπλε ήταν και το κινητό μου. Είναι πανέμορφη και δεν φουσκώνει καθόλου το τηλέφωνο πολύ λεπτή.
  7. takisspanos

    Honor 8

    Καλημέρα αυτό που δεν βλέπω να γράφει κανείς είναι η ποιότητα του ήχου με ένα καλό ζευγάρι ακουστικών, η ακουστική ποιότητα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε τηλέφωνο. Βέβαια πρέπει να έχουμε και πολύ καλές ηχογραφήσεις.
  8. Νόμισα πως σε αυτήν την αναβάθμιση θα τα προσθετέ, οπότε αναμένομε.
  9. Καλημέρα εγώ έχω το Κινέζικο με την UL00 και μου έδωσε την αναβάθμιση Β370 δεν βλέπω καμμιά διαφορά απλά το EMUI εγινε 4.0.2 αλλά δεν έχει σχέση με το EMUI 5. Το EMUI 5 το πέρασα στο Honor 8 που πήρα πρόσφατα είναι πολύ διαφορετικό.
  10. takisspanos

    Honor 8

    Το έχει μετα την αναβάθμιση στο EMUI 5.
  11. takisspanos

    Honor 8

    Όχι δεν έκανα Hard reset όπως ήμουν την πέρασα από επάνω και λειτουργεί κανονικά χωρίς να χάσω τίποτα, αυτό που παρατήρησα ήταν επειδή είχα περάσει off screen widget αυτό μου προξενούσε πρόβλημα στο Δακτυλικό αποτύπωμα, όταν το απεγκατεστησα όλα λειτουργούσαν κανονικά. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί είχε προστεθεί στα Widgets το κλείδωμα. Αυτό που παρατήρησα είναι η το ταχύτατο άνοιγμα του Wi-Fi.
  12. takisspanos

    Honor 8

    Καλησπέρα και εγώ ευτυχής κάτοχος ενός μπλε Honor 8 από το Σάββατο αγορασμένο από Plaisio, είχε επάνω την 131. Διαβάζοντας εδώ βρήκα πως να κάνω αναβάθμιση και την έκανα και νομίζω πως αξίζει. Πρώτη φορα βλέπω μεγάλη διαφορά μετα από την μετάβαση στο επόμενο Android, συνήθως μικροδιαφορές έβλεπα.
  13. Αν κατάλαβα καλά προσπαθείς να συνδέσεις το κινητό με το κομπιούτερ και δεν το βλέπεις. Αν πας στο τηλέφωνο πάνω πάνω και τραβήξεις προ τα κάτω θα σου βγουν διάφορες επισημάνσεις, μια από αυτές σου γράφει πως είναι συνδεδεμένο το USB και σου λέει να διαλέξεις για φόρτιση ή να δεις τους φακέλους, αν χτυπήσεις τους φακέλους θα δεις όλους τους φακέλους του κινητού στο κομπιούτερ.
  14. Εγώ επέλεξα το Mate S γιατί το θεώρησα πιο ωραίο και πιο σύγχρονο από το S6 αλλά τώρα χαλβαδιάζω και αυτό από εδώ https://www.aliexpress.com/store/product/Original-MEIZU-PR6-PRO-6-4G-LTE-Cell-Phone-Helio-X25-Deca-Core-2-0GHz-5/1194377_32650554521.html Meizu PRO 6 ψαξτο και στο YouTube.
  15. takisspanos

    Meizu M3 Note

    Δες εδω http://www.gizbeat.com/10366/change-official-meizu-m3-note-china-rom-to-global-international-firmware-corrupt/ https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu
  16. takisspanos

    Meizu M3 Note

    Από εδώ έχω ψωνίσει πολύ καλοί. https://www.aliexpress.com/store/product/Meizu-M3-Note-3-In-Stock-Dual-Sim-4G-LTE-Mobile-Phone-4100mAh-Battery-MTK-Helio/235472_32688934810.html Αυτό που συμφέρει περισσότερο είναι με τα 32 GB ROM.
  17. takisspanos

    Meizu M3 Note

    Και από Aliexpress με Multi-Language ROM έρχεται.
  18. takisspanos

    Meizu M3 Note

    Καλημέρα μια ερώτηση, υπάρχει notification led ;;; εγώ έχω το M3E αλλά επειδή είμαι πιο κοντά στο δικό σας κινητό γι’ αυτό γραφώ εδώ. Αν υπάρχει, από που ρυθμίζεται ;;; Το είδα μου άναψε όταν μου ήλθε μήνυμα αλλά δεν δουλεύει όταν φορτίζει η μπαταρία, μήπως έχει δει κάποιος κάποια ρύθμιση ;;
  19. takisspanos

    Meizu M3 Note

    Καλά αν εύρισκα να το πουλήσω θα παράγγελνα το PRO 6.
  20. Παίζει ρόλο ποιος είναι πιο φωτεινός ο ήλιος ή η Amoled, εγώ οποίο και κινητό έχω δει κάτω από τον ήλιο έχει πρόβλημα, οποίος λέει το αντίθετο λέει ψέματα.
  21. takisspanos

    Meizu M3 Note

    Παράλαβα μόλις χθες το Meizu M3E MEILAN σε χρώμα γραφίτη. Απίθανο σε εμφάνιση και πολύ καλή ποιότητα, πολύ ωραία οθόνη και καλή κάμερα, η χρήση μου είναι αρκετά απλή δηλαδή δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν έχω πρόβλημα με την ταχύτητα. Βέβαια μετα την παραγγελία είδα το Meizu PRO 6 αλλά δυστυχώς είχα παραγγείλει ήδη το MEILAN αλλά όταν το παράλαβα εντάξει δεν στεναχωρήθηκα γιατί είναι πανέμορφο. http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/P9280688_zpsrqlmpyor.jpg.html http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/P9280687_zpskweygxlr.jpg.html http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/P9280687_zpskweygxlr.jpg.html http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/P9280688_zpsrqlmpyor.jpg.html Το έχω με την Κινέζικη ROM και όχι με την Multi-Language και δε ξέρω αν θα την αλλάξω γιατί μέσα σε μια μέρα, 24 ώρες, μου έκανε δυο αναβαθμίσεις. Νομίζω η Multi δεν έχει αναβαθμίσεις. Με το YunOS δεν έχω κανένα πρόβλημα μια χαρά το βλέπω, απλά δεν μου είχαν περάσει Play Store που τους είχα ζητήσει και έφαγα πολύ ώρα μέχρι να το καταφέρω.
  22. Όλα αυτά τα κινητά με τις μεγάλες οθόνες και οπωσδήποτε με πολύ βάρος αν σου πέσουν κάτω θα είσαι πολύ τυχερός να μην σπάσει η οθόνη. Μεγάλη οθόνη με βάρος κακός συνδυασμός. Όταν θα βγάλουν πλαστικές οθόνες και άθραυστες τότε μόνο θα γλυτώσουμε.
  23. takisspanos

    Meizu M3 Note

    Οποίο τηλέφωνο και αν έχεις στα χέρια σου, μόνο του και όχι να το έχεις δίπλα στο άλλο και να το συγκρίνεις, δεν θα καταλάβεις την διαφορά. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι να σου αρέσει και να το χαίρεσαι, γιατί συνηθώς δεν χαίρεσαι την ταχύτητα του αλλά την ομορφιά του.
  24. Για Drivers εδω http://adbdriver.com/documentation/how-to-install-adb-driver-on-windows-8-10-x64.html
  25. takisspanos

    Meizu M3 Note

    Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, ελπίζω να μην είναι τόσο χάλια το λειτουργικό, να συμμαζεύετε με κάποιο τρόπο, εδώ κατάφερα και συμμάζεψα το Blackberry Z 10.
×
×
  • Create New...